Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 476
  • 811
  •   1
Отговори
# 390
На мен също ми направи лошо впечатление водещите как нареждат участниците, включително, споделят неща, които не са били толкова явни. Примерно, за Симона, че била пияна и тя на синхрони, защото й били червени очите, уж много хора го коментирали, но аз слушам, докато правя нещо друго на телефона и хич не съм забелязала. Че Ина също много пиела. И други неща имаше, на моменти и подигравателни. Това е все едно работодателят да си нарежда служителите пред чужди хора, не прави яко впепатление. Аз, ако съм участник, бих се издразнила.

# 391
  • София
Изгледах най-накрая епизода.

Много съм доволен от Елена и Ивайло и как поне засега изглежда, че ще изиграят коалицията на Йоан, Георги и Николета агресивната. Една тройка, която не ми харесва по ред причини.
Елена го играе троянски кон в коалицията. Дори за миг не се подведох от думите и на пикника, че ще играе с тях. Ако планът им успее да разкарат неприятно нарцис Йоан ще ми се издигнат в очите.

Хмм, Симона да внимава как се представя, че ако продължава с тези свои егоистични прояви не знам какъв мъж ще си намери. Явно тя иска през цялото време да е обгрижвана. Само че в една връзка трябва да е двустранно. Не че тя е влюбена, просто си проявява неприятни чети от характера. Все пак продължавам да я харесвам.

За разлика от Теа, която все повече и повече потъва и се излага. Щяла да е*е майката на Симеон. Език ли е да го опишеш. Константин не го виждам до нея, но явно той е там да си вдигне рейтинга, а и тя е сигурен глас. Разбирам го. Ама как я търпи не знам.

Браво на Стиляна, че си призна, че е била пияна, а дали наистина е сбъркала името на Ивайло с Йордан аз лично се съмнявам. Човек като е пиян и не може да се сдържа, обикновено си казва истината... Но харесват ми двамата, засега изглеждат стабилен мач за играта. Друг е въпросът, че тук любов няма да има, защото Стиляна не изпитва страст, трепет към Ивайло, а това както се знае е изключително важно.

# 392
  • София
При Стилияна може да е вече и болестно състояние.
Не знам защо, но имам усещането, че дори да спечелят пътуване няма да е точно околосветско. 😀

# 393
Това, което и в предния подкаст, и в този ми прави впечатление: водещите просто не могат да се стърпят да не пускат спойлери нон стоп.
С кой би си ходила Ина, би ли си отивала с Ивайло?
Стиляна дали си е мислила наистина за Йордан или без да иска е объркала името му?
Коцето ще бъде жертва на Теа.
Теа залита по Симеон.
Така ще си менят ролите героите. Сеирджийката в мен няма търпение. Sunglasses
Искам да е мазало, да ги е срам да ходят по улиците, да е пълно с мемета! Smiling Imp

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 15:38 от Baraka

# 394
  • София
При Стилияна може да е вече и болестно състояние.
Не знам защо, но имам усещането, че дори да спечелят пътуване няма да е точно околосветско. 😀
Те си казаха, че няма да е пълно, на стойност 50000 лв, а паричната награда 10000 лв. Има си стимул да си намериш половинката вътре, все пак разликата е 5 пъти. На тяхната възраст, ако и не те дразни много другият, екстра екскурзия може да стане.

Симона сякаш не е пълен егоист, защото Николай се похавали, че му е готвила и угаждала с храна. Сякаш не изисква само от него, но определено си иска да е глезанка.

# 395
  • София
Аз на всяка възраст бих избрала пътуване.😀
 Просто не ми харесва, че го представят като околосветско, можеше да бъде- пътуване на стойност 50000 лв примерно. Но нали всичко трябва да звучи много по-мащабно, отколкото е. 😀

# 396
  • софия
На мен също ми направи лошо впечатление водещите как нареждат участниците, включително, споделят неща, които не са били толкова явни.........................
................
Това е все едно работодателят да си нарежда служителите пред чужди хора, не прави яко впепатление.
да, изключително гадно е и е едно от нещата,  които най- ме дразнят в продукциите Hands V И точно от тази продукция очаквах обратното. Confused

Още помня един от първите фармати- забравих му името, музикално, Дидо от Д2 излезе от него - там имаше голям хейт по едно от момчетата и вътре в къщата и навън коментари. Тогава Продуцентът (не помня името) лично излезе на живото предаване и в национален ефир каза "аз за мое момче, в мое предаване, такова отношение няма да позволя" - нещо от сорта беше.
Супер бях впечатлена, както се вижда още го помня Grinning И никъде след това не видях такова продуцентско  отношение. Confused

# 397
И аз 100% бих избрала пътешествието, дори да не ме кефи човекът. 10к ще ги изпият за нула време. Grinning

# 398
  • Stockholm
Това, което и в предния подкаст, и в този ми прави впечатление: водещите просто не могат да се стърпят да не пускат спойлери нон стоп.
Стиляна дали си е мислила наистина за Йордан или без да иска е объркала името му?
Теа залита по Симеон.
Искам да е мазало, да ги е срам да ходят по улиците, да е пълно с мемета! Imp

Абсолютно съм съгласна. Сигурна съм, че Теа ще извърти номер на Коцето.  Ина е възможно да се се чифтоса с Ивайло.  Може би Симона ще обърне най-накрая внимание на Йордан, но преди това яко ще го изцеди. Все пак те се харесаха от пръв поглед, но тя реши да играе с някой, който ѝ е сигурен, понеже Ники  прави впечатление на наивен на пръв поглед , но според мен е скрита лимонка. Може  той, а не Ивайло  ще  се хване с Ина.

# 399
Те си казаха, че няма да е пълно, на стойност 50000 лв, а паричната награда 10000 лв. Има си стимул да си намериш половинката вътре, все пак разликата е 5 пъти. На тяхната възраст, ако и не те дразни много другият, екстра екскурзия може да стане.
А те знаели ли са в самото начало каква е стойността на наградите? Защото, ако през цялото време играеш със стратегията да спечелиш едни пари и съвсем накрая разбереш какви са сумите, е малко трудно да превключиш и късно да играеш за любовта.

# 400
Теа залита по Симеон.
Искам да е мазало, да ги е срам да ходят по улиците, да е пълно с мемета! Smiling Imp
Стиляна на синхрон реално си каза, че има друг в къщата, който ѝ харесва. И кой може да е това? Ами ясно.

# 401
  • София
Аз на всяка възраст бих избрала пътуване.😀
 Просто не ми харесва, че го представят като околосветско, можеше да бъде- пътуване на стойност 50000 лв примерно. Но нали всичко трябва да звучи много по-мащабно, отколкото е. 😀
Аз също, по-скоро имах предвид, че на тяхната възраст човек е по-склонен да пътува и да спи на спалня с познат/бивш. Поне аз бях така, сега комфортът ми е по-важен и бих предпочела да пътувам с мъжа си (гадже) примерно, а не с някой, който ме дразни.

# 402
Реакция на Даниел Хаха за Диви и красиви

# 403
Коцето ще си използва Теа като ракета-носител. Стратегията му да се бъзика с логореята, пиянството и суетата ѝ поне засега му носи дивиденти. Иначе е скучен.

Обаче Ина има по-атрактивно пиянство.

# 404
Обсъждат в подкаста, че Филип Буков мисли Йордан за по-възрастен, отколкото е, над 30 г.
И Мишо вика: "Ами то от химията." Grinning
Как ще кажеш такова нещо, дори да е вярно?
Стигнах до разсъжденията на Ния какво е влюбването и се предавам. Grinning

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 17:42 от Meddyy

Общи условия

Активация на акаунт