Бързи здравословни въпроси и отговори – 47

• 30 402
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, бихте ли препоръчали  някакви добри витамини дори и да засилват апетита няма проблеми, просто да бъдат ефективни?
Вземете си бирена мая в нея има и витамини и минерали.

# 361
Моля, препоръчайте ми нещо без рецепта за леко успокоение? Пия мента, глог и валериан, искам нещо малко по-силно.

# 362
  • Sofia
Освен тези капки,приемам валидол,седатив и пръскам рескю.

# 363
Моля, препоръчайте ми нещо без рецепта за леко успокоение? Пия мента, глог и валериан, искам нещо малко по-силно.
Алора

# 364
  • София
Алора е без рецепта и май  е малко по-силна от мента глог и  валериан. Обаче сваля кръвното. На мен  поне много ми  го  сваля и го избягвам. Не на всеки действа така обаче.

# 365
Алора е без рецепта и май  е малко по-силна от мента глог и  валериан. Обаче сваля кръвното. На мен  поне много ми  го  сваля и го избягвам. Не на всеки действа така обаче.
Благодаря за информацията. С ниско кръвно съм, важно беше за мен.

# 366

Магнезий.
Нищо не ми балансира така нервната система, както магнезий.
Алора пих 2 месеца, нула действие при мен. Обикновен валериан дори е по-добре.
Но магнезий на мига ме уравновесява.

# 367
Съгласна съм за магнезия. Аз пия шуслерови соли магнезий и съм така спокойна, че чак забравям да си върша ежедневните задачи, супер спокойствие, досега такова не съм имала,  не го спирам вече. Даже и успявам да поспивам малко понякога, а иначе страдам от безсъние.
И между другото дадох и на половинката(  той супер ги мрази☺️), който страда от диабет и му е постоянно топло и парещ на пипане, и вече се чувства добре, не му е жега постоянно.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 13:35 от La Gitana

# 368
DeVa® , La Gitana Какъв точно магнезий пиете? Аз пия ето този, но няма този ефект при мен.

# 369
Предписан ми е от хомеопат по 5 таблетки преди заспиване, започва да действа долу-горе след трети- четвърти прием.

# 370
Има и в комбинация и действа добре.
https://aptekamedea.bg/menta-glog-valeriana-magneziy-h-30-medika

# 371
Рескю знам и аз, аз ползвам седанакс, последния месец ми беше натоварен и по една таблетка преди сън или при нужда ми влияеше добре.
За рескю чух от една лекарка в болницата. Следваща мерка ми е то, ако не ми помага седанакс 😂

# 372
Здравейте,
Имам детенце на 3 г и половина и от март месец насам има често афти . Лекува се винаги при педиатър,но след 6-8дни макс отново излизат.Зачерявания от вътрешната страна на бузата, около 4-5 броя но спира да пие течности,да се храни нормално.
Пуснах изследвания,прилагам снимка, пуснах и гърлен секрет-не се изолира нищо.
Някой може ли да ме насочи какво да изследвам да установим от какво е?
Панел 11 е пуснат 2023 октовмри и няма алергии, прекарана Мононуклеоза лято 2023.
Постоянно давам витамини,пробиотик.
Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно?

# 373
Пробвали ли сте пробиотик за устна кухина на БиоГайя?Смучат се таблетките.

# 374
Магнезиев цитрат, този

Общи условия

Активация на акаунт