◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 118 903
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 3 360
Много оспорван финал в женския баскетбол. При злато на САЩ ще бъдат първи по медали. Французойките обаче са много добри...

Какъв инфарктен мач!!! Но все пак бихме! Респект за французойките, бяха много, МНОГО добри до последната секунда!
САЩ - Франция 67:66

# 3 361
Весела Димитрова остава начело на ансамбъла по ХГ и ще ги подготвя за ЛА.
Тъкмо гледах Раева по бтв, като на пазара е....уж с очила, маркови сигурно, но затуля слънцето с ръка...
И питат за Весела, че не била потвърдила и тя: Тя (Весела) и след Токио не каза, пък остана, все едно прави се на интересна. Отношение топ!
И винаги подценява Боряна, но за пореден път Боряна й показва коя е.

# 3 362
  • Berlin
Има ли някъде танците на австралийката от вчера? Мийм е станала даже, толкова ли е била зле?🤔 Четох, че била на 36г(как се в класирала) и също критикувана, че била в екип на Австралия, а не както другите, в някакво по-ежедневно облекло (освен всичко друго).

# 3 363
  • Стара Загора
https://www.facebook.com/share/r/G4ismZpd7gt2nLpU/
 Е , това наистина ме впечатли !
   Карлос Насар рецитира наизуст 23 ти псалм от Библията и каза, че Бог е дълбоко в сърцето му.
  P.S.. Сега прочетох, че дядо му е пастор в Евангелистката петдесятна църква в Червен бряг. Много добър и благ човек бил. И вече е съм учудена.

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 21:32 от wanconboy

# 3 364
Има ли някъде танците на австралийката от вчера? Мийм е станала даже, толкова ли е била зле?🤔 Четох, че била на 36г(как се в класирала) и също критикувана, че била в екип на Австралия, а не както другите, в някакво по-ежедневно облекло (освен всичко друго).
Толкова зле, че вчера като излиза мъжът от Австралия да играе беше с ниско самочувствие и всички очакваха от него дали няма да направи някое от нейните движения. Момчето се представи сравнително на ниво и се шегуваха , че всъщност той трябва да вземе докторска степен по брейкинг ( австралийката всъщност има докторска степен по брейк).
https://youtube.com/shorts/ZQXjAuRC5xg?si=o8C587VVW7XZTV9l

# 3 365
# 3 366
  • София
Ами честито на ЮеС и на фенките на американците тук! Знам, че не са малко. Даже имаме и живущи в щатите.
Но и да благодарим на трудолюбивите, уважителни и възпитани китайци, че държаха драмата до последно, защото пак ще се повторя, ако ги няма тях, няма да има абсолютно никаква интрига в битката за медалите на летните игри, докато вижте при зимните игри какво става... Почти винаги е инфарктно до последно и то често са замесени няколко нации.

И Япония изпревари в последния момент Австралия. Прави впечатлчение, че топ 4 е извън Европа! 😮

Аз пак да си се похваля, хехе, мислех, че ще си загубя залога или най-много ще ми го върнат (залога умножен по 1), в смисъл, тъй като реално няма победител (защото аз не съм глупак, за да заложа за общ брой медали или кой ще спечели самото съперничество, а само за брой златни медали), 40 на 40 са двете супер сили. А то каква приятна изненадка стана. Изплатиха ми половината потенциална печалба. Направо не мога да повярвам. 😎
Ей, тези букитата били точни хора. 😀😉

Много напред съм от ЕВРО 2024 и Олимпиадата, амиии така е, когато се играе рядко и само когато си сигурен. А ако изгубиш здраве да е, чакаш следващия път, когато и да дойде, а не бързаш да избиваш.

Обичам да търся по-високите коефициенти, защото изискват много, много повече, а и тръпката е много по-голяма.

# 3 367
ууеее, браво Дяволо. да се почерпиш хубавичко.

# 3 368
  • софия
BRAT Summer Olympics
Голям сладур е Том Дейли🫀

# 3 369
Добре, че поне някой генерира приходи от ОИ! Честито!

# 3 370
  • София
Супер мач стана. Simple Smile
Браво и на двата отбора. Имаше много грешки ама пък за сметка на това имаше драма почти до последно както се казва.
Леле, Габи Уилямс ако не беше стъпила на линията... 😀
Изобщо не съм очаквал това. Мислех, че ще бият с разлика. Коефициентът беше 1.05 или нещо такова за ЮеС
Големия тест обаче за Франция тепърва идва. Защото на крилете на ентусиазма и пред тази френетична публика е лесно. Искам да ги видя така да играят (и мъже и жени) на следващото световното първенство, на европейското също разбира се и най-вече след 4 г. в Ел Ей.

Американците обаче имат ЖЕЛЯЗНА ПСИХИКА!
-18 точки при мъжете. Или бяха -17, все тая. Няма проблем, обрат!
Сега -10 точки и ревяща публика, а те не могат два паса да вържат. И се измъкнаха и в двата случая! Уникално!

# 3 371
Леле, Габи Уилямс ако не беше стъпила на линията... 😀
Думи нямам да изразя яда си... С изключение на Габи французойките сами си пропиляха мача, водиха 10 точки и ги загубиха с абсолютно глупави проспани пропуски. Ама така е, като не вкарваш, ще ти го вкарат...

# 3 372
Слушам БНТ1 и Невяна... как пък не им писна да изтъкват, че ансамбъла са нов екип и още се нуждаят от сработване 🙄 особено след вдигнатата летва от ансамбъла на Симона🤕

А Слави Бинев подхвърли, че може да има още трансфери 🙂

# 3 373
  • София
Кой ден бяха 4х100 за мъже и жени , за да върна в MAX
Японците на 4то...били ли са толкова напред досега?

# 3 374
4х100 жени и мъже е било на 9.08. дано не съм те излъгала.
https://www.bing.com/sportsdetails?q=Olympics&sport=Olympics&Tim … =true&form=ARENL1&
има падащи менюта и си избираш

Общи условия

Активация на акаунт