Отговори
# 720
Като сме на тема котки

# 721
И гланцът за устни ли беше там? 😂
Рени всичко виждаш! 👍
Joy

В тази сборна формация ми липсва само спящият на бюрото Хари, с китките около него Simple Smile

# 722
  • София
За лека нощ Stuck Out Tongue Winking Eye

На Онур Акай няма да му качвам писаниците от тази вечер, да видим статията първо, че много се изложи.

# 723
На Онур Акай няма да му качвам писаниците от тази вечер, да видим статията първо, че много се изложи.

Какво пак е станало? 🙄

# 724
Охаааа! Страхотни са! Най - хармоничната и красива двойка 🧿🤍🪬
За лека нощ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 725
  • Яко в Матрицата...
Да се посмеете за лека нощ Wink

https://www.dizidoktoru.com/m/dizi/mert-ve-olimpia-ekranlarin-ye … orisi-h44112.html

Мерт и Олимпия имали такава химия и хармония в сериала и на сета, че двойката събирала все повече фенове и те ги искали и в живота да са заедно. Защото Мерт и Афра нещо много се карали и сдобрявали Joy И това е уж уважавана журналистка… Поредната платена клакьорка. ПР на Олимпия на гърба на Мерт. Нищо, явно може да носи момчето 🙄

# 726
  • София
Онур за втори път вече пише, че са се сдобрили, но няма статия още. В Инста писал.

Браво, липсват коментари, изтрили са КрасиАна. Преди няколко седмици масово се докладваше ХанКер-ската тема, сега пак тук, сигурно едни и същи хора. То какво да коментирам, няма смисъл...

Мерт добре, че има здрав гръб. Не понасят Афра солотата му, не знам къде им бърка, но явно е на правилното място. Айде докладвайте и мен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 727

https://www.dizidoktoru.com/m/dizi/mert-ve-olimpia-ekranlarin-ye … orisi-h44112.html

Мерт и Олимпия имали такава химия и хармония в сериала и на сета, че двойката събирала все повече фенове и те ги искали и в живота да са заедно. Защото Мерт и Афра нещо много се карали и сдобрявали Joy И това е уж уважавана журналистка… Поредната платена клакьорка. ПР на Олимпия на гърба на Мерт. Нищо, явно може да носи момчето 🙄

Съвсем са я окъсали комшийските журналисти. 😂😂😂 Дано наистина тази Олимпия не е решила да си прави ПР на гърба на Мерт, защото единственото, което ще постигне е феновете да я изядат, особено в този чувствителен момент. 😃

# 728
Наистина си е за смях! 😂😂😂😂😂 за мнооого голям смях даже! 🤣🤣🤣🤣🤣

# 729
И мен са изтрили, понеже написах, че харесвам поста на КрасиАнна Head Band
Кое правило съм нарушила? Или колежките се ползват с връзки при модераторите? Явно трябва да пишем на по-висок ранг Thinking

Мерт има химия с тази суха пръчка?

# 730
Олимпиадата не свърши ли , че се занимават с Олимпия Grinning  Тя фенове няма , но пък химията докарала Grinning  

Скрит текст:
припознават се хората  

# 731
Има неорганична химия! 🤣🤣🤣🤣
И мен са изтрили, понеже написах, че харесвам поста на КрасиАнна Head Band
Кое правило съм нарушила? Или колежките се ползват с връзки при модераторите? Явно трябва да пишем на по-висок ранг Thinking

Мерт има химия с тази суха пръчка?

# 732

Красотата на тази снимка Heart Всички делулу знаят защо Heart Eyes

# 733
Айде сега Олимпия измислиха,той нали бил женен с две деца...много кукута има тцтцтц Grinning Тя тая Олимпия,праха на Афито може само да диша до Мерт я сложили...

# 734
Лека нощ и от мен! 🫶😴🥱

🧿🤍🪬

Общи условия

Активация на акаунт