Термин Август 2024 ♥ - тема 9

• 43 704
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Още един ден с прекрасно начало!!!
Wednesday 77 честита ти дъщеричка! Да расте здрава и щастлива! Бързо възстановяване на теб!

# 241
Wednesday77 Честито щастие! Да бъде много здрава и щастлива! На теб ти пожелавам бързо възстановяване!💐😊

# 242
Wednesday, честита рожба, да ти е жива и здрава и много да ви радва! ♥

# 243
Момичета, аз започвам месеца с едно бебе Стефан. Роди се 3500, 52cm. Раждането мина лесно, от 8сm до 10 стана за 20 минути, едвам се сдържах вече. Сутринта се събудих към 6 и нещо с болките в кръста, които си бяха на 5 минути и по 30 секунди, пак бях прокървяла,иначе бяха търпими. Приеха ме с 6сm и казаха,че се радват,че не съм родила вкъщи Grinning Всичко е наред,засега,имам малко шевове,но - бели кахъри Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 11:26 от Gamora

# 244
Ее, прекрасно! Браво момичета, много ме радвате от вчера! Честит ви юнак Gamora! Да е здрав, силен и щастлив!!! Бързо възстановяване!!!
Момичета, аз започвам месеца с едно бебе Стефан. Роди се 3500, 52cm. Раждането мина лесно, от 8сm до 10 стана за 20 минути, едвам се сдържах вече. Сутринта се събудих към 6 и нещо с болките в кръста, които си бяха на 5 минути и по 30 секунди, пак бях провървяла,иначе бяха търпими. Приеха ме с 6сm и казаха,че се радват,че не съм родила вкъщи Grinning Всичко е наред,засега,имам малко шевове,но - бели кахъри Simple Smile

# 245
Днес се роди нашият втори син.
Със секцио сутринта си имам момченце 3,780кг 52см.  🧸

# 246
Ех че хубаво започва този месец Heart
Честито на всички мами! Да са ви живи и здрави дечицата!

# 247
  • Пловдив
Честити рожби, момичета 🍀 здрави и щастливи деца да растат.

# 248
Малко съм изостанала с четенето . Честито на всички момичета . Да са живи и здрави бебчетата , а на вас леко и бързо възстановяване . ❤

# 249
Здравейте и честито на всички мами с бебчета!
В понеделник на тоновете се засякоха контракции при мен,които почти не усещам и доктора каза че всеки момент може да очакваме. Иначе термина ми е 9.08
Сега в понеделник ще ми правят и преглед за разкритие и ще видим как вървят нещата. Успех на всички мами!

# 250
Честито Gamora и Мама Лиса ! Да са здрави бебчетата и вие бързичко да се възстановите ! 💐🍀💐❤❤❤

# 251
Леле какъв бебе валеж !
Честито на всички мамчета!Да са ви здрави дечицата и вие бързо да се възстановявате!🌸❤🌸

# 252
Нека се пълни темата с такива прекрасни новини Heart да са здрави децата ни и да растат обградени с много любов Heart
Днес, в 11.13 ч. (37+5 г.с) се роди нашето най-малко детенце Елена, 2890 гр., 48 см. Нормално раждане без упойка с един шев на шийката. Сега ни наблюдават 2 часа и после си отиваме в стаята

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 05:59 от Amelin

# 253
Amelin,честито!Толкова се радвам , ти беше и при лежащите мами.Браво на теб , успя!
Да в жива и здрава малката принцеса!

# 254
  • София
Честито на всички мами! Прекрасни новини! Blush Да са ви живи и здрави дечицата! Heart
Бързо възстановяване! Flowers Sunflower

Общи условия

Активация на акаунт