◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 120 123
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 960
  • Разпиляна във въображението
Това за ирландската състезателка май е тръгнало от един потребител на Х.

Едва ли има чак толкова спортисти с подобна липса на точно определен пол, за да им с правят отделни категории, или игри.

# 961
Това е абсолютна гавра с всички състезателки жени.
Съжалявам, но скоро този свят ще се превърне в дом на ненормалните. Дай всуки да си прави, каквото си иска, за да сме либерални. Да се учат децата от рано, че не се знае момченца ли са или момиченца, докато сами не си решат, че е нормално да биеш момиченца, ако си момченце, ама си се определяш като момиче...

# 962
  • София
Гледах срещата на италианката и алжиреца, щях аз да се разплача, видимо ударите му бяха пъти по-силни, той си е мъж. Направо не е за вярване докъде ни докара псевдо - либерализма.

# 963
  • Germany
Страхотна олимпиада😉 Скандал след скандал. Така си започна, представям си как ще свърши…

# 964
Мен ми се ще наистина Кубрат Пулев да хване тези псевдо жени и да им покаже що е то бокс.

# 965
  • Berlin
При положение, че не са минали тест за пол (как точно ги тестват?🤔), как са го пуснали. Не е луд тоя с баницата в случая.

# 966
  • София
Е, нали от МОК казаха, че паспортите са били достатъчни.

# 967
  • España
Освен всичко друго , което споделяте за “транс-бокс скандала”  си мисля….защо тези индивиди , осъзнали се и легитимирали се като жени все към силови спортове се насочват да му се не види ?! Това - художествена гимнастика; синхронно плуване ….да покажат малко женска грация ….това/онова …нали уж са жени …. ?!

При положение, че не са минали тест за пол (как точно ги тестват?🤔), как са го пуснали. Не е луд тоя с баницата в случая.
Предполагам , че с хромозомен тест или анализ . Мисля , че бях срещала информация , че последния път , когато са били тествани конкретно тези двамата/ двете са дали резултат “XY” ( тоест мъж) и са били дисквалифицирани ….май миналата година . Но на Олимпиадата не са ги тествали ….което е странно…за мен поне !

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 17:12 от Воден пъпеш

# 968
  • София
Тотално се изложиха и французите и МОК. Първо с отвратителните намеци на откриването за което после много се извиняваха ама късно либе за китка, след това с фекалната Сена и хвърлените спортисти сред тази клоака и от друга страна от МОК смешниците, които заслужават масов бойкот и да се чудят после как да спасяват игрите.
А самите състезатели нямат ли срам? Аз ако бях на тяхно място сам щях да се откажа, като гледам какви реакции има, а и после как да съм радостен, като никой няма да ми признае медала, освен сухата статистика?

# 969
  • София
Страхотна олимпиада😉 Скандал след скандал. Така си започна, представям си как ще свърши…
Олимпиадата върви по пътя на Джендървизия.. бивша Евровизия..

# 970
Алжирката е биологично родена жена, не е транс. Не знам откъде тръгна тази реторика. В Алжир изобщо не е разрешена смяната на пола. Разбирам притесненията Ви, но се говорят глупости на килограм в момента. Един подхване и каже нещо невярно и се повтаря 5 страници.
Да, била е дисквалифицирана за високи нива на тестостерон преди състезание. Хиляди жени имат високи нива на тестостерон по медицински причини. Макар че според мен тя най-вероятно взема допинг.
Гледах мача и според мен италианката разбра, че ще я тупат като маче у дирек и затова направи малко сценки.
Скрит текст:
In March 2023, Khelif was disqualified for failing to meet eligibility criteria shortly before her gold medal bout at the 2023 IBA Women's World Boxing Championships. The Algerian Olympic Committee said Khelif was disqualified for medical reasons. It later emerged that the disqualification was due to high levels of testosterone.[6][7] From this, false rumors have emerged that Khelif is transgender or transsexual. Khelif is a biological woman. In Algeria, the country that Khelif represents, transgender identity is prohibited, changing sex or gender is not allowed in official documents, nor are medical or hormonal treatments allowed to transition to another sex.[8][9] Khelif made an appeal before the Court of Arbitration for Sport but later withdrew it,[2] making the IBA decision legally binding.[10] In 2024, the IBA said that Khelif and others "did not undergo a testosterone examination but were subject to a separate and recognised test, whereby the specifics remain confidential".[2]

# 971
Аз написах същото сутринта в темата Какво мислите, но бях заличена начаса.
Спортът е усилия,труд, дисциплина години наред.
Чест, да имаш съвест да печелиш и губиш достойно.
Изразът феър плей не го чувам никъде.
И възмущението ми официализираният почитател на наркотиците Снуп Дог да носи факлата на Олимпиадата.
Зелена светлина за допинга.
Тотална девалвация на това грандиозно събитие.

# 972

Не са издържали теста за тестостерон
Впрочем има и втори тест - колко мъжки хормони имаш, за В.Уилямс май я бяха хванали, че има няколко мъжки хормона, но не са достатъчно за да обявят за мъж.

Сега МОК си измисля оправдания:
-ама те се жени по паспорти
-ама те вече са участвали в двужби срещу други жени и те не са се оплакали (чудно на кой ли международен форум е било това?)

Истината е, че цялата организация, която трябваше да представи Франция в либерална светлина е супер слаба и скандална и те се чудят вече как да дадат назад

# 973
  • Разпиляна във въображението
То да беше само тук, ами навсякъде има възмущение.

# 974
Нямаха ли направен ДНК тест тези "двете", където са видели ХУ хромозоми?

Общи условия

Активация на акаунт