◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 118 789
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 3 510
  • Някъде там
И на мен много ми се иска някой да спре безумната майка на Елвира да обижда и тормози Буба и Стиляна по всевъзможни телеграми, групи, чатове и прочие и да не се подготвя за тормоз и по Никол и Дара. Това е майка на състезателка все пак, и е единствената майка която обижда съотборничките на дъщеря си публично . Нито тази на Буба, нито тази на Стили са си позволили да кажат, че Елвира не става и единственият шанс за медал от ОИ са дъщерите им, както многократно твърдеше майката. А за едни гнусни обиди по България, когато преди време си тръгнаха за Русия, сега да не говорим..Върнаха се и друга песен запя. Та и на мен ми се иска поне от майки на конкурентки към състезателки да няма обиди и тормоз, но има.
Криси добре го каза в интервюто, че Буба показа на някои коя е и какво може 😉.
Толкова за това.
Олимпиадата ми хареса много, може би, защото не изисквах нищо, освен забавление.

За рускинята състезаваща се за Германия само ще кажа, че ако това беше българска гимнастичка, много повече щеше да е оплюта.
Да я видяхте да отиде да се поздрави  с Боряна и София като рабраха кой какво печели ? Аз не.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 17:07 от daviz

# 3 511
  • Germany
Атланта’96 беше страхотна Олимпиада, но вярно че часовата разлика е гадна. Спомням си, че бях лятна ваканция и през нощта или сутрин рано гледах плуване 😆 Стефка Костадинова беше неземна. Майкъл Джордан, Майкъл Джонсън, Донован Бейли, все легенди.
Ахаха, а тази кака снощи как награби Том Круз и го разцелува 🤣🤣🤣

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 14:19 от PeaPink

# 3 512
# 3 513
Северна Македония взе ли нещо? Joy

# 3 514
  • SF
Това пък какво е?

# 3 515
# 3 516
  • софия
Северна Македония взе ли нещо? Joy
Голямо, кръгло, хубаво зеро 🙃

Много се учудих, че Финландия нямат нито един медал.
https://olympics.com/en/paris-2024/medals

Благодаря ви, че насочихте интереса ми към различни спортове. Отдавна не съм следила Олимпиада и го правих заради вас 🤍

# 3 517
Единият от бронзовите медали трябваше да бъде поне сребърен. Според мен съдиите порязаха Ибанес срещу боксьора от Киргизстан.

# 3 518
  • София
Атланта’96 беше страхотна Олимпиада, но вярно че часовата разлика е гадна. Спомням си, че бях лятна ваканция и през нощта или сутрин рано гледах плуване 😆 Стефка Костадинова беше неземна. Майкъл Джордан, Майкъл Джонсън, Донован Бейли, все легенди.
Ахаха, а тази кака снощи как награби Том Круз и го разцелува 🤣🤣🤣
А Атланта е в източните щати. При ЛА часовата разлика ще е още по-брутална Simple Smile Ама какво да се прави, няма как все в Европа да я правят и да ни е удобно на нас Simple Smile

# 3 519
  • SF
Луната е тяхна!

# 3 520
  • Пловдив
А аз съм "впечатлена" от резултатите на Турция.

# 3 521
  • SF
Много ми хареса химна в изпълнение на Франция, в изпълнение оркестър.

# 3 522
  • софия
Все си кръстосвах пръстите да не пиша, но не мога!
Много ми хареса откриването, без някои крайности, като аз никъде не видях символики, които се вменяват. Акцентирането, не присъствието, на различието ми дойде малко повече. Беше като скъпо ексклузивно шампанско с много балончета, които гъделичкат небцето и неусетно главата ти се е замаяла. Много ми хареса как самият град през цялото време беше активен участник в Олимпиадата. Как успяха да покажат историята и забележителностите.
Не мога да си представя каква организация е била необходима за логистиката на цялото събитие.
И след тези искрящи дни, закриването ми беше като охладен ябълков сайдер. А го очаквах с огромно нетърпение. Беше някак класно спокоен.
Въпреки това, французите поставиха летвата много високо. Много. Не знам американците какво трябва да направят.

# 3 523
Финландия са добри в зимните спортове. Австрия и Норвегия имат медали на лятна олимпиада, но силата им е в зимната.

Американците са грандомани, очаквам там всичко да е голямо и по-много. Досега не съм наблюдавала олимпиада от тях, та ще е интересно да ги видя като организатори.  Засега за мен като пищност ненадминати са Пекин, като церемонии Лондон, като атмосфера на състезанията Париж/Рио. Токио бяха много прецакани с липсата на публика и цялата Ковид история тогава.

# 3 524
  • SF
Аз пък веднага разпознах стилизираната карта с континентите на подиума при закриването. Никакво колебание какво е това. Огледална карта на планетата Земя.
Винаги имам да съм сред участниците на закриванията. Голям купон си правят. Тежестта вече не е на плещите им. Бил, каквото било. Харесва ми как танцуват с медалите си, правят си селфита, някои от тях се запознават и вероятно ще се влюбят. Китайците само са под строй и са сковани.

Общи условия

Активация на акаунт