Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 3

• 33 760
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
Аз пия по 2 кафета. Просто са ми вкусни ,наслаждавам им се и малкия юнак веднага започва да шава 😀
Излезнаха ми резултатите, направо съм топ - желязо , хемоглобин -в горна граница, витмин Д и той приличен, чиста микрибиология, отличничка 😀
От днес 20 седмица, официално на средата на това приключение, а аз още не мога напълно да го осъзная 😀
В понеделник съм на фетална морфология, сина ми много се вълнува за  "срещата".
П.С. радвам се на прохладата навън, вчера бяхме на вечеря в центъра до 12 вечерта и дълга разходка до вкъщи пеша (45 мин 😀), една щастлива жена съм 😀

# 76
Благодаря, момичета! Значи мога с чиста съвест да си пия по 1 кафенце на ден Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 13:43 от Madness88

# 77
Girlssss аз няколко пъти си позволявам суши (тъй като много обичам) 😀😀 Простш моля в ресторанта, суровата риба да ми я пръжнат малко на тиганчето хихи
Как са ви коремите? Моя е огромен. Искам да пусна снимка ама направо ме е срам 😀 Съседите ми викат “Хайде не остана да раждаш” 🧐 викам си “Да бе, декември…”

# 78
Оо суши.Аз си хапвам суши и селедка-просто обожавам.И кафе пия.На мен след като хапна доста ми се подува корема и ми е доста некомфортно…

# 79
Girlssss аз няколко пъти си позволявам суши (тъй като много обичам) 😀😀 Простш моля в ресторанта, суровата риба да ми я пръжнат малко на тиганчето хихи
Как са ви коремите? Моя е огромен. Искам да пусна снимка ама направо ме е срам 😀 Съседите ми викат “Хайде не остана да раждаш” 🧐 викам си “Да бе, декември…”

Хахаха как ме разсмя с това последното JoyJoy И при мен е същото, особено ако някой ме срещне във втората половина на деня. Гледаш едни малки крачка и огромен корем Joy

# 80

Хахах и мен ме подпитват кога го чакаме все едно ей сега ще го раждам, а като кажа декември и се ококорват Simple Smile

И аз от утре в 20та седмица 😍 Не остана 😄

И аз пия кафе, ама гледам до 1 и иначе безкофеин ☕️

# 81
Моят за сега е малък, ама не бързам, като знам писле какво става 😀😀

И в 8 месец бях така :

П.С. запазих си пак час за фотосесия. Мъжа ми не е очарован ,ама няма избор 😀😀😀

# 82
Здравейте момичета! Включвам се отново в темата. Моя термин е на 7.12. Момиче🩷 Не съм писала, но ви следях така до колкото можах. Бях болна от какво ли не и не исках да спамя с моите болежки. Имах доста гаден бронхит на антибиотик.. няколко дена след като се позакрепих и се започна една диария.. цяла седмица бях като парцал. Оказа се, че имам клостридиум и ешерихия в червата от антибиотика за бронхита.. някакъв ад вече 3та или 4та седмица с това. Трябва да спазвам диета, аз не я спазвам, трудно ми е да ям само ориз и картофи... съотвено не се подобрявам напълно. Просто много ми се яде, забременях 48кг в момента съм 60 🤦‍♀️ не знам какво ще стане до 9тия месец ама си хапвам😁 Бебето  поне е добре, мина и 2рата фетална. Да се надяваме,че ще сме здрави вече...и вие да сте здрави ❤️

# 83
Днес бяхме на преглед в Тутракан. Всичко с бебка е наред, освен че се засрами и се обърна с гръб, та нямам снимки Cry Grinning
С шийката на матката нещата само не са розови. Вдигна ми ги на 3х2 но шпа и магнерот, каза да не ходя, където не трябва и да почивам. Без физическо натоварване и никакъв секс, ММ естествено не е очарован, но нямаме избор Grinning За месец се е скъсила с 0.4см, от 35мм сега е 32мм и ще я следим изкъсо, дано се задържи по-дълго в това положение. На 13ти Август ми е втората ФМ, ще видим как ще са нещата тогава и ще прецени какво да правим. Важното е, че расте добре и няма с нея проблеми, аз каквото трябва да правя и не правя ще се съобразявам.
Между другото, понеже доста от вас писаха за витамините, моя док от Огестан ме прехвърли на Допелхерц Актив мама, каза, че те са за напреднала бременност, та сега съм на тях, плюс но шпа, магнерот и Натаспин Х.

# 84
Аз пия прегнант кеаър и отделно метилирина фолиева и разтворим магнезий, а вечер и аспирин акард

# 85
Здравейте,
Имах болки вчера и реших да отида на преглед при дежурния лекар в болницата, където се следя. Изпита ми магнезий и ношпа.
Видя обаче две кисти в мозъка. Каза, че щом са изолирана находка не да опасни и до 30 г.с. изчезват. Пита ме дали сме правили пренатален тест и дали е най-базовия пакет. А ние правихме втория пакет и всичко е наред. Това показвало, че няма проблем.

# 86
Здравейте ,включвам се и аз с очаквано момченце на 11.12 🩵

# 87
И ние очакваме момченце:) вчера разбрахме

# 88
Здравейте,масово пием но-шпа за болките в корема.Дали не е вреден се замислих?Аз вече втори месец го пия.Какъв магнезий пиете?

# 89
[quote author=111222333 link=topic=1676698.msg48352024#msg48352024 date=1722148516]
Здравейте,масово пием но-шпа за болките в корема.Дали не е вреден се замислих?Аз вече втори месец го пия.Какъв магнезий пиете?
[/quote]
Аз го пия дори от началото на бременността и продължавам, магнезия ми е Магнерот 3х2, имам ужасни крампи, който не спират

Общи условия

Активация на акаунт