◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 120 007
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 1 155
Аз реших , че имаме медал като видях количеството непрочетени съобщения в тема а то ...Smile
Искам медал, че геройски минах по диагонал всичко Bowtie

Скрит текст:
Значи дойде ред и на атлетиката. Хайде стисвам палци и на родните ни атлети и на камарата ми любимци.
Моят олиден днес е от 18 ч БНТ1 волей мъже Словения -Франция. Заради "моя" словенски отбор ще направя голяма жертва днес и ще гледам френския отбор който отдавна хич не ми понася и последно се жертвах така с тях в Токио.

Днес има и скокове във вода.
И аз вече чакам медал. Надявам се мъжете боксьори и щангисти този път да успеят да вземат медали, а защо не и поне един златен, както и красивите ни гимнастички да отвеят конкуренцията.

В другите спортове нямам особени надежди.

# 1 156

Олеле, сега чета че тя е пропуснала цялата сътезателна  2023 година заради контузия

И ние искаме медали?

Една контузия в профи спорта те връща назад с месеци докато влезеш отново във форма

Черна станция, платените турнири не са нещо дребно.
То от 2016 е имало само две Олимпиади. Да твърдиш, че първо място на Балканско първенство не е успех...нямам думи
Имай предвид че през 2020 има Ковид, едва ли е тренирала активон, а сега изпуска цялата 2023 заради контузия

# 1 157
Успешен втори опит на 188 см.

# 1 158
# 1 159
сега май трябва да се класират осем финалистки напред и после нови три скока. Колко скачат другите?

# 1 160
  • Варна
Скрит текст:
Аз пък не мисля, че точно тези 2 същества трябва да отидат въобще на финал...

А аз се надявам да бойкотира и всички останали след нея. Да има финал Алжир Тайван, където да си мерят топките.
Кой ще ги спре?
[/quote]Да отговоря на себе си. Simple Smile
Скрит текст:

# 1 161
сега май трябва да се класират осем финалистки напред и после нови три скока. Колко скачат другите?
Две серии са сега. В нашата серия на 192 см. успяха Магучих (която се включи директно от тази височина) и кипърката.

# 1 162
Аз пък не мисля, че точно тези 2 същества трябва да отидат въобще на финал...

А аз се надявам да бойкотира и всички останали след нея. Да има финал Алжир Тайван, където да си мерят топките.
Кой ще ги спре?

Междудругото току-що Австралия спечели злато на щафетата по плуване, а нашия неадекватен коментатор не спря да хвали САЩ и Ледеки????? / която изостана  на нейния пост/ ..
Хахах австралийките се радват за олимпийския рекорд, а нашия хвали Ледеки че взела 13 медал - сребърен..

Щафетата не е ли от снощи? Ледецки беше на трети пост и наистина направи много за сребърния медал. Отвя китайката и почти се доближи до австралийката. До нейния пост бяха трети, но доста след китайките.
Австралийката от четвърти пост също направи фурор, изоставаха от ОР, но тя успя да го грабне. И нея я хвалиха доста коментаторите.
Сякаш сме гледали различна щафета.

# 1 163
Йосиф Миладинов е първа резерва . Ковид ти си Trollface

# 1 164
  • София
Йосиф Миладинов е първа резерва за полуфинал.

Антоанета Костадинова към момента е на 24 позиция, но върви нагоре.

# 1 165
Мирела Демирева приключи с Олимпийските игри, 1.92 см.не успя да скочи. Жалко.

# 1 166
Много слабо представяне на спортистите ни днес до момента. За жалост редиците ни бързо оредяват

# 1 167
Жалко за Йосиф, съвсем малко му трябваше за полуфинал.
Дано поне Антоанета Костадинова ни зарадва. Не съм я следила след Токио и бях неприятно изненадана, че отпадна още на старта в първата дисциплина.
Измъчено представяне и неуспех от Мирела Демирева, но в нейния спорт сигурно годините тежат.

Проблемите на организацията и скандалните решения в името на политкоректността са си тъкмо по темата, но парижката кметица, армията на Наполеон и тоалетните във Версай не са, така че нека този спор да приключи. Темата става неприятна за четене.

# 1 168
И Антоанета приключи участието си на ОИ с 24то място

# 1 169
Много слабо, днес май е най-слабият ден за българските спортисти. И Мирела и Антоанета бързо приключиха с Олимпиадата.

Общи условия

Активация на акаунт