Термин Август 2024 ♥ - тема 9

• 43 700
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
Amelin прекрасна новина! Много се радвам, да ти е здрава малката красавица!🎀🧸🎀💐

# 256
Я какъв бебевалеж!
И нашият син се роди на 31,7.💙 Blush
3250г
Раждането мина много бързо, добре сме и си чакаме третия ден да ни изпишат!🥂

# 257
  • София
Ееха, много ни се напълни темата!! Поздравления на всички нови мами, а на нас, които чакаме още - кураж! Аз откровено вече нямам търпение да се почва, искам да родя вече, да я видя, да я гушна, да се отърва от големия корем.. Но ще стискам зъби и ще чакам да тръгне сама, на 5ти на записа на тонове ще видим как е положението с контракциите.

# 258
Прекрасен старт на месеца!! Честито на всички майки!! Вече и аз нямам търпение да го видя и честно казано да спра да се тревожа дали всичко е наред.

# 259
Thenewmember честито! Да е здрав и ти бързо да се възстановиш. 💙🧸💐

Аз днес бях при доктора на преглед и да обсъдим някои неща. 38 гс съм и вече е станал 3600, доктора каза да се надяваме да не стане прекалено голям. Даже на снимките от ехографа личат бузките 😁 Нямам търпение вече да го гушкам.

# 260
Леле, момичета честито! Мама Лиса, Amelin, Thenewmember да са здрави и много щастливи вашите съкровища!!! Бързо възстановяване на вас!!!

# 261
  • Пловдив/Хихон Испания
Честито на всички мами! Прекрасно започва месеца! Да сте здрави и бързо възстановяване! Много ви се радвам! Heart Eyes
Дано и ние, на които ни остава още чакане се присъединим скоро (но не прекалено скоро,а когато настъпи момента). И на мен хем ми се иска да гушна дълго мечтаното ни детенце, хем ми е мило да сме си заедно сърчице до сърчице. Heart Eyes

# 262
Едно огроооомно ЧЕСТИТО на всички нови мами в групата!!! Бъдете много здрави и само прекрасни моменти! Heart

# 263
Честито на всички! Да сте здрави и да се гушкате скоро вкъщи.
Дали ще останат неродили до средата на месеца …😀

Вече ми р доста трудно да ходя, боли че на всяка крачка- кости, мускули… и без друго трябва да
Лежа ама и това не си е работа.

# 264
Още бебета има! Хайде добре дошли на всички, чакаме още🥰!

Ние още сме в болницата, добре сме. Днес се храни много добре, на гърда го слагам…но нещо не се справям май както трябва защото не засмуква дълбоко и почват да ме болят зърната. Иначе тръгва май вече нещо от гърдите 🥰!

Ако не стане с помпа и протектори-каквото стане. Не всичко  е на всяка цена! Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 19:38 от NI_CI

# 265
  • София
Какъв хубав бебевалеж днес Heart
Честито на всички !
Здрави бебчета и бързо възстановяване!

# 266
Добро утро, мамчета! Вчера след доктора хапнах и подремнах и като се събудих към 17 усетих нещо да се стича и да ми се пикае, но станах и минах през тоалетната без да обърна много внимание. После се случи пак да потече нещо и вече се усъмних, но не бях сигурна Вечеряхме, измих съдовете и гледах тв. Смених си превръзката и към 8 имах нов теч, бистра прозрачна течност и лепкава консистенция към нея. Оправих се, изкъпах се и към болницата, където потвърдиха и ме оставиха под наблюдение, но без никакво разкритие и контракции. Сега имам леки стягания, чакам за преглед, но водите цяла нощ изтичах и продължват, иначе тоновете на бебчо са добри. Ще пиша като имам новини.

# 267
Здравейте, мами! Вчера в 8:47 на 01.08 се роди и нашата принцеса Ирем 🎀, 3240кг, 50см. Секциото мина много добре, имам болки днес, но с обезболяващи се справям, с вчера още в 16:00 бях на крак вече❤ Успех на всички 🍀

# 268
Честита бебка! Да бъде здрава и леко възстановяване на теб!
Днес вече к аз имам леки болки, вероятно са намалили обезболяването.

# 269
Да ви е честита малката госпожица! Да расте здрава и щастлива! Бързо възстановяване на теб!
Здравейте, мами! Вчера в 8:47 на 01.08 се роди и нашата принцеса Ирем 🎀, 3240кг, 50см. Секциото мина много добре, имам болки днес, но с обезболяващи се справям, с вчера още в 16:00 бях на крак вече❤ Успех на всички 🍀

Общи условия

Активация на акаунт