Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 3

• 37 721
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
А как сте с нервите? Всички ме дразнят и ме избива да казвам директно каквото мисля и се получава грубо понякога Confused
Доста скандално съм настроена Grinning

Абсолютно същата съм LaughingLaughing

# 211
Аз съм със секцио 100% и ми се иска да е 1 декември, освен ако не тръгне по рано.

# 212
  • Варна
А как сте с нервите? Всички ме дразнят и ме избива да казвам директно каквото мисля и се получава грубо понякога Confused
Доста скандално съм настроена Grinning

Аз съм така цял живот.. Joy Joy
От както забременях станах супер спокойна Joy ..единствено се ядосвам на майка ми защото много ми досажда и си знае нейното Blush

# 213
При мен настроението е никакво, раздразнителност съм и се карам с хората за глупости.
Излязоха ми резултатите от изследванията и съм в голямо притеснение. Глюкозата е 3,26 при реф. 3,3. Като чета в нета(голяма работа е тоя нет...) пише че може да се дължи на хипогликемия. Някоя запозната с това? Ще полудея

# 214
  • Варна
При мен настроението е никакво, раздразнителност съм и се карам с хората за глупости.
Излязоха ми резултатите от изследванията и съм в голямо притеснение. Глюкозата е 3,26 при реф. 3,3. Като чета в нета(голяма работа е тоя нет...) пише че може да се дължи на хипогликемия. Някоя запозната с това? Ще полудея

Аз вчера си пусках ПКК ..моята глюкоза е 5,15 реф.стойности 3.3-6.00
По-добре говори с доктора преди да се стресираш допълнително Blush
Аз винаги като ми излезе някакво изследване все си мисля ,че е зле..пращам го на доктора и се оказва добре ..

# 215
Сияна, а препоръчано ли ти е да направиш тест за гестационен диабет?
Инсулина изследвала ли си?
То дори не ти прекачва горната граница,не се притеснявай все още.

# 216
И аз нямам много енергия, откакто не ходя на фитнес е по-зле, преди се тонизирах,ама мисля някякъв пилатес да започна вкъщи...
Вчера 3 часа събирах моя и на детето багаж, което по принцип ми отнема 30 мин...на работа се скътавам непрекъснато,добре че съм от вкъщи само 😀😀😀
От днес сме на почивка, срам ме е да съм по бански и това, че съм толкова критична към себе си в абсолютно неправилен момент ме побърква и ядосва 😀😀

# 217
Сияна, а препоръчано ли ти е да направиш тест за гестационен диабет?
Инсулина изследвала ли си?
То дори не ти прекачва горната граница,не се притеснявай все още.

Нямам фамилна обремененост и с предните две не съм правила обременяване с глюкоза. Ще си потърпя до понеделник и ще тормозя АГ Grinning

# 218
Момичета, нещо започва да ме дразни гърлото. Какво е подходящо за смукане, че в петък вечер няма кой доктор да попитам?

# 219
Моят АГ ми беше казал тантум верде, че става за бременни, а в аптеката бяха ми дали билкови хапчета за смукане и помогнаха. Като бях болна и биозин мама бях взела, доста помогна според мен.

Момичета, нещо започва да ме дразни гърлото. Какво е подходящо за смукане, че в петък вечер няма кой доктор да попитам?

Не се срамувай, в крайна сметка сме бременни и не избираме ние как да се развива тялото ни. И ние бяхме на плаж преди 10тина дни и тогава сутрин още изглеждах не толкова бременна, а просто бая преяла. Доста се позамислих и се чудих как да се отпусна, но го превъзмогнах някак и дори носих не само цял бански.. 😀
Наслаждавай се на почивката😊

И аз нямам много енергия, откакто не ходя на фитнес е по-зле, преди се тонизирах,ама мисля някякъв пилатес да започна вкъщи...
Вчера 3 часа събирах моя и на детето багаж, което по принцип ми отнема 30 мин...на работа се скътавам непрекъснато,добре че съм от вкъщи само 😀😀😀
От днес сме на почивка, срам ме е да съм по бански и това, че съм толкова критична към себе си в абсолютно неправилен момент ме побърква и ядосва 😀😀

# 220
Аз съм си дебеличка и то знам, което допълнително ме депресира. След градина ни вижда една съседка с малкия и казва "ти върна ли се на работа" (аз се върнах преди две години), казвам "върнах се и пак излязох" (а на мен следобед доста ми личи корема) и тя ме гледа "ама бременна ли.си?" И аз се ядосах и й казах "не, просто съм ужасно дебела!".

Та... така с приемането на телата

# 221
Заради такива нетактични хора сме на този хал… какво ги интересува съседки и всякакви други хора…. Аз съм била и много едра и много слаба, знам какво е едното и другото, и честно казано просто трябва да се приемем и когато намерим воля и сила да достигнем до нещо, което ни е по-комфортно. Но заради нетактични хора, които не могат да си държат устите затворени не трябва да позволяваме да се комплексираме.

Аз съм си дебеличка и то знам, което допълнително ме депресира. След градина ни вижда една съседка с малкия и казва "ти върна ли се на работа" (аз се върнах преди две години), казвам "върнах се и пак излязох" (а на мен следобед доста ми личи корема) и тя ме гледа "ама бременна ли.си?" И аз се ядосах и й казах "не, просто съм ужасно дебела!".

# 222
Аз цял живот си страдам от проблеми с килограмите. Не, че някога съм била дебела, но малко по-пълничка. Та цял живот все диети, все се опитвам да сваля, та и аз тъкмо долу горе си бях стигнала перфектното за мен тяло и сега все съм на кантара. В 21 г.с съм и съм качила само 1.5 кг, но се усещам, че като видя повече от 100 грама качени и ми се скапва настроението, хем знам, че и трябва и ще кача. А и корема от както изскочи съвсем ми срина самочувствието. Знам, че е лошо да се говори така, но просто никой никога не говори за тази част и понякога и аз се чувствам като ужасен човек, че хората с гордост пъчат коремче, а аз се чувствам като глиган. А така ми се искаше точно в този така прекрасен момент да не мисля как изглежда тялото ми, но психиката е коварно нещо.

# 223
  • Варна

Това е много тъпо от страна на хората..
Какво ги интересува дали си по-пълна ,по-слаба,с корем или без..не трябва да се задават каквито и да е въпроси на бременните ..аз изобщо не им обръщам внимание ..защото така само се напрягам..не им се връзвай..гледай да си добре ..а те да си говорят .. Joy
На мен като почнат "купихте ли количка","мебели какво стана" ,"ама как ще се казва" ,"не ти е голям корема " обръщам се и казвам :Чакаме 9тия месец нищо няма да купуваме ..и те млъкват..въпреки ,че доста неща сме купили..не искам да се занимавам с тях

Аз цял живот си страдам от проблеми с килограмите. Не, че някога съм била дебела, но малко по-пълничка. Та цял живот все диети, все се опитвам да сваля, та и аз тъкмо долу горе си бях стигнала перфектното за мен тяло и сега все съм на кантара. В 21 г.с съм и съм качила само 1.5 кг, но се усещам, че като видя повече от 100 грама качени и ми се скапва настроението, хем знам, че и трябва и ще кача. А и корема от както изскочи съвсем ми срина самочувствието. Знам, че е лошо да се говори така, но просто никой никога не говори за тази част и понякога и аз се чувствам като ужасен човек, че хората с гордост пъчат коремче, а аз се чувствам като глиган. А така ми се искаше точно в този така прекрасен момент да не мисля как изглежда тялото ми, но психиката е коварно нещо.

Мен пък цял живот ме тормозят ,че бях прекалено слаба и висока ..малко или много разбирам какво ти е ..

# 224
Честно казано и аз имам такива моменти. Толкова години се ограничавах и тренирах, за да се харесвам и сега и аз не се харесвам… но се опитвам да се приема. И като видя момиче с тялото, което имах ми става малко тъжно, но после се замислям, че години се борим за това бебе и се опитвам да се завърна… и аз осъзнавам, че не е правилно така да си мисля, но наистина не се говори за това как трябва да преминем през промени в тялото ни, начина ни на живот и тн и това започва много преди да се роди бебето.

Общи условия

Активация на акаунт