Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 3

• 37 862
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
Аз сега попаднах  на сайта на Aiko и има толкова намалени бебешки неща, че започнах да се изкушавам и пълня количката. Меслех да изчакам още с покупките, но ще взема да се възползвам от намаленията и ще взема някои неща Blush Та в този ред на мисли нужно ли е да си купувам помпа за кърма предварително или да се изчака след раждането?

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 21:33 от Madness88

# 421
Мами имам ужасни киселини пробрах Талцид, Антимитил и Гавискон и отминават само за около 30-40мин . Моля дайте съвет . Избягвам храни който могат да провокират .

# 422
Мами имам ужасни киселини пробрах Талцид, Антимитил и Гавискон и отминават само за около 30-40мин . Моля дайте съвет . Избягвам храни който могат да провокират .

===
Аз пробвам с това - КАРИКОЛ ГАСТРО Х 20 САШЕТА. За сега има ефект.

# 423
Аз си ходя с 2 изтърпнали пръста на дясната ръка, но поне вечер се пооправих след като почнах магнерона и б12.

ОХ относно глистите..пожелавам бързо отърваване. Звучи ужасно. Не ми се е случвало :/ как установихте? - изследване или се виждат? От животни ли се хващат Cry

Еми не съм си правила изследване,просто по случайност ги видях! Еми може да се получат от много неща! От плодове,зеленчуци,неизмити ръце..Специално аз мисля ,че е от котката ни  .Вънка живее,но все пак (охх не знам може и от нещо което съм яла 😒😒 Ужасс направо не се понасям !!

# 424
Ох то вече няма значение..дано бързо да минава!
Иначе и аз пак почнах с проблемите със запека Sad от тях и хемороиди те  се влошават. Изобщо няма отърване. Като родя ще ида да се оперирам накрая 🥴

# 425
Аз сега попаднах  на сайта на Aiko и има толкова намалени бебешки неща, че започнах да се изкушавам и пълня количката. Меслех да изчакам още с покупките, но ще взема да се възползвам от намаленията и ще взема някои неща Blush Та в този ред на мисли нужно ли е да си купувам помпа за кърма предварително или да се изчака след раждането?
Здравейте момичета,
Включвам се и аз. С термин 27.12., момиче. Аз вече се изкуших от намаленията в Айко и купихме кошара и един супер сладък спален комплект.
Преди това се изкуших и си купих електрическа помпа от Озон с 33% намаление. Явно ми е слаб ангела с пазаруването... Второ дете ми е (каката е на 10 г.) и помпата ми беше супер полезна с каката и затова държах да си купя и сега. Все пак мисля, че на първо време е по-разумно да се вземе само евтина ръчна, която да се използва в родилния дом, ако е необходимо, и вече при нужда да се вземе друга. Мен точно тази евтина помпа ме спаси, тъй като като ми слезе кърмата в отделението беше твърде много, а това беше болезнено.

# 426
Момичета, някоя от вас случайно да има неразположения имам в предвид опъване ниско в корема и леки болки, както и отстрани на корема. Нямам стягане, пия но шпа 3х2 и магнезий 3х2 както и бусколизин 3х1 , но днес нещо ме наболя в 24+ 5 съм

# 427
Здравейте момичета! И аз се включвам в прекрасната тема с това ,че чакаме момченце 🩵 с термин на 3.01 ,но ще сме секцио ,така че съм почти убедена,че няма да добутаме до януари 🤭 Пожелавам на всички ни леко и прекрасно бременуване с едни пухкави и здрави подранили и закъснели Коледни подаръчета 👶👶👶❤❤❤

# 428
Bu2020 може ли да споделиш някои немски сайтове за колички🙂

За мен cybex priam няма как да се сравни с качеството на cybex balios и ви оставям немски сайт с топ оферти ,както на cybex ,така и на някои други марки

https://baby-garage.de/

# 429
Благодаря на Jollie за споделената информация! Също благодаря и за споделените немски сайтове. Как се случва доставката до България, предполагам се ползва фирма-посредник?
Гледах и аз на Айко намаленията, до днес са. Ръцете ме сърбят да поръчам нещо, владея се, ама има още малко време до 00:00 ч. 🤭

# 430
Аз натиснах спусъка и поръчах Grinning
Стерилизатор и помпа за кърма, много изгодни.
Смятам ако ми излизат хубави и намалени неща да си взимам лека полека
Благодаря на Jollie за споделената информация! Също благодаря и за споделените немски сайтове. Как се случва доставката до България, предполагам се ползва фирма-посредник?
Гледах и аз на Айко намаленията, до днес са. Ръцете ме сърбят да поръчам нещо, владея се, ама има още малко време до 00:00 ч. 🤭

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 21:42 от Madness88

# 431
Момичета, някоя от вас случайно да има неразположения имам в предвид опъване ниско в корема и леки болки, както и отстрани на корема. Нямам стягане, пия но шпа 3х2 и магнезий 3х2 както и бусколизин 3х1 , но днес нещо ме наболя в 24+ 5 съм
Аз имах и ходих на лекар, обясни ми пе има някакви връзки там, които се разхлабват и разтягат сега и от това боли.

Момичета,  някой пие ли разтворим магнезий? При мен ми докарва нещо като разстройство и често ходене по голяма нужда. Някой със сходен опит?

# 432
Хм, аз пия магнерот и 2 пъти вече ми се случва разстройство еднократно и после пак си имам запек, но не знам от какво ми се получава.
Аз имах и ходих на лекар, обясни ми пе има някакви връзки там, които се разхлабват и разтягат сега и от това боли.

Момичета,  някой пие ли разтворим магнезий? При мен ми докарва нещо като разстройство и често ходене по голяма нужда. Някой със сходен опит?

# 433
Поръчвах и от този и друг немски сайт последните месеци, и двата пъти избрах доставка директно от сайта. Излизаше по-малко от 20 евро и като сравнявах с превозвачите излизаше по-евтино и по-бързо. Нещата идваха за по-малко от седмица директно до вкъщи с куриер.
Конкретно за големи покупки е това мое заключение (столчета за кола), за нещо малко може и да не е точно така.

# 434
Момичета, рано ли е за покупки? Мислех да изчаквам поне октомври-наември, но толкова хубави и изгодни неща си харесах, че вече си купих шезлонг, помпа за кърма и стерилидатор. В момента едвам се удържам за столче за кола. Изкушават ме цените, иначе не ми пречи да си изчакам по-натам с набелязаните неща.

Общи условия

Активация на акаунт