Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 3

• 33 735
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Момичета за зачервено гърло дали пречи Ангал (смучещите)

# 61
Благодаря за темата! 🫶🏼
Включвам се с термин 05.12.2024 г. - Момиче 💗
Да попитам някоя бъдеща мама приема ли Евелит- витамини, понеже в аптеката нямаше Огестан и ми препоръчаха тези?

# 62
Благодаря за темата! 🫶🏼
Включвам се с термин 05.12.2024 г. - Момиче 💗
Да попитам някоя бъдеща мама приема ли Евелит- витамини, понеже в аптеката нямаше Огестан и ми препоръчаха тези?

Здравей, Ава! Hug
Когато разбрах, че съм бременна си купих витамините за бременни на Doppelherz. При първия преглед с докторката, която ме следи ми препоръча витамините на Елевит и всъщност от тогава пия само тях.

# 63
Здравейте, какво мислите за пиенето на кафе? Моята АГ ми позволи по едно кафе на ден, но чета различни мнения дали е редно и съм раздвоена да пия ли или не.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 09:48 от Madness88

# 64
Здравейте, какмо мислите за пиенето на кафе? Моята АГ ми позволи по едно кафе на ден, но чета различни мнения дали е редно и съм раздвоена да пия ли или не.
На мен също ми разрешават да пия кафе, но аз пия безкофеиново по мое желание.
Чувала съм, ме може до две на ден. 😊

# 65
По едно кафенце на ден може Simple Smile
Аз също си пия кафеце с мляко

# 66
Веси, в листовката пише, че може да се приема от бременни, но все пак се консултирай с лекар. Това пише: "Ако сте бременна или кърмите, смятате, че може да сте бременна или планирате бременност, посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на това лекарство. Ако са спазени изброените предпазни мерки и предупреждения, Ангал Ментол може бъде използван при бременност и кърмене. Информирайте Вашия лекар, че приемате това лекарство."

И аз пия по едно кафе сутрин, иначе почва зверско главоболие и ми причернява заради ниското кръвно. Като се замисля, не съм питала АГ, но и тя не е споменавала нищо за кафето.

# 67
Аз пия по едно две кафета на ден, след това безкофеинови. Днес бях на детски кардиолог, но ме досрамя да го питам за кафето. Викам си, ако има нещо след двете кафета, които изпих сутринта, той ще види и ще ми каже 🤭

# 68
Avaa00 аз също пия Огестан. Според аг-то ми са всичко необходимо и нищо излишно и то ми ги изписа през ден. Тези не съм ги чувала дори.
Madness88
Пия по две кафета на ден-с малко мляко или по-скоро млечна пяна. Понякога си пийвам и фрапе между тия двете. Много обичам кафе. Аг-то нищо не е казвал… 🙂↕😅😅

# 69
  • Варна
Благодаря ви 🤗
Говорих с Аг ,той ме прати при личната ,тя ми изписа Биозин Мама,витамин Ц,парацетамол и оспамокс(каза ,че това е най-лекия антибиотик ако се наложи )
Може да се приема нурофен,аналгин нямало проблем

# 70
И моята АГ ми препоръча Огестан, но не се съобрази, че имам мутация, според която не усвоявам добре неметилирани форми на фолиевата киселина. Така че да знаете, че в Огестан се съдържа Фолиева киселина, а не метилфолат, което се усвоява най-добре от организма.
Засега приемам отделно: метилирани фолиева киселина и Б12 - един-два пъти на седмица, Витамин Д на капки - няколко пъти на седмица, магнезий вечер. Ще трябва да направя изследвания, за да видя дали ми трябва желязо и евентуално калций. Като цяло не харесвам много комбинираните витамини, в някои от тях има комбинации като магнезий и желязо, които трябва да се приемат отделно.

# 71
Здравейте, какво мислите за пиенето на кафе? Моята АГ ми позволи по едно кафе на ден, но чета различни мнения дали е редно и съм раздвоена да пия ли или не.

Аз също пия по едно на ден с мляко или сметана. АГ-то каза, че няма проблем в малки количества. Пробвах на мое усмотрение да спра, но имах главоболие няколко дни, докато пак не започнах... Интересно цигарите (айкос) ги спрях от раз без никакъв дискомфорт Grinning

# 72
Откакто ми мина гаденето и аз пия по едно 3в1 сутрин.Не съм питала лекарката ,но мисля че повечето пием и не е проблем.А понякога и кръвното много ми пада покрай жегите,та се налага и кола да пийвам.😊Иначе съм като парцал...

# 73
Откакто ми мина гаденето и аз пия по едно 3в1 сутрин.Не съм питала лекарката ,но мисля че повечето пием и не е проблем.А понякога и кръвното много ми пада покрай жегите,та се налага и кола да пийвам.😊Иначе съм като парцал...

Количка и аз пийвам понякога. Знам, че е вредна, но ми се пие. 😊

# 74
И аз пия по 1 кафе на ден с повече мляко. Ако не пия, кръвното ми и без това е ниско и ме боли глава.

Общи условия

Активация на акаунт