Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 3

• 37 657
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
Случвало ли се е на някоя от вас да изпитва болка в областта под гърдите? Сякаш си прекалила с коремните преси 😁 не съм правила коремни преси, дали е възможно да е от разрежа на бебчето, избутването на органите или знам ли…

# 481
Аз предпочитам стъклените шишета на авент, но и тези не са лоши. Ръчната помпа не е лоша. .

# 482
Аз съм ползвала с баткото (преди 10 години) същия стерилизатор и шишета. Доволна бях. Помпа на Авент не съм използвала. Ползвала съм шишетата и помпа двойна ел. на Медела, от които също съм доволна. Сега по-скоро искам да купя стерилизатор, но съм в голяма чуденка какъв.

ЕLDB, в коя седмица си и кога ти е термина?

# 483
Ние ползвахме главно на Авент стъклени в началото, но като бебето  порастне и иска да бета и дърпа шишето пластмасовите са по-удачни Simple Smile макар че повече счупих аз в нощно правене на млека 😄 Бибероните на авент бяха фаворит вкъщи също.
За останалите неща нямам идея Simple Smile

# 484
И аз преди доста години с първото дете използвах само пластмасови шишета и биберони Avent. Най-доброто на пазара! И сега тях ще използвам.

# 485
Понеже чета, че основно майките използват електрически помпи на Медела, имате ли мнения за другите марки пак електрически помпи? Медела ми се вижда малко скъпа марка.

# 486
Понеже чета, че основно майките използват електрически помпи на Медела, имате ли мнения за другите марки пак електрически
помпи? Медела ми се вижда малко скъпа марка.

На мен също ми се вижда скъпа. Предвид това ,че не знам как ще потръгнат нещата с кърменето не ми се дават толкова пари и после да се чудя какво да я правя. Гледах тази помпи и ми се вижда по нормална цената..  https://e-chipolino.com/p/21270-%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D … D0%B9%D0%BD%D0%B0

# 487
При мен се оказа, че приятелка ще ми даде кошара, гнездо, стерилизатор и малко дрешки. 🩵 Хубаво, че не се хвърлих да купувам онзи ден.

За помпите нямам никаква идея, ще ви следя дискусията. В началото ръчна или електрическа е по-добре, или който както му харесва?

# 488
Момичета има ли някоя на която и се гади в 25г.с съм .

# 489
Момичета има ли някоя на която и се гади в 25г.с съм .

На мен аз също съм в 25г.с. даже на моменти и повръщам.. уж беше спряло това гадене, но от 2 3 седмици отново се върна.. Днес бебка ме ритна някъде под лявото ребро,не знам какъв орган се намира там, но ми се догади и направо си повърнах..

# 490
Не знам за помпите, аз май няма да купувам. Предния път бях взела медела ръчна с идеята да видя дали ще ми трябва и така и не можах да изцедя почти нищо. До последно се филмирах, че нямам кърма, докато просто не я продадох, а реално си кърмих дълго.
Бях си взела един колектор, haaka, може пак него, то е да събира кърмата, която изтича от другата гърда, докато бебето суче от едната. Но пък и с изцедената кърма нищо не правих, защото бебето не искаше шише. Та може и въобще да си ги спестя сега тези придобивки, поне на първо време.

# 491
Аз си взех ел. Помпа на Canpol,която се поставя и в сътиен- hands free

# 492
Какво мислите за нагревателите, дали има смисъл от тях? Просто не ми се иска да взимам неща,които са излишни или няма да ползвам.

# 493
Какво мислите за нагревателите, дали има смисъл от тях? Просто не ми се иска да взимам неща,които са излишни или няма да ползвам.

Този стерилизатор, който избрах затопля и шишета.

# 494
Ако Ви трябва нагревател за шишета за мляко изчакайте, за да видите въобще дали ще сте на АМ или на кърма. Аз реших ако сме на АМ директно да си купя нагревател за вода  Baby Brezza, която пуска вода на определени градуси в шишето с млякото.
Ако мислите да затопляте пюрета има доста време, така че може да изчакате и по-натам да си вземете при нужда. Има деца не искат пюрета, а само домашна храна.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 09:29 от Madness88

Общи условия

Активация на акаунт