◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 120 325
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Варна
И тук са я пуснали да се състезава. Просто да вкарат категория спрямо физически данни да не гледаме и това като в мъжкото джудо от предната страница.
Какво значи физически данни?
Една тежка жена не е равна по сила на мъж със същото тегло.

# 1 366
Като че бяха сменили Рами с друг човек.
А дебютът на ОИ не знам защо се изтъква като оправдание.

Рами има специфичен стил - висок е, играе от дистанция с провокиране на съперника и разчитане на отклони и контри. Обаче американецът е със същия стил на игра, но, според мен, по-концентриран и фокусиран, а не се прави толкова на отворко. И очаквах много труден мач, евентуално загуба. Не са сменили Рами, сменили са му съперника с неудобен за него такъв. И нахаканите му приказки не помагат.

Виж,  нашето момиче току що си направи прескоците, скочи добре, не направи грешки от тук нататък ако другите имат по-сложни скокове или по-добри данни ще я бият. Но тя даде всичко от себе си и не бива да съжалява за нищо. Браво на нея.

# 1 367
Браво на Валя!
Представи се перфектно. Златно българско момиче с блестяща психика.❤

# 1 368
  • София
Сякаш Валя я ощетиха малко с втората оценка. Много ниска ми се видя за толквла добро скачане, тя също беше много доволна, докато не я видя.

# 1 369
Да. Не им се откъсна малко повече и беше леко занижена оценка.

# 1 370
Аз съм възхитена от самообладанието и психиката на това 18-годишно дете! Браво, Вале, голямо бъдеще те чака! ❤️

# 1 371
Сякаш Валя я ощетиха малко с втората оценка. Много ниска ми се видя за толквла добро скачане, тя също беше много доволна, докато не я видя.
Прескокът беше с по-ниска трудност. 4.80

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 17:53 от precious*

# 1 372
  • Другата България
За мен съдийте ощетиха нашето момиче, вероятно защото е млада и е дебютант.

# 1 373
Нашето момиче се представи чудесно и показа завидна психика. Малко я ощетиха, но тепърва ще се види, как ще се представят другите.

# 1 374
Именно, другите скачат по-трудни прескоци, съответно при изпълнение без (сериозни) грешки получават по-високи оценки.
Не можем да имаме претенции. В края на краищата напето момиче влиза във финала с осми резултат, който си мисли за медал е наивник.

# 1 375
Аз не прочетох някой някъде да е написал, че чака медал.
Аман от логорея, излишна в 90% от случаите.

Тук сега не. Но имаше такива приказки. И какво значи логорея? Да не пишем реалистично, а само да сипем похвали без анализ на видяното?

# 1 376
На Симон Байлс единият й прескок е с трудност 6.00 Сами си направете сметка за каква разлика в оценките става въпрос

# 1 377
На Симон Байлс единият й прескок е с трудност 6.00 Сами си направете сметка за каква разлика в оценките става въпрос

Не 6, а 6,40. Това е космическа разлика.

# 1 378
  • Germany
Е канадката се поиздъни, нашето момиче ще е поне 7-ма. Сега и някоя друга да сгреши…

# 1 379
Ами, невероятна е Симон. Мен малко ме дразни отегчено-надменния ѝ поглед, но е фантастична гимнастичка!

Общи условия

Активация на акаунт