Отговори
# 120
Мерт индиректно потвърди раздяла.
Също са го видели в Сохо с момиче и са си тръгнали заедно.
А пък Афра му блокира името в коментарите преди няколко дни. Като напишеш Мерт не излиза, само ти го виждаш, но другите не.
Това със сигурност не е ПР, а точно обратното.
Не стига, че сериала е пълен с аматьори, вече и такъв сценарист имаме, ами Афра и Мерт се държат непрофесионално.
Предполагам, че в 3 сезон ще изкарат Кайсун на преден план. Отсега личи. Постоянно ги промотират, Таро прави някакви смели изказвания.Всички се възползват на макс от сериала, и на гърба на Афра и Мерт. Аз това няма да го гледам, за вас не знам.

Първо това в Сохо изобщо може да не е вярно, и второ тя блокира името на Акобир и Фаридун също. Миналата година също бяха разделени, но имаха сцени заедно

# 121
  • София
Тино, защо се появяваш да пишеш само, когато се говори, че са се разделили.
В четвъртък има интервю как отива на сет вечерта, ама явно и на бар е бил по същото време, дано поне снимки да качат, че да повярваме.
За името Мерт в инстаграма на Афра ще пиша по-късно, че нямах намерение, но ти реши и това да споменеш.

# 122
  • Яко в Матрицата...
Ай, Мердо какъв е готин с тази синя ризка и е много усмихнат. Значи всичко му е наред Grinning
Ризката не я свали това лято, дано да я пере на правилната температура Joy

Пак каза, че ще има изненади в сериала. Тръпки ме побиват от тия изненади Joy

Еве, дано да ни е на късмет тази сценаристка, щом е помагала за първите серии на Щерката 🧿

# 123
Мерт пак мноого хубав, ведър, усмихнат, добре изглеждащ (много му отива тази риза, дано не я унищожи в сушилнята като някои други тениски🤣), в добро настроение 🧿🧿🧿

То на всички думи за YÇ не им вярвам 🤣 няма никога да каже, че лошо върви все пак я. 🤣

# 124
Не знам, но на мен не ми изглежда да са се скарали сериозно. Той ми изглежда много спокоен и доволен, а човек не изглежда така, ако преминава през тежък момент. 😃

# 125
Ей страхотен е Рамо, много ми хареса отговора му, а всеки да го тълкува както си иска. Чудя се още колко пъти ще го пресрещат и ще го питат едни и същи неща. Изкарват си прехраната на гърба на АфРам, гадни плазмодий и нищожества. Добре че Рамо придоби опит в справянето с тях, не говори много, но казва точните думи и на място.

Отбор АфРам Cupid

# 126
Нали ви е ясно че Мерт няма да каже "ДА РАЗДЕЛИХМЕ СЕ", напротив той много умно отговори. Ние феновете всеки ден виждаме и четем мн неща за тях ,всеки тълкува различно, двусмислено е. Много ми хареса това интервю 😂,честно ви казвам . Беше много весел. Добър филм ще направи Мерт. Браво на него.
Тук на тази сцена бяха колеги🤭. Винаги като се сетя за онези думи на Афра ,се сещам за тази сцена. Тях сериала ги сближава . Така ще се държат и в третия сезон.

# 127
Млади хора нормално да има различни емоции, любовни драми....
А дали са заедно или не си е само тяхна работа.
Честно не разбирам тия, които като някакви лешояди се нахвърлят и дебнат за всякъв знак, който ще удовлетвори первезното им желание да злорадстват над чуждата болка и нещастие. Това си е чиста проба лична неудовлетвореност, да не кажа патология.

Вярвам, че ще са заедно, личи си голямата любов и силна страст между тях, но дори наистина да се разделят това си е техен избор, техния живот и те, а не феновете решават как ще живеят живота си.

Симпатизирам и на двамата, много талантливи и харизматични млади хора. Заедно или поотделно им желая лично щастие и успешна кариера.

Радвайте се на живота, радвайте се на чуждото щастие. И не забравяйте добрите помисли се връщат при нас, както и лошите.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 13:59 от sineva 1

# 128
  • София
Не знам, но на мен не ми изглежда да са се скарали сериозно. Той ми изглежда много спокоен и доволен, а човек не изглежда така, ако преминава през тежък момент. 😃

Както изглеждаше в Чешме първата вечер, дето беше отишъл по жени с Ясир

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 129
Мерт индиректно потвърди раздяла.
Също са го видели в Сохо с момиче и са си тръгнали заедно.
А пък Афра му блокира името в коментарите преди няколко дни. Като напишеш Мерт не излиза, само ти го виждаш, но другите не.
Това със сигурност не е ПР, а точно обратното.
Не стига, че сериала е пълен с аматьори, вече и такъв сценарист имаме, ами Афра и Мерт се държат непрофесионално.
Предполагам, че в 3 сезон ще изкарат Кайсун на преден план. Отсега личи. Постоянно ги промотират, Таро прави някакви смели изказвания.Всички се възползват на макс от сериала, и на гърба на Афра и Мерт. Аз това няма да го гледам, за вас не знам.

Първо това в Сохо изобщо може да не е вярно, и второ тя блокира името на Акобир и Фаридун също. Миналата година също бяха разделени, но имаха сцени заедно
За мен също вече няма спор, че са се разделили. Ако съм права жалко, защото и двамата показват голяма незрялост. Ние не знаем какви са причините и никога няма да разберем. Тъжно ми е, защото бях толкова екзалтирана когато се върнаха от Испания, казах си ето напук на всички злобари те продължават да са заедно. Сега обаче с всичките си действия и бездействия, по-скоро съм склонна да вярвам, че те са разделени. Как става това от разстояние все още не разбирам, но това е абсолютно плод на тяхната незрялост. Имат още да учат и двамата, кое как да поднасят на обществото, ако изобщо осъзнават сериозността на това да си следван от милиони хора. Изключително добри актьори във филмите, но много лоши актьори в реалния живот. Успех желая и на двамата, така или иначе! П.С не подкрепям крайни изказвания на заблудени хора, а още повече хора, които живеят в някакъв паралелен свят, това е за лечение. Благодаря на всички в групата споделящи смислена, позитивна и логична информация за нашите любимци Heart

# 130
Здравейте, къде гледате интервюто с превод?

# 131
  • Яко в Матрицата...
Нито Афра, нито Мерт са някакви роботи и свръхчовеци. Радвам се, че напук на всичко и всички показват емоции и не се вълнуват какво ще си помислят милионите им последователи. Това показа Мерт и с изтриването на онзи пост с два милиона харесвания. Дали е професионално или не, не е важно. Не всичко в този живот се измерва с кариера, пари и лайкове... И да не забравяме, че са само на 26 и хормоните яко бушуват...

Превод на руски на интервюто.

https://vk.com/dizimaniaya?w=wall-129463937_960024

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 12:11 от Reni 🧿

# 132
На 26 са, не са тийнове, за да им бушуват хормоните. Вече доста от връстниците им имат семейства, деца.  Аз съм малко по-малка от тях и такова поведение ми идва странно.
Осъзнавам, че вероятно връзката им не е била на сериозно ниво, в  началото на сдобряването се опитваха да прекарват повече време заедно, даже приятелите си водеха, но в последните месеци никой не ги виждаше заедно.
Хайде, Мерт го разбирам. Не е имал сериозни връзки досега, сам каза, че е бил женкар. Вероятно не знае как да изрязява чувствата си, но пък Афра я мислех за по-зряла. 4 години е била в сериозна връзка.  Вероятно е имало кризи, но някак са издържали 4 години. Тези на всеки 6 месеца се разделят и после започва детското поведение. Лошото е че най-вече вредят на кариерите си.

# 133
  • Яко в Матрицата...
Офф, ами нещо друго им бушува тогава. Не знам защо трябва да ги сравняваме с другите хора. Едни порастват на 10, други и на 50 са си деца. Афра и Мерт не били пораснали, е и?

И с какво си навредиха на кариерите? Че не се сещам. Хвърлят се тук някакви заучени фрази и лозунги и се правят опити да се припишат на хора, които не познаваме. Ние виждаме от живота им само това, което ни позволяват, и нищо не знаем за тях. Но веднага ги вкарваме в някакви калъпи и форми. Защото гледаме на ситуацията през нашите очи, не през техните. И аз не съм изключение Simple Smile, за съжаление Joy

# 134
Тези на всеки 6 месеца се разделят и после започва детското поведение. Лошото е че най-вече вредят на кариерите си.
Защо да е лошо и как си вредят?! Дори напротив, лоша реклама няма, а това шумене около тях само вкарва съспенс и засилва интереса към персоните им.
За един актьор липсата на интерес е пагубно, а не засиления такъв пък бил той и негативен.
В професионален план нищо не губят, дори напротив само си вдигат акциите. Интересът в СМ и в пресата е само в техен плюс.
Ако има нещо негативно е на емоционален план, ако са се разделили, както и злобните коментари и подмятания на зложелатели. Но вече сигурно са посвикнали и обригнали, надали толкова се впечатляват от хорската злоба и завист.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 13:15 от sineva 1

Общи условия

Активация на акаунт