Термин Август 2024 ♥ - тема 9

• 43 615
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
Сиска, подготвителни са това, щом днес всичко е спокойно. Аз снощи изведнъж загубих сила и щях да падна вкъщи, нещо ми стана и 2 часа лежах на легло. Днес съм нормално, само дето съм толкова изнервена, че едва се търпя и аз самата. Утре съм на ехограф за бебето, 39+4 ще се пада. Говорих с акушерката и тя ме посъветва, каквото си и мислех. Ако до термин не е тръгнала сама, в понеделник вече ще преносвам и ще отида в Майчин дом направо с багажа, ще им кажа ситуацията и най-вероятно ще ме приемат за наблюдение. Дано обаче не се стигне до там.
Защо ви казват толкова рано да ходите ? Един ден след термин?  За преносване не се ли счита нормално поне 4 5 дни? Аз имам приятелка родила 5 дни след термин само е тръгнало раждането и не е имала проблем..

# 421
И аз имам добра приятелка, която приеха в Майчин дом за преносване чак седмица след термин.

Някоя мама ще се престраши ли да ползва вече слинг? Ние много искаме да пробваме, стискайте палци да се получи, таткото ще го пробва, аз още не се чувствам готова заради болката от секциото. Особено бебето като ме рита там е много неприятно.

# 422
С първата бременност ме извикаха на 7-мия ден след термин и ми спускаха водите ..така започнаха контракции....не са мо в БГ  ,но и тук  след термин се изчаква седмица и тогава хоспитализация

# 423
  • София
Не знам дали ще ме приемат изобщо.Това ми каза акушерката, при която се следя, на датата на термина, или както се пада при мен 1 ден след него.

# 424
  • София
Ние ще пробваме със слинг задължително.
И на мен като ми набие шут си е неприятно. 😄 Вчера ме ритна с малкото си крачета точно в разреза. 🤣

# 425
И аз да ви се похваля. Днес сутринта светът стана малко по-цветен и шумен, роди се Лъчезар, 2 980 кг., 49 см. И при мен се наложи секцио, но важното е, че всичко е наред.

Като се съвзема, ще ви разкажа повече. 🙂

# 426
И аз да ви се похваля. Днес сутринта светът стана малко по-цветен и шумен, роди се Лъчезар, 2 980 кг., 49 см. И при мен се наложи секцио, но важното е, че всичко е наред.

Добре дошъл на Лъчко....нека само радост и щастие да Ви носи.
Този месец се оказа истински празник за мен, всеки ден чета само хубави вести и тепърва очакваме още бебчета.

Бързо възстановяване, очакваме още новини с нетърпение:)

# 427

“Днес сутринта светът стана малко по-цветен и шумен” 🎈🍾💯🎁🎊👶 Много хубаво казано! Добре дошъл на Лъчезар!

# 428
Честити нови бебчета, за са здрави и да ви носят само радост, спокойствие и любов Heart

Извинявам се, че малко ще разводня темата, но ме мъчи важен въпрос. Към майките на момченца - как се грижите за хигиената на пениса? Не става дума за забелвану, а за хигиена. Промивате ли с нещо, с какво и как, колко често. Пак мненията са различни, пак не знам какво да правим, кое е най-добре. Засега не го пипаме изобщо, което сигурно не е правилно. Благодаря на отзовалите се.

Иначе имаме час с консултант по бебеносене за 17ти. Ние искаме и по-рано, но нямаше часове.

# 429
  • София
Stiliana16, честито! Да ти е жив и здрав и да расте щастлив! Blue Heart На теб бързо и леко възстановяване!
Май сме в съседни стаи, помня, че и ти си във Вита при Дойчиковски и днес чух от коридора как носят бебе Лъчезар. Веднага си помислих колко хубаво име е. Blush

Аз леко да се похваля, трети ден след секцио успях да изцедя 30мл от двете гърди. Жалко само, че няма къде да стерилизирам помпата и трябва да хвърлям.. жив зян. Иначе я слагам на гърда и си цоца, но нямам представа колко, после не си довършва АМ порцията.
Утре, ако всичко е наред ни изписват и вкъщи ще стерилизирам и ще яде всичко изцедено.  В момента спи върху гърдите ми и мирише на любов. Heartbeat

# 430
Много мило ми стана, кукличка Simple Smile
Хигиена при момчетата-издърпваш леко кожичката без да има някакво напрежение, до колкото позволява и измиваш само с вода, това по съвет на уролог.
Баткото не е забелван, така процедираме и сега, но го прави вече сам.
Слинг аз ползвах супер активно и сега ще се наложи отново, особено като карам сина ми на ясла или извеждам кучето.. но изчаквам да видя какво време ще хванем, че имам само еластичен и не ми се купува муселинов за 2 седмици само.

# 431
Честито Стиляна! Бързо възстановяване! Simple Smile

Ние не при нашите момчета не сме пипали изобщо до 6м. Мием си ги нормално всяка вечер и това е. Не сме имали проблеми.

# 432
Stiliana16, честито! Да ти е жив и здрав и да расте щастлив! Blue Heart На теб бързо и леко възстановяване!
Май сме в съседни стаи, помня, че и ти си във Вита при Дойчиковски и днес чух от коридора как носят бебе Лъчезар. Веднага си помислих колко хубаво име е. Blush

Аз леко да се похваля, трети ден след секцио успях да изцедя 30мл от двете гърди. Жалко само, че няма къде да стерилизирам помпата и трябва да хвърлям.. жив зян. Иначе я слагам на гърда и си цоца, но нямам представа колко, после не си довършва АМ порцията.
Утре, ако всичко е наред ни изписват и вкъщи ще стерилизирам и ще яде всичко изцедено.  В момента спи върху гърдите ми и мирише на любов. Heartbeat

Благодаря ти! Май сме съседки да, в крайните стаи Simple Smile. Радвам се, че и при теб нещата са потръгнали с кърменето. Аз утре ще се мъча, като ми го оставят за повече, че днес бяха 2 минути с него Sad

# 433
  • София

Благодаря ти! Май сме съседки да, в крайните стаи Simple Smile. Радвам се, че и при теб нещата са потръгнали с кърменето. Аз утре ще се мъча, като ми го оставят за повече, че днес бяха 2 минути с него Sad

Почивай и събирай сили, скоро ще сте заедно постоянно. Heart

# 434
Да е здрав Лъчезар, да расте обграден с любов! Heart

Общи условия

Активация на акаунт