Сърбеж по големите срамни устни

• 2 425
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте, моля за мнения и помощ  , ако на някой се е случвало.
Имам сърбеж по външните срамни устни,ануса и по триъгълника , но по-малко. Пробвах да стоя без бельо , мажа със крем от Невен и ме облекчава за малко, измивам с идронозоил също леко облекчение , но след това пак ...Няма обрив или зачервяване , просто сърбеж, малките срамни устни не ме сърбят.Възможно ли е да от праха за пране?

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 18:32 от dd420

# 1
Може да е от бръсненето, ако се бръснете

# 2
Може да е от бръсненето, ако се бръснете

Да , бръсна се доста често, но ме сърби за максимум няколко часа , а сега продължава 3 ден , утре чакам МБ

# 3
Баня  с лайка и сода. Много облекчава. Поне докато излезе МБ

# 4
Баня  с лайка и сода. Много облекчава. Поне докато излезе МБ
Благодаря.

# 5
Може да имате гъбички, получава се от време на време, къде от топло време, къде от настинка или някоя бактерия.
Има вагинални глобули, но разбира се след преглед при АГ.
В тези случаи, ми е помагало промивка с тетра и крем здраве.
Спрете за известно време шоколада, сладките и въглехидрати като цяло, защото те засилват сърбежа. И пийте вода.

# 6
Може да имате гъбички, получава се от време на време, къде от топло време, къде от настинка или някоя бактерия.
Има вагинални глобули, но разбира се след преглед при АГ.
В тези случаи, ми е помагало промивка с тетра и крем здраве.
Спрете за известно време шоколада, сладките и въглехидрати като цяло, защото те засилват сърбежа. И пийте вода.
Лекувах candida albicans , всички симтоми отминаха и от нищото се появи сърбежа след около 10 дни,сега ще видя на изследването какво ще покаже  . Бях на гинеколог преди 2 дни, не видя нищо на пръв поглед, имах забравени конци от лабиопластика , каза ми , че е възможно да е от това , но ги отстрани и сърбежа продължава.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 17:26 от dd420

# 7
Тогава е разбираемо, получила сте алергична реакция. Ще чакам отзив от резултата.

# 8
Тогава е разбираемо, получила сте алергична реакция. Ще чакам отзив от резултата.

# 9
Изписаха ли ви нещо при тази бактерия?

# 10
Няма никакви бактерии или гъбички. Изследването е чисто.

# 11
Изписаха ли ви нещо при тази бактерия?
Няма бактерия,купих си бебешки прах за пране и всичко отшумя.

# 12
Вярно, прахът много пречи понякога и съм се обривала от него, както и от ароматните тоалетни хартии.

# 13
Здравейте! Аз съм с парене и сърбеж по вулвата , който спира и пак започва, но напоследък все повече продължава. Осем АГ и правени изследвания хламидии, микробиологии, без гъбички и патогени! Двама дерматолога при тях също имам микробиология нищо не излезна всичко е чисто! Съмняват се за невродермат! Изписаха ми кортикостероидни кремове , Еирус, но без никакво подобрение! Правих колоноскопия излезнаха само вътрешни хемороиди! Не знам какво да правя, с каквото и да се намажа не помага. Мия се само с чиста вода и пак пари! Какво да правя? Започнах и Дианксит за успокоение! Всички изследвания са ми в норма!

Общи условия

Активация на акаунт