Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 495
  • 811
  •   1
Отговори
# 600
В първия подкаст на Неделчо с Ивка той си каза 7 жени и 7 мъже, никой не говори за нови участници

# 601
Което не означава, че няма да вкарат нов участник по някое време, ако напусне мъж, да вкарат Гош (например)

# 602
Което не означава, че няма да вкарат нов участник по някое време, ако напусне мъж, да вкарат Гош (например)
Е, че то ако вкарват и нови, това предаване няма да свърши за 1 месец...
Ох, Никито и Симона са ми много интересни Simple Smile Не знам тя как очаква от него такива неща, не го ли вижда, че той просто е от другия тип мъже - които са мили, галантни, уважителни и никога не биха направили първата крачка просто ей така. Тя последно какво търси - мачо или кавалер? Щото и двете няма как да ги намери в един мъж. Не казвам, че мачовците не може да са кавалери, но не по този детски и наивен, малко старомоден начин. Мисля си,  че тя има нереалистични очаквания и ако не го харесва такъв, какъвто е, просто няма смисъл. Както му каза и тя - той ще го направи, каквото иска, но само защото се очаква от него. Наистина не знам имал ли преди това дълга връзка и на колко години беше, но изглежда много неопитен с жените.
Ина ме дразни с нейното високомерно държание, но да си призная, и аз не бих била ок някой да ме дърпа и да ме потапя в джакузито или в басейна. Поне някъде след 17 годишна вече не го понасям Simple Smile Йордан се опитва да си защити достойнството и да не изглежда като чехльо, но не е това начина.
Но като цяло всички са ми сладки и забавни и се чувствам направо стара Simple Smile Сякаш гледам децата си Laughing

# 603
Дизилър ти го защитаваш явно защото имаш такъв способ с жените като него. И определено не твърдим, че Симона е идеална, напротив, но Николай наистина буквално чакаше тя да го управлява какво да направи. Еми аз също не понасям мъж, който чакяа някой да го подбутва , за да бъде малко по-схващащ

# 604
  • София
Изгледах.
Този епизод бе по-добър. В смисъл някои разговори бяха важни и ключови, а и не знам кога ще е церемонията на гривната, но Ники да се стяга, че може и той да остане нез гривна. Симона бързо ще си намери ухажор. В смисъл такъв, че на мен ми се иска Елена и Симеон да осъществят 'пъкления си план' и да изгонят Йоан нарциса или Георги незнаещия къде се намира. Целта е Йоан ама ако той получи неочаквана гривна ще е Георги пътника. Пак добре.
Милият Георги как си призна на масата на двойната среща, че играят в коалиция?! Grinning Нямам думи просто...
Не знам за какво избират такива образи в риалитата. Особено пък Неделчо и Туджаров. Или са търсели поне един такъв, за да има кой да си тръгне пръв. Ако не е това, значи много слаб избор за участник.

Не ми харесва наистина, че Ники обикаля като цветарка и дава непоискани съвети. Явно се дразни от някои хора (основно от Ина), но не е това начина. Дано Симона го вкара в правия път, иначе е пътник. В момента май почти никой не го харесва, а поне половината хора вътре са откровено срещу него.

Симона беше права в насоките, които даде на Ники. И наистина явно той просто няма опит с жените, а пък с такава жена като Симона честно казано не виждам бъдеще. Когато една жена тръгне да казва на един мъж как да се държи с нея или какво да прави, то тази връзка е почти обречена... Аз не знам как може най-яката мацка в къщата да е с теб и да ходиш да слухтиш по коридорите вместо да си до нея. Възможно е дори да е на другия бряг, защото да няма страст към тази толкова сексапилна, красива и сластна жена ми дава насоки именно за подобни размисли.

# 605
  • София
Симона да не е забравила за камерите в къщата? Какво иска да й прави Ники, дето той не й го прави, и да се излъчи после? И тя не е сигурна, че той е мъжът, с който може да създаде връзка, та не би трябвало да й е все тая какво прави в къщата и какво ще видят зрителите. За къде се е разбързала, не знам......

Тая работа между Йордан и Ина няма да я бъде. Сутринта Ина може и да беше допуснала Йордан да й прави масаж, но вечерта в джакузито езикът на тялото й ясно показваше, че не иска физически контакт с него. Изобщо не й беше приятно присъствието му. И при всичките споменавания на агресия и избухвания от негова страна - не това е мъжът, който тя търси. Ако изобщо си търси мъж в това предаване, де.

# 606
Не мисля, че Николай "обикаля като цветарка и слухти по коридорите". Той може да не се държи така в живота, а вътре в къщата това да му е стратегия, да скарва двама души, за да изхвърчат по-бързо, някой спомена за подобна стратегия малко по-нагоре. Никой няма сметка от това, другите да са перфектната двойка. Ако може да посее семето на съмнението и да внесе някоя интрига, прави го. Правилата не го забраняват.
Дизилър ти го защитаваш явно защото имаш такъв способ с жените като него
Не се познаваме, така че може и без лични оценки. Нямам такъв способ. Говоря за конкретния човек, в конкретната ситуация. Много неща не са и заснети на камерата. А тя си го унижи публично. И не съм ДизилЪр.

# 607
Според мен Ина харесва Йордан и я кефи да се закачат с него, но я притеснява това, че когато му каже "Не", той продължава със закачката и дори става по-"агресивен" в играта. Това си е ред флаг, според мен. Аз може да се закачам физически с един мъж, но ако му кажа "стига", очаквам да спре и да ми даде пространство, и аз бих направила същото с човека срещу мен.
Според мен Ина просто не може да се изрази и да му обясни адекватно какво я притеснява, а той е прекалено... елементарен и нахален, за да се опита да разбере. Въобще от началото на предаването в почти всяка сцена и ситуация, Йордан ми е като десетокласник на купон на вила с класа си  - реактивен, пали се от най-малкото нещо, изнерви се от арогантното поведение на Симона все едно не е ясно от километри, че тя се прави на интересна, сто пъти повтори "опасявам се да не се влюбя" (дишайки тежко) още от втория ден... Типичен тийн, който се прави на интересен и иска да бъде забелязан. Свалките им с Ина са като на деца в десети клас.

# 608
Днешният коментар на Кукушев

Свалките им с Ина са като на деца в десети клас.
За пред камерата - толкоз.

# 609
Не мисля, че Николай "обикаля като цветарка и слухти по коридорите". Той може да не се държи така в живота, а вътре в къщата това да му е стратегия, да скарва двама души, за да изхвърчат по-бързо, някой спомена за подобна стратегия малко по-нагоре. Никой няма сметка от това, другите да са перфектната двойка. Ако може да посее семето на съмнението и да внесе някоя интрига, прави го. Правилата не го забраняват.
Даже не е ясно дали го е правил. Факт, че само схемаджиите, Йордан и Ина го коментират, останалите са в неведение. Йордан той мисли за приятел, съчувства му за отношението на Ина и сигурно е казал нещо, но "просветлението" му съм убедена, че идва от Йоанчо.

# 610
  • София
Свалките им с Ина са като на деца в десети клас.

По-скоро в пети клас. Simple Smile
Да не кажа и четвърти.....

# 611
Даже не е ясно дали го е правил. Факт, че само схемаджиите, Йордан и Ина го коментират, останалите са в неведение. Йордан той мисли за приятел, съчувства му за отношението на Ина и сигурно е казал нещо, но "просветлението" му съм убедена, че идва от Йоанчо.
Точно така. Да излъчат въпросните кадри, какви ги е говорил Николай и дали изобщо ги е говорил, и тогава ние, зрителите, ще си направим изводите. Ама засега всичко се гради ЕЖК.

# 612
  • София
Николай не зацепва какъв е проблемът на Симона. Имам чувството, че е асексуален.
Йордан прави впечатление на доста простоват и глуповат. Не ми допада.
Продължаваме да слушаме за неща, които са се случили, вместо да ни ги показват. Как да си съставим собствено мнение така?
Втори пореден път прекалено дълга и досадна сцена във ваната, а важните неща не ни показват.
Колко епизода ще има между гоненията?

# 613
Той не е от тези, дето си спестява целувките, дадоха в по-предната серия,  7 мин. целувка. Ама на нощни камери в тъмното, когато явно повече се отпуснал.  На това видео 1час14мин35 сек.
Николай не ми е любимец, но на същото това видео - на 1:05:55 - Симона го кара да раздалечи леглата им, защото се притеснявала докато тя спи, той да не я пипал. После на синхрон се смее, че били като дечица - цункали се само по бузките, но тя му подала малко и той се престрашил да я целуне по устните /синхрона е след 7-минутната прегръдка/.
Самата тя подава разнопосочни сигнали.
Да спазват дистанция с леглата, пък после иска да не спазвал такава дистанция с нея...
И като сложим това, че харесвала батки, пък и харесвало и Ники как я обгрижва, ама явно и се ще той да е батка...
Някаква ми е никаква тяхната "двойка".
Симона иска някакво отдалечаване, Симона иска някакво сближаване, в някаква игра са, снимат ги нон-стоп, никой не може да бъде сигурен доколко искрен е другия, съществува възможност другия да играе, да има някаква стратегия...
И аз да бях мъж и на негово място, най-вероятно не бих засилил интимността по време на предаването.
Като приключи предаването и смъкнат картите на масата, и се разбере кое е било истина и кое игра, ок... Ама там, тогава и точно с тях, май няма как да се разгърнат нещата, освен ако тя директно не му покаже докъде би му позволила да стигне. Защото в тази "двойка" тя диктува развитието на отношенията.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 20:10 от Вени Ев

# 614
  • България
Те не са никаква двойка. Не мисля, че той е грам привлечен от нея, тя от него - също. Удобни партньори за риалити са си. Нейното мрънкане по отношение на интимността не го разбирам. Хем не му дава, хем изисква. Той сам няма да се натрапи против волята на двамата. Предполагам, че Симона опипва почвата до колко може да го контролира.

Общи условия

Активация на акаунт