◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 120 209
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Защо не изписват резултатите в бадминтона?
Какъв е?

Защото не е официално излъчване, а оператор на БНТ е в публиката и снима оттам.

# 886
Защо не изписват резултатите в бадминтона?
Какъв е?
Резултатът се вижда на таблото, което е вдясно от игрището.
Първият резултат е за отбора, който е по-близо до камерите. Дано стана ясно обяснението ми

# 887
  • София
Българите днес / къде да се гледа

В момента пряко по БНТ 3, сестри Габи и Стефи Стоеви срещу световните номер 1 от Китай. 1/4 финал бадминтон двойки. За съжаление момичетата загубиха първия гейм, но играят достойно. Абсурден жребий просто. Защо толкова много не ни върви не знам... :/
10:30 ч. Десислава Ангелова, академично гребане, скиф жени полуфинал. Нашето момиче е в 1 серия. Първите три се класират на финал! (БНТ 3)
12:00 ч. Габи Георгиева, плуване 200 м. гръб, серии. Нашето момиче е в 2 серия в 8 коридор. Очавам задължителен полуфинал от нея, а ако подобри личния си рекорд може да мечтае и за финал (БНТ 3)
13:36 ч. Станимира Петрова, бокс до 54 кг. 1/4 финал срещу китайката Юан. Ако бие взимаме минимум бронзов медал! (БНТ 1)

# 888
  • София
Вторият гейм за сега е 13:4 за Китай...

# 889
Жалко, че сестри Стоеви не продължиха напред.
Но поздравления за представянето им.
По-хубави са, можещи са, играят с хъс, дано по-нататък имат повече шанс!
Прекрасни момичета! ❤️

# 890
21:8 завърши втория гейм. Жалко, но все пак много добро представяне. Тук следях резултата аз https://olympics.com/en/paris-2024/schedule/1-august  и изобщо тук следя програмата на игрите.

# 891
  • София
Айде, почва Деси! Simple Smile
Успех, стискам палци за финал. Тя мечтае за това от години и всестранно работи само и единствено за това - финал в дебюта си на ОИ.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 10:43 от Diavolo

# 892
Може би нещо интересно днес от радиото за малко майтап го пускам. Според двамата модератори гледащите състезанията по тв. били сингъл. Другите не се интересували така активно.

# 893
  • Наблизо
Турчинът ми скри шапката.Стреля без никакви специални очила или екипировка.Направо е плашещо.

# 894
Браво Деси, финал за България!!!

# 895
  • София
Браво на Десислава.

# 896
Браво на Деси Ангелова! Олимпийски финал в скифа!
Жалко за сестри Стоеви, но китайките са непобедими. Писна ми с този гаден жребий на нашите спортисти.

# 897
Браво, Деси, браво!
Доколкото разбрах е за първи път на олимпиада и се класира за финал.
Браво! ❤️

# 898
  • София
Страхотна Деси.
Финал още при дебюта си. Българската школа все още си я бива в този толкова наш спорт. Разбира се за него имаме и база. Прословутата регата в Пловдив. А сега Деси ще вдъхнови още деца да се записват и да тренират този толкова тежък и престижен спорт. Simple Smile

# 899
  • Наблизо
База..понтоните се разпадат и там,затова огромно браво на Деси!!!!
Това е мноооого работа и талант.

Общи условия

Активация на акаунт