Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 3

• 33 713
  • 761
  •   1
Отговори
# 45
А на каква количка се спряхте? Понеже са зимни бебета и ако взема сега по-"зимна" количка, за лятото може да е прекалено плътна и тежка и да има нужда и от друга. Препоръки за някаква комбинирана?

# 46
А на каква количка се спряхте? Понеже са зимни бебета и ако взема сега по-"зимна" количка, за лятото може да е прекалено плътна и тежка и да има нужда и от друга. Препоръки за някаква комбинирана?

Ние сме с тази:
https://9plus.bg/item/Stokke-Xplory-X-plus-kosh-za-novorodeno-Royal-Blue/15/13181

# 47
  • Варна

Веднага казвам,от самото начало искахме 3 в 1 комбинирана с трансформираща седалка ..просто беше супер изгодна ..много е лека ..сгъва се супер лесно и е много практична

Само че нашата е една идея по-тъмна
Взехме я от Raya Toys ..и жената каза ,че модела е идеален както за момче така и за момиче Hug

# 48

Аз съм си избрала на Cybex priam. Има зимен и летен кош

# 49
Благодаря ви, момичета Heart Ще ги разгледам всички предложени колички, изглеждат супер!

# 50
111222333, от магазина им срещу Хоуммакс в Пловдив.
В София в няколко магазина влизах и не съм попадала.

# 51
Здравейте и от мен! Записвам се с термин 25.12 с момиченце, първа дълго чакана бременност, инвитро 🙂 Желая лека и прекрасна бременност на всички ❣️

# 52

Ние купихме количката миналата седмица и тъй като искахме да е 3 в 1, попаднахме на добра цена за количка 4 в 1 на марката Kinderkraft. Искахме да е цвят, който ще е подходящ за момче и момиче, като зеленият цвят най-много привличаше очите ми. Закупихме я от bghlapeta. 😁

# 53
Здравейте! Да попитам дали някоя е използеала крем Клотримазол при външен лек дискомфорт - сърбеж.
 В понеделник бях на преглед и пуснаха микробиология на влагалищен секрет и днес излезе резултата - всичко е чисто, но от понеделник вечерта усещам този дискомфорт. Ппц се консултирах с акушерката и каза че мога да го прилагам, но в листовката пише че при бременни е по предписание на лекар.

# 54
Icyyyyyy абсолютно същата работа съм аз с покупките, предната бременност още от 4тия месец бяха едни списъци, поръчки от чужбина, красиви (ненужни) нещица, всичко сигурно до 7ми ми беше готово. Сега ми липсва този ентусиазъм и време, а и се чудя още за главните неща, например повивалник и скрин в спалнята ни ли да наместя, в детската при сина ми ли. За вана се чудя, нямаме място като цяло, заедно ли ще ги къпя, една ввна едва ли може да ползват, две еднакви ли нямам идея.
А и аз всичко съм раздала.
Единствено купих столче за кола даже днес дойде, защото случайно видях някаква ултра промоция в немски сайт и поръчах същото каквото бях вземала за сина ми преди 4 години, тогава втора ръка за 350лв,сега ново, новия модел, за 98 евро.
Козметика може би Мустела ще ползвам, мокри кърпи на дм май, преди купувах water wipes, но не знам дали си струва.
За количката май съм писала, имам зимна подарена и лятна мисля да купя ergobaby metro, много си я харесвах.
Дрехи и разни други сигурно съвсем накрая ще са, първо да измисля къде ще ги съхранявам.

A.D. Този крем ако не се лъжа го използвах преди, но на ръката за около седмица, не знам дали е същото.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 23:40 от sisi11

# 55
Количката не се дели на зимна и лятна. В началото се взима количка със "зимен кош", но само името му е такова, просто означава, че е подходящо за новородени до 6 месец, когато се препоръчва да са напълно в легнало положение.  После се слага "летен кош" с нива на изправяне. Ние ще ползваме старата bebe comfort high track. Триколка е. Но смятам по скоро да бебенося,  количка активно като стане по-голямо.

С първото ползвах само Юрияж, сега ще видим,  ще проверявам състава.

Нищо не съм купувала.  Ще купим мебели за стаята на баткото с двуетажно легло, бебето ще спи при нас в кошара и гнездо, като стане ма година ще го отделим на легло при баткото.

За сега смятам да купя само гнездо и раница на бебеносене. Като оправим детската стая и подредя вещите от сина ми тогава ще преценявам.

Съвет от мен не купувайте стерилизатори и шишета без да знаете дали няма да кърмите, защото са излишни. Но аз искам да съм минималист и нито с първото, нито сега се хвърлям на покупки преди да разбера дали наистина ще ми трябват . Така накупих десетки пелени памучни и бархетни, които почти ме съм ползвала.

# 56
  • Варна
Количката не се дели на зимна и лятна. В началото се взима количка със "зимен кош", но само името му е такова, просто означава, че е подходящо за новородени до 6 месец, когато се препоръчва да са напълно в легнало положение.  После се слага "летен кош" с нива на изправяне. Ние ще ползваме старата bebe comfort high track. Триколка е. Но смятам по скоро да бебенося,  количка активно като стане по-голямо.

С първото ползвах само Юрияж, сега ще видим,  ще проверявам състава.

Нищо не съм купувала.  Ще купим мебели за стаята на баткото с двуетажно легло, бебето ще спи при нас в кошара и гнездо, като стане ма година ще го отделим на легло при баткото.

За сега смятам да купя само гнездо и раница на бебеносене. Като оправим детската стая и подредя вещите от сина ми тогава ще преценявам.

Съвет от мен не купувайте стерилизатори и шишета без да знаете дали няма да кърмите, защото са излишни. Но аз искам да съм минималист и нито с първото, нито сега се хвърлям на покупки преди да разбера дали наистина ще ми трябват . Така накупих десетки пелени памучни и бархетни, които почти ме съм ползвала.

Е все пак ще трябват шишета ,ако е на адаптирано и като цяло няма как без шишета

# 57
Казах преди да разберете дали ще кърмите. Ако е на АМ разбира се, че ще му трябва. Ако е на кърма - не.
Беше просто съвет. Всеки сам си решава и избира.

# 58
Според мен ако човек може да си вземе за всеки случай някакъв от приятели стерилизатор ще е супер. Преди да се хвърля на скъпи покупки да се увери, че ще трябва, но е хубаво да има под ръка. При мен бебето уж сучеше, ама се наложи дохранване и е супер, че имах вкъщи шишета и мляко. Не ми се мисли какво ще е ако писне гладно или откаже гърда тепърва да се търчи за покупки. Иначе може и старата школа да си стерелизираш на котлона, ама нямам нерви.
Също дори и един биберон да е ..пак трябва се стерилизира..👶

# 59
Да и същата работа върши тенджера с гореща вода. Аз разбрах в болницата, че няма да мога да кърмя, имах две шишета стъклени и мъжът ми отиде на бързо за стерилизатор за микровълнова. Сега ако не си го намеря изобщо няма да купувам. То и без това прекалената стерилизация е доста не полезна за малките. Веднъж на ден в тенджера с вряща вода и така.  Това си е моят начин. Вие ще си прецените как да процедирате

Общи условия

Активация на акаунт