◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 120 129
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 930
Това е отвратително с триатлонистите...

# 931
  • София
Аз не мога да затварям, намигам с око. Един път съм ходила на стрелбище и бе голяма мъка. Мислих, че тези очила са точно за такива като мен Simple Smile

Хайде за другото око, ако не може да се затвори, добре, но имат нещо като монокъл и на прицелващото око за по-добър фокус, което според мен губи смисъла на състезанието. Снайперистка оптика да им сложат следващия път, ако искат..

# 932
Открай време стрелците са с очила, имат защитна функция, често са и със сменяеми лещи, за да тушират отблясъци. Просто сега наизлязоха много различни дизайни за такива очила.
Ако си не можеш оптика няма да те спаси. Рекорда на Весела Лечева още не е подобрен. 399 точки от 400, 40 изстрела в десетката, едната точка и е отнето за някакво  отклонение на части от милиметъра. Не е достатъчно да си добър, трябва да си прецизен с всеки изстрел.

# 933
  • Разпиляна във въображението
Еми това не е честно, наистина.

# 934
Открай време стрелците са с очила, имат защитна функция, често са и със сменяеми лещи, за да тушират отблясъци. Просто сега наизлязоха много различни дизайни за такива очила.
Ако си не можеш оптика няма да те спаси. Рекорда на Весела Лечева още не е подобрен. 399 точки от 400, 40 изстрела в десетката, едната точка и е отнето за някакво  отклонение на части от милиметъра. Не е достатъчно да си добър, трябва да си прецизен с всеки изстрел.

не само отблясъци, потта нали не трябва да ти пада в очите.
Да не говорим, че обикновено се слагат слушалки, защото гърма е оглушителен, нищо общо няма с въздушна пушка, която е с пружина
Аз навремето имах капсов пистолет, майко мила то беше нещо страшно. Разбирам ги стрелците от Дивия запад пред 15 век. Това като дръпнеш спусък следва една светкавица от която можеш да ослепееш, гръм, пушек от цевта и около 2-3 минути кашляш.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 14:55 от Лорд Сняг

# 935
Гледах стрелбата с пистолет. Това как е допуснато за олимпийски спорт? Носят очила с някакви джаджи по тях, а не използват данните си на атлети. Следващия път да изпратят AI poбот, ако не могат да фокусират с око. Хареса ми снимката на турския стрелец - единствен без джаджи по очилата и с ръка в джоба и взе сребро. Like a boss.

Сякаш е минавал от там случайно и е спрял да постреля. Simple Smile Военен бил. 

# 936
Хубава стойка. Ръката е стабилна - не трепва.
Евала, за мен е по-трудно с пистолет. Пушката може да я облегнеш на рамо, а ако си легнал е направо супер.
При пистолета трябва да "заковеш" ръката

# 937
  • Наблизо
Е този чичо гледах,страаашен.

Сега ще играе българче бадминтон ,Тома Попов,ама за Франция…родителите са някакви известни бадминтонисти от София.

# 938
# 939
  • София
Тая бабанка може да тръшне и някой боец от Дагестан в кикбокса без проблем.

Снимка от друг ъгъл.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 15:26 от Lunna_sonata

# 940
Този мъж-жена спокойно могат да му дадат златото и да броим медалите направо от сребърния.

# 941
  • София
След 4 години да пращаме всичко де що имаме от Азис през  Китаеца до Емили Тротинетката. Ще оберем златните медали.

# 942
  • Наблизо
Ако някои следващи игри са в Турция,може да има и кючек като дисциплина.Азис може да обере точките.

# 943
  • София
Нито един път обаче не се пуснаха тези да се състезават сред мъжете. Дори тези, които от жена стават мъж и се бухат с тестостерон пак си стоят в женската категория. Thinking

# 944
Нито един път обаче не се пуснаха тези да се състезават сред мъжете. Дори тези, които от жена стават мъж и се бухат с тестостерон пак си стоят в женската категория. Thinking
Според мен това безумие с тези същества, които от мъж стават жена и обратно, трябва да ги забранят на олимпиадите.
Не е ли възможно да създадат, като има параолимпиади, така да има олимпиади за 3-ти пол или нещо подобно?
Тоя свят се побърка....

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 15:50 от Паневритмия

Общи условия

Активация на акаунт