В 26 г.с. съм и се наложи да посетя спешен АГ кабинет защото не усещах бебка ..както и да е бебка е окей.. но повреме на прегледа лекарката ме попита "знаете ли ,че сте с ниска плацента " ,съответно аз казах "не" ,защото не знам ..на феталната в 21 г.с. казаха ,че плацентата е задна и високо прикрепена..следящия АГ никога не ми е казвал нещо свързано с това ,винаги всичко е било наред ..Просто ми стана странно как преди 5 седмици и била високо прикрепена а сега ми казват ниска ..лекарката ,която ми води втората ФМ е доста препоръчван специалист ,а момичето което ме прегледа сега беше съвсем млада лекарка ,да не кажа стажант..иначе всичко друго каза ,че е наред ..на 02.08. съм при моето АГ и задължително ще се консултирам с него ..но честно казано се притесних, защо има разминаване.. или защо е започнала да слиза..
Другото което позата в която ме прегледаха беше крайно неудобна на едно магаре полулегнала и тялото ми се свличаше надолу ..
Моля Ви да споделите вашите съвети, за да не ходя по още спешни кабинети а да дочакам прегледа при моя АГ