Термин Август 2024 ♥ - тема 9

• 41 950
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
Някой успя ли да намери хубав албум за бебешки снимки, който да не е ограничен до размер 10х15 см и да не е скрапбук от 6-8 страници?

Много ми се ще нещо естетично, с голям обем, по възможност със самозалепящи страници или пък да е картон с добавяне на ъгълчета, с възможност да надписване. Твърди корици, може би дори дърво или посребрени... много са ми претенциите, но и бюджет не определям. Все пак прерових каквото можах в гугъл, но някак не откривам това, което търся. Не намирам и майстор, който да изработи като едновремешните албуми с кожени корици.
Тези дни точно по тази тема се ровех и аз 😁 Накрая реших, че ще бъде от Empik Foto и сама ще си изработя албумчето имат страшно много модели (instabook, мини фотокниги, големи фотокниги, които можеш сама да си изработиш по твой вкус и с дебели корици, както и канави). Дано да съм ти била полезна. Аз си изтеглих приложението, защото е много по-удобно за работа и е безплатно, а цените са им просто много ниски и се плаща само с карта.

# 31
Привет, мили момичета! Идва време за отчет и от мен. Днес малко преди обяд се родиха нашите момченца! Беше много емоционално преживяване, а също и за мен сравнително тежичко, защото отказах фентанила, та всичко ми беше една идея по-болезнено. При изплакването на бебетата, аз също плачех. Дадоха ми ги за много малко да ги видя, аз си цунках едното, по-малкото не успях взеха ги бързо, но пък пуснаха таткото да ги види, а докторът ги снима за нас. Нямат нужда от кувьоз и са здравички, доколкото аз разбрах. Мерките са 2860/47 см и 2660/47. Тепърва ни предстои утре с таткото да решим кое бвбе с кое име ще е - Давид и Светослав. На снимката си приличат. Едва утре ще ми ги дадат и утре мога да се раздвижа извън леглото. Пробвах всичко, но не ми разрешават. Преди малко ми освободиха втората ръка, за да мога да пиша. Като цяло, всичко мина добре! По едно време ми ставаше лошо... А в началото ми падаше кръвното и отне малко време, за да започнем. Таткото е на седмото небе! Надявам се, че утре ще мога да ги захраня с коластра. Не правя още опит за изцеждане, искам да стана, да си измия ръцете и след това другите неща.

Поздрави на всички и аз се оглеждам за още новини! 💚🍀🙏

# 32
Честито Mama2288! ❤ Да са ви живи и здрави момченцата 😊  Много се радвам, че всичко е минало добре. Желая ти бързо възстановяване! Съвсем скоро ще си ги гушкаш постоянно 😊

# 33
Мама , честито!Да са жив и и здрави , юначетата!💙

Моят юнак също забави растежа (но при мен може и от старата плацента) , движенията са на моменти повече , в някои дни са доста оскъдни , само като завъртания ги усещам.
До 34+3 качваше по 400 грама на седмица , за последната седмица вече беше качил 150 грама.
Надявам се за оставащите 1-2 седмици до секциото да натрупа още малко.

# 34
Мила Mama, честити бебоци. Браво на теб за всичко, през което премина, цялата грижа и любов към тях. Да са ви живи и здрави!

Аз съм останала с впечатлението от книгата на Хедра, че не е нужно да цедиш, а само да подаваш сигнал към гърдите (мозъка) с натиск, че има интерес към тях. Потърси точно тази част в блога, не е нужно да изтича нещо, а само да се стимулират.  Предполагам може и през дрехите, щом не искаш да пипаш. Ще опитам да сложа снимка на параграфа.

Поли, в Русе в АГО мога да ходя на тонове самоинициативно. Не ги греда моя доктор, но така ми е по-спокойно (моят доктор е в друг град и е в отпуска), може би и ти можеш да ходиш някъде по-честичко.

Вятър и мъгла, виж тези албумчета  https://www.facebook.com/100064604687644/posts/pfbid02xUQ7SsSnoL … UfDhRqol/?app=fbl. Сетих се за тях, като четях.

# 35
  • София
Mama, честити момченца! Да са ви живи и здрави, много щастливи да растат, а ти бързо да се възстановиш! 🩵🩵

# 36
Мама, честита радост! Да са живи и здрави юнаците и да ви носят много щастие! А на теб бързо възстановяване! ♥

# 37
Мама, честити момченца! Да растат много здрави и силни, утре да се гушкате,а на теб бързо възстановяване! Heart

# 38
Мама, честити бебета! Да бъдат здрави и леко възстановяване на теб❣

# 39
Честито Мама2288, да са здрави и да растат силни твоите момченца! Бързо възстановяване!
И аз все чета и чакам бебевалежа да е все по-интензивен😊

# 40
Mama, честити бебоци, да сте много здравички и утре да се гушкате. ❤️

# 41
Мама, честити момченца! Да са живи и здрави и да се гушкате възможно най-скоро, а на теб бързо възстановяване.

Някой случайно да е чувал нещо от archimind? Доста беше активна, а сега я няма дълго време, да знаем, че е добре.

# 42
Здравейте, 37 г.с + 5 от един час имам някакви леки менструални болки , но са по доста време.. колко дг продължава една контракция ?
Примерно боли ме 5 мин после 10 мин ..... не е на еднакакъв интервал време..

# 43
Така се започва, следи си ги и записвай на листче. Ако станат регулярни на 5 минути можеш да полегнеш и да пиеш но-шпа 1-2 хапченца. Ако не мине и продължават, обади се на доктора. През това време си подготви багажа, изкъпи се и обръсни, недей хапва, всичко ще е наред. Стискам палци. Може и да е фалшива тревога. Simple Smile

# 44
Честито, Мама ! Да са ви живи и здрави юначетата! 💙💙

Общи условия

Активация на акаунт