◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 120 117
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 990
Скандалът се разраства
Ирландската боксьорка Кели Харингтън, златна медалистка от Игрите в Токио, пък вече заяви, че няма да участва в мачове срещу биологични мъжe в Париж. - И правилно!

Решението на централата за допускане на трансджендърите косвено засяга и България. Причината е, че надеждата ни за медал в кат. до 57 кг - Светлана Каменова, може да срещне именно спорната тайванка, която след решението на МОК веднага се превърна в големия фаворит за златото.

"Тя" е смачкала италианката с два силни удара. После италианката паднала на колене и се разплакала от болка. Въобще не подала ръка след мача. Много нейни приятели и роднини я съветвали въобще да не излиза

Предчувствам масов бойкот в тази категория
Дано, защото това е безумие и няма никаква толерантност...

# 991
Мен ми се ще наистина Кубрат Пулев да хване тези псевдо жени и да им покаже що е то бокс.

Недей. Ще го набият и него. Grinning

Глупости на търкалета. Това че  Кубрат Пулев не може да се мери с великите имена, не значи че е слаб боксьор. Ако бе такъв нямаше толкоз пъти да попада на първо място в ранглистата.
Той е в особено положение, защото е риба сред раци - за титаните е слаб и им е безинтерес, а за малските и средняците е много силен и можен да ги върне назад в ранглистата за година - две или дори да ги контузи.

Много достойна позиция на БОК не съм очаквал това от тях. Приятно съм изненадан

Какво пише в паспортите не значи нищо. То в паспортите няма и етнос, и пише българин, ама мургавите събратя лесно се разпознават.
https://offnews.bg/sviat/boksiori-koito-ne-sa-izdarzhali-testove … -dopu-827306.html

Още за скандала
Ситуацията възниква, защото провелото се миналата година световно първенство беше организирано от Международната боксова асоциация (МБА), чийто президент Умар Кремлев заяви пред руската информационна агенция ТАСС, че ДНК тестовете са „доказали, че те имат XY хромозоми и поради това са изключени от спортните събития“. Пред "Гардиън" МБА заяви, че са взели това решение „след обстоен преглед и че то има за цел да подкрепи справедливостта и честността на конкурса“.

Оттогава насам обаче на МБА е забранено да организира олимпийския турнир по бокс в Париж заради дългогодишни въпроси, свързани с управлението, и серия от скандали със съдии. Това означава, че боксът в Париж сега се провежда под егидата на боксовото звено на МОК „Париж 2024“, което има по-облекчени правила от тези на МБА.

ъв вътрешната си система, която е предоставена на журналистите в Париж, МОК посочва, че Хелиф „подлежи на дисквалификация само няколко часа преди златния си медал срещу Ян Лю на световното първенство през 2023 г. в Ню Делхи, Индия, след като повишените нива на тестостерон не са отговаряли на критериите за допустимост“.

МОК също така признава, че Лин е „била лишена от бронзовия си медал, след като не е отговаряла на изискванията за допустимост въз основа на резултатите от биохимичния тест".

Научни изследвания са установили, че средната сила на удара е 162% по-голяма при тези, които са преминали през мъжкия пубертет, в сравнение с жените.
https://offnews.bg/sviat/boksiori-koito-ne-sa-izdarzhali-testove … -dopu-827306.html

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 19:05 от Лорд Сняг

# 992
Възмутена съм. Даже си мисля, че не са никакви транс, а са обикновени мъже. Просто така е по-лесно. При мъжете не могат да пробият, дай при жените.
Алжирецът си взел паспорт, като жена и готово. Титла, пари, слава. По визия не е приемал хормони…

# 993
Възмутена съм. Даже си мисля, че не са никакви транс, а са обикновени мъже. Просто така е по-лесно. При мъжете не могат да пробият, дай при жените.
Алжирецът си взел паспорт, като жена и готово. Титла, пари, слава. По визия не е приемал хормони…
Твърди се, че е преминал операция и е без орган. Но дали е така, не знам.

# 994
В другия поток пък е нашето момиче. И там има некъв траверс. Представяте ли си да се случи същото и с българката?

# 995
Алжирецът е и нагъл
Агенция „Франс прес“ съобщи, че Хелиф заявява, че е жертва на „голяма конспирация“, след дисквалификацията си точно преди финала на световното първенство миналата година.

„Хората са направили заговор срещу Алжир, за да не се издигне знамето и да не спечели златния медал“
, каза Хелиф.

Па да беше се съзтезавал сред мъжете и да спечелеше златния медал.

РАнгелова, да има голяма вероятност нашето момиче, което е претендентка за медла да се изправи срещу траверса. Вероятно затова БОК този път е заел достойна позиция.

# 996
  • Варна
Здравейте спортни фенове. Случайно попаднах на това и тъй като вероятно тук сте осведомени, кажете ми вярно ли е? Наистина ли са карали спортистите да плуват в Сена или е някакъв фейк нюз? Нали бяха обявили, че след дъжда на откриването пак водата е негодна?

# 997
Не само са ги карали. Те са се разболели

Двама след това са били със стомашни болки, и са повръщали над десет пъти
Няколко души са се почувствали много зле
Холандците подават контестация
канадката обявява че водата е била  с ужасна воня и странен цвят

Вече няколко страници коментираме "странната" олимпиада - два травестита сред бокса, плуване във Фекална река и лейди Гага на запис.
ИМа твърдения, че някои отбори няма да се явят на закриването.

# 998
  • София
Трябва да ги осъдят заради Сена сега застрахователите на спортистите. Пълен саботаж.

# 999
  • Варна
Не само са ги карали. Те са се разболели

Двама след това са били със стомашни болки, и са повръщали над десет пъти
Няколко души са се почувствали много зле
Холанците подават контестация
канадката обявява че водата е била  с ужасна воня и странен цвят
Благодаря. Нямам думи.

# 1 000
Вече си представям меметата - шампионите по плуване, накичени с медали и...омазани с лайна.

# 1 001
Вижте президента на Франция и не ми говорете ...

# 1 002
  • Варна
Вижте президента на Франция и не ми говорете ...
Президента ли взима решенията за Олимпиадата?Thinking
 Можели ли ли са да откажат? Ако беше световно първенство или европейско, сигурно по друг начин щяха да стоят нещата.Странно е. След като години михме правилно  ръце, кихахме в лакът,  носихме маски и се мажехме с дезинфектанти, сега са ги пуснали в отходен канал.

# 1 003
  • Варна
В смисъл че е геронтофил и се е оженил за учителката си?
Е, така не виждам как пречи на другите..

# 1 004
Лорде, това имах предвид, но и това - той, като президент на държава, в която се провежда олимпиадата що мълчи по повод гнусотията в бокса?

Общи условия

Активация на акаунт