Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 3

• 37 541
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
В lc waikiki има дънки за бременни на приемливи цени, аз си взех от тях и съм доволна

Момичета, започва лека полека да захлажда, а аз имам само летни рокли и ще трябва да си купя нови неща за предстоящата есен и зима, но не знам какво. Вие на какви дрехи мислите да заложите, когато е по-студено? Клинове не съм сигурна дали ще ми стоят добре, но с 1 дълга жилетка примерно, знам ли....

# 601
  • Пловдив
И аз си мисля за едни дънки за бременни, клин и отхоре блузони/ туники от гардероба на майка ми 😂 не ми се инвестират за дрехи, които няма да нося повече. Но в Пловдив поне още месец ще карам с летни рокли.

# 602
Вчера си взех клинове за бременни от Лидъл. Бях много скептична, обаче всъщност са тънки и много удобни, а аз хич не обичам нещо да ми опира на корема, защото почва да ме стяга, но с тези за моя огромна изненада нямам такъв проблем, защото самата материя е лека и не така опъната. Иначе имам 2 чифта дънки за бременни, които обаче така си стоят заради ластика отгоре, някак не ми е комфортно с тях. Имам и 2 клина от HM, но и техния ластик горе не ми е удобен и ме дразни,  та ще си карам с тези от Лидъл. С 2 ръце ги препоръчвам.

# 603
Трудно ми е и на мен с дрехите.
Клинове имам от Шийн и мисля с дълги тениски. Купила съм си ХЛ размер и два панталона широки си купих от Ню Йоркър ХЛ. Тях със запасана блуза.
Купувам евтини дрехи за да мога да ги метна нанякъде после.
Рокли имам широки и два чорапогащника за бременни поръчах от Шийн. Роклите ги купувам Л размер. Предстои ми родителска среща, първи учебен ден, а дъщеря ми е тийн. Не мога да отида с клин и да я изложа. 😂 Затова съм се заредила с рокли.
Последният месец съм плюс 4. Честно, не знам как стана…. За последните три дни изведнъж качих 2кг, а не съм се тъпкала.
Стартирах 60-61кг, 175см. Сега съм 67-68кг. Направо се плаша…

# 604
  • Пловдив
И аз взех клиновете на Лидл. Не стават за навън но вкъщи наистина ще са ок за корема. И отгоре не притиска ластикът. Взех едни панталонки от шейн но ластикът им стиска горе.

# 605
Аз отказвам да купувам дрехи за бременни, не стига че малко ще се носят, ами и са грозни повечето. В по-хладното време мисля да залагам на по-обемни блузи, суитшърти, ризи и еластични/рипсени рокли и поли; панталоните ги взимам по-големи просто.

# 606
1 към 1 съм с килограмите. И аз се плаша, защото тепърва предстои качването на кг, а аз съм +7-8кг без да се тъпча до припадък Confused
С първата бременност бях +22-23кг, та явно и сега натам съм тръгнала... Confused
Трудно ми е и на мен с дрехите.
Клинове имам от Шийн и мисля с дълги тениски. Купила съм си ХЛ размер и два панталона широки си купих от Ню Йоркър ХЛ. Тях със запасана блуза.
Купувам евтини дрехи за да мога да ги метна нанякъде после.
Рокли имам широки и два чорапогащника за бременни поръчах от Шийн. Роклите ги купувам Л размер. Предстои ми родителска среща, първи учебен ден, а дъщеря ми е тийн. Не мога да отида с клин и да я изложа. 😂 Затова съм се заредила с рокли.
Последният месец съм плюс 4. Честно, не знам как стана…. За последните три дни изведнъж качих 2кг, а не съм се тъпкала.
Стартирах 60-61кг, 175см. Сега съм 67-68кг. Направо се плаша…

# 607
Колко толкова да се качва последните месеци, най много да ги удвоите? Не вярвам отсега качени 6-7 кг до края да станете +23?

# 608
И аз така мисля. Ако до сега съм качила 5 килограма, надали ще кача още 20 за 3 месеца. Не, че е е невъзможно, но ми се струва малко вероятно. Така де, на мен ми е първа бременност, та не знам всъщност колко точно се качва последните месеци. Само се надявам, че няма да са супер много. 😃

# 609
И аз с първата бременност си качвах нормално последните месеци. Но все по-често чета мнения, че тогава се качвало най-много. Явно е относително и много индивидуално.

# 610
С първото ми дете през 2023г. качих 16 кг, стартирах от 67. Съответно свалих после 23 за има няма 3-4 месеца.
Сега започнах от 60-61 и в момента съм качила 8-9.
Гледах документа от първата фетална и там съм била 78 тогава. До към 6 месец изглеждах небременна. Дебела в никакъв случай.
Давам такива конкретни примери за да покажа, че всичко е индивидуално. Стига да не е нещо крайно (много или малко) и бебето, и майката да са добре, драма няма.
Всичко се сваля после. Къде по-лесно, къде не чак толкоз.

# 611
Аз не мърдам от миналия път, на 3 кг качени съм. АГ-то не се притеснява, че са малко, но аз се, буквално съм само на корем. Ям месо поне един път на ден, да не говорим за другите протеини, но пък намалих тестените заради запека. Ама сега като трябва да лежа, ще си наваксам.

# 612
  • Хасково
Здравейте
Как се процедира при корекция на болничен
Звънях в Селена да питам но няма кой да вдигне вече час
Лежах в болница точно на следващият ден след кто подписахме граждански брак. Не успях веднага да пусна ЛК естествено я пуснах след като излязох от болницата но граон сменяли данните автоматично и в НАП и НОИ е излязла новата фамилия преди да съм взела личната карта
Сега ми звънят от фирмата счетоводителката и ми се навика едно хубаво че и върнали файла на цялта фирма осигуровки и болнични заради мен а аз сега взех новата лична карта каква вина имам
Звъня на Селена да попитам за корекция какво трябва каква е процедурата и колко се заплаща и дали ще стане веднага ама никой не вдига

# 613
При мен с предните бременности последните месеци помня, че качвах малко.
В деветия си спомням, че и двата пъти дори свалих някакви грамове - стомаха ми беше като напръстник и дори да исках, нямаше как да се храня с кой знае какви количества.
Но предполагам, си е индивидуално.
Много мои познати първите месеци отслабваха, аз тогава си се окръглях доволно.

# 614
Ами първата ми бременност беше преди 12години и нямам ясен спомен как се движех с кг, само помня, че последните 3-4 месеца качвах от въздуха по 4кг на месец.
Както и да е де, да сме здрави, а кг ще ги мислим след декември Grinning
Колко толкова да се качва последните месеци, най много да ги удвоите? Не вярвам отсега качени 6-7 кг до края да станете +23?

Общи условия

Активация на акаунт