◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 120 337
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 1 380
На Симон Байлс единият й прескок е с трудност 6.00 Сами си направете сметка за каква разлика в оценките става въпрос

Не 6, а 6,40. Това е космическа разлика.
Да, добре, че реши да си го изпълни.

# 1 381
  • Другата България
На Симон Байлс единият й прескок е с трудност 6.00 Сами си направете сметка за каква разлика в оценките става въпрос
Симон е недостижима.
Аз не виждам кой може да я “бутне“, не си спомням точно колко, но мисля над 10 години е на върха в спортната гимнастика. Трудност 6 си е ...уау.
Иначе съм наясно, че на Валя трудността беше по-ниска, но все пак ми се стори, че я поорязаха, специално при втория опит можеше да ѝ вдигнат малко оценката.
Ясно е и че съм пристрастна.

# 1 382
Като гледам стари кадри, гимнастичките са доста по-слаби - не кльощави, но не толкова правоъгълни и с по-ясно изразени линии на мускулите, особено по краката. Гледам ги сега в Париж, ами масово са страшно набити, с много маса, без оформеност, без релеф. Толкова ли се е променила тази дисциплина през годините?

# 1 383
  • София
Всички виждаме разликата в сложността, коментирах и реакцията на Валя, очакваха крайната оценка да е 14 и малко, а не, че са очаквали медал. Ясно е, че няма как да стане.

# 1 384
Ами, невероятна е Симон. Мен малко ме дразни отегчено-надменния ѝ поглед, но е фантастична гимнастичка!

И мен. Признавам и, че е най-добрата и е класа над другите, но в същото време ми е антипатична.

# 1 385
  • Germany
Аз отдавна гледам гимнастика, като че ли повечето американки винаги са като трупчета. Има и изключения разбира се. Рускините са много елегантни. Липсват тук. Андрате обаче е страхотна.
.

# 1 386
Бразилката голяма симпатяга.

# 1 387
  • София
Поздравления за Валя, страхотно представяне! Бронзовата медалистка е много елегантна. Симон Байлс просто недостижима на този етап.

# 1 388
Бразилката голяма симпатяга.

На тази олимпиада станах фен на бразилските гимнастички Simple Smile

Браво на Валя, от осмо на пето място. Добре се представи, дано да държи нивото до другата олимпиада.

# 1 389
Браво, 5 място !

# 1 390
Браво на нашето дете, да си на 18 години на финал с такива машини е повод за гордост и уважение от наша страна! Браво и на останалите за същото!

# 1 391
  • София
Добро представяне на Валя, но конкуренцията е смазваща..
В началото коментаторът й пожела бронзов медал, от куртоазия, защото след като знае на каква трудност ще скачат другите, му е било пределно ясно, че няма шанс за медал. Може пък и да е очаквал да паднат поне 2...

# 1 392
Браво, Валенце! Браво, момиче! Ти колкото си крехка, толкова си и силна! Пожелавам ти да надминеш дори и Симон Байлс, рекордите ги има, за да се чупят! Млада си, да си здрава и на още 2 олимпиади да отидеш-пълна с медали да се върнеш! ❤️❤️❤️

# 1 393
  • София
Браво на Валя! 5-то място е чудесно представяне. Дано оттук нататък да няма контузии, за да може да тренира пълноценно и да върви нагоре.

# 1 394
  • Sofia
Поздравления за Валентина Георгиева! Пето място при дебют на олимпиада и след тежка контузия е достойно за уважение. Единствената представителка на стария континент в дисциплината. Показа завидна психика за крехките си 18 г., не се стъписа от машините около нея. Шапки долу! Да е жива и здрава и все по-успешна. Треньорът й също си го бива, двамата са много добър тандем и бъдещето е пред тях!

Общи условия

Активация на акаунт