◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 120 151
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Да пратим Кубрат Пулев, идентифициращ се като жена, да накаже мръсната игра на китайката и да прибира златото в България.

# 916
По-активна е китайката. Сега всичко зависи от това какво са си отбелязали съдиите. 50:50 е и всякакви обстоятелства могат да натежат.

# 917
  • София
Загуби...

# 918
Мръсната игра се награждава. Жалко.

# 919
  • София
Жалко за Станимира

# 920
Подла игра на китайката и за жалост Станимира загуби, но нищо, игра силно. Успех в бъдеще!

# 921
Жалко за нашето момиче, но китайката я надигра

# 922
Не видях мръсна игра, а китайката вкара повече чисти удари. И беше по-активна.

# 923
  • София
Не видях мръсна игра, а китайката вкара повече чисти удари. И беше по-активна.

Имаше удари в тила, както и номерца в клинч.
Но определено китайката бе по-добра.

# 924
Каквото и да е имало е в рамките на нормалното и само от пристрастие можем да търсим в това причината. Онази беше по-добра. Или може би по-неудобна за нашата, и това го има често в бойните спортове - А бие с лекота Б, Б бие с лекота С, а С пък бие с лекота А...

# 925
Кофти ден за България... само Десислава успя днес.

# 926
АЗ съм гледал и Мария Гроздева да носи очила, за по-добро прицелване, но е въпроса какво включват те

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 14:46 от Лорд Сняг

# 927
  • Разпиляна във въображението
Аз не мога да затварям, намигам с око. Един път съм ходила на стрелбище и бе голяма мъка. Мислих, че тези очила са точно за такива като мен Simple Smile

# 928
  • София
Повърнах 10 пъти, миришеше ужасно: Олимпийци се разболяха след плуване в мръсната Сена
Нидерландските триатлонисти бяха изключително недоволни от качеството на водата в реката и нечестните условия на състезанието. Плуването в Сена, която тече през Париж, беше просто отвратително, каза в интервю за телевизия RTL Рейчъл Кламер, която завърши 14-а в триатлона.
https://dariknews.bg/novini/sviat/povyrnah-10-pyti-mirisheshe-uz … nata-sena-2390518

# 929
Аз не мога да затварям, намигам с око. Един път съм ходила на стрелбище и бе голяма мъка. Мислих, че тези очила са точно за такива като мен Simple Smile

Аз редовно стрелям с въздушна пушка* и притварям дясното, но хора всякакви.

*имам  едно пакетче с 300 словенски сачми Заримекс 5,5 калибър във формата на "чашка" и едно което е наполовина изпразнено. А що сачми съм изстрелял не е истина

Но гледам че масово се ползват очила. Предполагам, че най-малкото спират потта.

---
ЕМ Брадър, у - ни - кал- но.

Двама участници в Олимпийските игри през 2024 година се разболяха след плуване в Сена.
Канадският триатлонист Тайлър Миславчук се почувствал зле след завършване на състезанието.

"Дадох всичко от себе си и не съжалявам. Повърнах 10 пъти“, каза Миславчук, цитиран от Daily Mail.

Представителката на Казахстан Екатерина Шабалина каза, че се чувства зле.

"След като бях ударена няколко пъти в главата, се задавих с вода от Сена, след което започнах да повръщам до края на плуването. И повърнах след първата обиколка на колоездачния етап“, цитира състезателката Sport24.

Шведската триатлонистка Тилда Монсон се оплака от цвета и „отвратителната миризма“ на водата в Сена.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 14:47 от Лорд Сняг

Общи условия

Активация на акаунт