Ниска плацента

• 632
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета!
В 26 г.с. съм и се наложи да посетя спешен АГ кабинет защото не усещах бебка ..както и да е бебка е окей.. но повреме на прегледа лекарката ме попита "знаете ли ,че сте с ниска плацента " ,съответно аз казах "не" ,защото не знам ..на феталната в 21 г.с. казаха ,че плацентата е задна и високо прикрепена..следящия АГ никога не ми е казвал нещо свързано с това ,винаги всичко е било наред ..Просто ми стана странно как преди 5 седмици и била високо прикрепена а сега ми казват ниска ..лекарката ,която ми води втората ФМ е доста препоръчван специалист ,а момичето което ме прегледа сега беше съвсем млада лекарка ,да не кажа стажант..иначе всичко друго каза ,че е наред ..на 02.08. съм при моето АГ и задължително ще се консултирам с него ..но честно казано се притесних, защо има разминаване.. или защо е започнала да слиза..
Другото което позата в която ме прегледаха беше крайно неудобна на едно магаре полулегнала и тялото ми се свличаше надолу ..
Моля Ви да споделите вашите съвети, за да не ходя по още спешни кабинети а да дочакам прегледа при моя АГ Simple Smile

# 1
Спокойно си изчакайте вашия лекар. Казаха ли Ви на колко см е от шийката?  С напредване на бременноста плацентата може да се издърпа нагоре. Единственото което може да Ви притесни е ако започните да кървите или  раждате. Успех и лека бременност

# 2
Спокойно си изчакайте вашия лекар. Казаха ли Ви на колко см е от шийката?  С напредване на бременноста плацентата може да се издърпа нагоре. Единственото което може да Ви притесни е ако започните да кървите или  раждате. Успех и лека бременност
Странното е че на втората ФМ (24.06) и на всеки преглед при моето АГ (последния беше на 04.07) плацентата беше високо разположена,сега изведнъж е ниска . Свързах се с АГ и той каза, че тя няма как да падне ..сега на 02.08. съм на преглед при моето си АГ а и скоро предстои и третата ФМ и се надявам всичко да е наред Simple Smile

# 3
Здравейте , аз съм в същото положение и моля за Вашият опит. В 11 г.с. съм и на първата морфология ми казаха че е много ниска плацентата дори е разположена върху шийката. Шийката към момента си е с нормални размери. Не са ми изписани допълнителни медикаменти към момента , а само да се кротна , но аз буквално съм променила начина си на живот. Има ли момичета на , който се е вдигнала плацентата . Изключително много се притеснявам от всичко ..

# 4
На толкова ранен етап няма нужда от притеснения, а просто от пазене. Аз съм 26гс и бях с плацента превия преди два месеца, вече съм просто с ниска плацента. Повече почивка, не вдигам тежко, почти никакъв секс не сме си позволявали откакто забременях. От 15-16гс съм и на магнезии, ношпа при нужда, а все още приемам и прогестерон (циклогест). Специалист фм, при който правих до момента три фм, е на мнение, че преди 20-22гс не може да се говори за ниска плацента и плацента превия, тъй като тя те първа ще се вдига.

Здравейте , аз съм в същото положение и моля за Вашият опит. В 11 г.с. съм и на първата морфология ми казаха че е много ниска плацентата дори е разположена върху шийката. Шийката към момента си е с нормални размери. Не са ми изписани допълнителни медикаменти към момента , а само да се кротна , но аз буквално съм променила начина си на живот. Има ли момичета на , който се е вдигнала плацентата . Изключително много се притеснявам от всичко ..

# 5
Моята се вдигна. На ФМ я видяха ниска върху шийката в 12 гс. Беше се вдигнала на втората ФМ в 21 гс. Рано е за притеснения. Повечко почивка, без секс и без вдигане на тежко. Всичко ще е наред, а и да не се вдигне, много жени си раждат дори с пълна превия просто секцио. Като цяло при повечето жени се вдига.

Общи условия

Активация на акаунт