Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 3

• 38 018
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
Мисля ,че след раждането още в болницата трябва да си кажеш ,че няма да кърмиш.И те ти дават какво хапче трябва.То се пие по принцип по схема.Иначе може да се купи от аптеката,но е с рецепта и трябва да се назначи от лекар.
  Черпя ви виртуално момичета!Днес съм рожденичка 😊

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 18:32 от funn

# 316
Много благодаря🤗 Честит рожден ден funn бъди жива и здрава и много щастливи моменти🌹❤

# 317
Dom, и аз имах кандида. С една таблетка вагинално и всичко е ок.

# 318
Момичета, някоя от вас насочила ли се е към Софиямед? Моят следящ лекар изражда там и се чудя дали е хубава болница. Частна е което до някъде ме кара да мисля че би трябвало да нямам проблеми, след като ще се заплаща не малка сума, но от друга стана никой около мен не е раждал там

# 319
Аз също имах кандида без симптоми на 1вите изследвания. А на 2рите не ми пускаха микробиология и цитона пак. Не знам защо.

# 320
Момичета, някоя от вас насочила ли се е към Софиямед? Моят следящ лекар изражда там и се чудя дали е хубава болница. Частна е което до някъде ме кара да мисля че би трябвало да нямам проблеми, след като ще се заплаща не малка сума, но от друга стана никой около мен не е раждал там
И аз съм в сходна ситуация, в здравния има някакви мнения, но са стари повечето. Добра болница е според мен в смисъл на това, че е многопрофилна и евентуално може да се реагира при проблем. Мисля да проверя за ден на отворените врати и да видя аг отделението на какво прилича, какви са им протоколите при секцио, графика на неонатология и пр., и ще споделя.

# 321
В софиямед ходя на фетална морфология и съм доволна. Изглежда ми добра, но нямам други впечатления

# 322
И аз се следя при доктор Йован Даскалов, доволна съм, той вече е завеждащ АГ отделението в Софиямед и живи и здрави там ще раждам. Като чета мнения за болницата се отчайвам, но се надявам всичко да бъде наред и дано неонатологията да им е добра!

# 323
Здравейте, момичета!

Аз се включвам с нещо, което ме притеснява, понеже понеделник е много далеч, докато направя допълнителни изследвания.

В 19г.с. седмица съм и от седмица нощно време се будя от сърбежи в ходилата и дланите, нямам външни обриви или някаква причина. Оказа се, че и чернодробните ми показатели са завишени.  АГ ми назначи допълнителни изследвания, за да потвърди/ отхвърли акушерска холестаза.

Има ли някоя със сходни мъки?

# 324
vessy417 аз съм имала, но при мен беше на т.нар. “Нервна почва” Напрегната ли си?

# 325
Мен ужасно много ме сърби белегът от първото секцио. Мажа се с крем, но пак ме сърби.

# 326
Да ви питам имате ли течение през бременността? Аз имам леко, МБ е чиста и предполагам е нормално, но откакто станаха жегите друго ме притеснява. Все си усещам леко мокро бельото, но не усещам да изтича каквото и да е, сякаш по-скоро е от изпотяване. При вас има ли такова нещо?

# 327
Да, и при мен е така. Даже като си го усещам мокро, в повечето пъти наистина има течение - някой път по-прозрачно, друг път по-бяло. Нормално е. МБ също ми е чиста.

# 328
Да ви питам имате ли течение през бременността? Аз имам леко, МБ е чиста и предполагам е нормално, но откакто станаха жегите друго ме притеснява. Все си усещам леко мокро бельото, но не усещам да изтича каквото и да е, сякаш по-скоро е от изпотяване. При вас има ли такова нещо?

И аз съм така..Със сигурност е изпотяване, но и течението е по-засилено и воднисто. Сменям ежедневни и бельо, че мразя да чувствам влажност :/

Аз да ви питам как сте с нося и хремата? Аз имам перманентен секрет..нещохкатохзадна храма и трябва нон стор да си прочиствам гърлото. Гласът ми се пада сякаш. Ужасно. А тъкмо излекувах една бактерия упорита...вече не знам алелгия ли е..от бремеността ли е Sad Сега някаква хомеопатия ми даде личната, ама не виждам подобрение.

# 329
Секрет в носа нямам, но гласът ми понякога пада. Не знам каква е причината. Не ме боли гърло, но вече няколко пъти ми се случва гласът ми да пада за по няколко часа на ден и после се оправя.

Общи условия

Активация на акаунт