Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 344
  • 811
  •   1
Отговори
# 750
Пак ще се повторя - не мисля, че напускането на вилата е окончателно. В Perfect Match не е.
Все пак доста намаляват шансовете на някой веднъж напуснал да спечели, както и има по-малко екранно време.

Дано не греша в сметките и още в неделя да разберем дали все пак ще идват нови играчи или ще е само Гошко.

# 751
Хора, защо толкова се дразните на Йоан? Момчето е еквивалент на хубава жена, която нито е учила, нито е нечия дъщеря. С едната хубост пробива в живота.

Симона с нейната безцветност се чудя откъде има това самочувствие. Толкова е безлична, че претенциите ѝ към мъжете са абсолютно нелепи. Като иска да е кралицата на бала да ходи да си пооправи визията, признавам - на сиси го е докарала, но фейса има нужда от шмиргел и най-вече от цвят. Откъде това нахалство да юрка Никито да ѝ посредничи във взаимоотношенията с друг мъж?

Продуцетитье – защо Йордан трябваше де е в такава близост до Ина по време на лицевите опори? Тя категорично си каза, че иска физическа дистанция, докато сама не реши, че може да допусне мъж до себе си. Много селташко използване на ограничителните линии.

Йоан е имал проблем с алкохола и е супер търгашко да го вкарат обратно в тази зависимост. Вярно е, че в рамките на играта самият той нахендри Елена, но игри с надпиване са меко казано невъзпитателни.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 15:25 от LadyCharming

# 752
Не мога даже да го опиша, Йоан е от хората, от които ме боли глава, дори само да ги гледам. Симона е в същата категория. Това са абсолютно неадекватни хора.

Да не говорим, че нито един от двамата не намирам за наустоим, че дори и красив.

# 753
А някой гледал ли е Симона във Фермата? И там ли е била такъв секссимвол?

# 754
А някой гледал ли е Симона във Фермата? И там ли е била такъв секссимвол?
Не, изглеждаше, все едно е получила алергична реакция (ултра надути устни). Водеше се по акъла на една дразнеща майка. Тръгна си първа май.

# 755
Още "се почесвам по главата", като се сетя за 17-те шота, които трябваше да изпие Непиещата Елена...
Възможно ли е "Тримата глупаци" да са подочули или да са ги информирали за "съзаклятието" на Елена и Симеон и цялата игра на уж не особено интелигентния Йоан да е била с цел да лишат Елена от глас?...

# 756
  • софия
Още "се почесвам по главата", като се сетя за 17-те шота, които трябваше да изпие Непиещата Елена...
Възможно ли е "Тримата глупаци" да са подочули или да са ги информирали за "съзаклятието" на Елена и Симеони цялата игра на уж не особено интелигентния Йоан да е била с цел да лишат Елена от глас?...
Подочули са, ама от продукцията. Joy

Ако последния сет не беше с шотове, а примерно със заглавия на книги, или брой шпагати за една минута или спринт 60м.,  или ...или .... Ленчето щеше да си има гривна, ама..... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 757
И продукцията беше сред заподозрените от мен

# 758
По едно време нали се чу, че изпращат Йордан да си легне. На него сигурно му е станало лошо от толкова пиене, при това, поправете ме ако греша, беше мешавица от узо и ликьорчета, на екс. Кому беше нужно такова тъпанарско предизвикателство?

# 759
Йоан е интересен и обсъждан образ и на продукцията едва ли им се е искало да го загубят за сметка на скучняри като Симеон и Ивайло.

# 760
Йоан е интересен и обсъждан образ и на продукцията едва ли им се е искало да го загубят за сметка на скучняри като Симеон и Ивайло.
Да, обаче, според мен, сега, освен Георги, ще изхвърчи Коцето. А той е готин. Ама като не уцели и заложи на губещ кон...

# 761
Да, обаче, според мен, сега, освен Георги, ще изхвърчи Коцето. А той е готин. Ама като не уцели и заложи на губещ кон...
Теа може пък на Коцето да даде гривната.

# 762
Цитат
уж не особено интелигентния Йоан
Какво ти уж, Йоан и интелект не трябва изобщо да се употребяват в съчетание. 😁

# 763
  • софия
Прочетох мнение под епизода - Теа като се наигра със Симето, дали няма да си гласува за Коцето все пак.
И аз си го помислих Grinning
Edit: Misi 36, писали сме заедно Grinning

Йоан искам да си ходи.
Ама пък продуцентите си го харесват Confused

'Начи в Николета ми е надеждата.... Grinning

# 764
Много различни игри. Тази с географията е елементарна. Над 100 държави щях да им посоча с абсолютна точност.

Аз наддавам на 110 😜🤣 Колко му е, тука може смело да се наддава🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт