Изостави ме с детето.Как да продължа живота си?

• 19 598
  • 486
  •   1
Отговори
# 90
Поредният мръхльо, дето прави деца и ги зарязва, иначе едно жилище не може да си купи, и секс не може да прави. Сетил се е, че му се живее... Безотговорна  работа.

# 91
  • Някъде там
Аз пак да питам, авторке ти нещо няма ли да кажеш ?
Регистрира се. Пусна тема и изчезна. Поредната такава. 🤔

# 92
  • София
За мен външният вид е важен и ми е странно, че тя изобщо е искала секс от запуснат дебелак - шкембелия. Отгоре на всичко, безотговорни мъже, които се сещат, че искат живот без задължения, след като са направили деца, ме отвращават. Този мъж системно е бягал от всичките се ангажименти и накрая съвсем си е бил камшика. Блякс. Жената е виновна, че е оставила нещата да се влачат така с години и е търпяла всичко това.

# 93
Youhope, преминавам през същото в момента като теб, разликата е, че аз бях тази, която предприе раздялата, държеше се по същия начин с мен, както твоят мъж с теб, емоционално недостъпен, за всичко му бях аз виновна и какво ли още не, отслабна, започна да спазва диети и т. н., сега живее както винаги е искал, помага само финансово.
Предприех първа раздялата, защото не исках да се чувствам унизена и смазана един ден от него, оставяйки ме, той вече, емоционално, го беше направил много отдавна и не исках да съм пешка в ръцете му, бях му отдадена,  сърцето ми беше изпълнено с лоялност и любов към него, а грозната, за мен, истина е, че той никога не ми беше верен и тук не визирам изневери и трети лица, а това, което той изпитваше към мен и което ми даде, въпреки че той беше този, който дойде при мен, заяви, че ме обича и иска да имаме семейство, много ме боли как ме подведе.
Тези отношения, неговото отношение към мен, цялата тази борба, която водих ме превърнаха в една безпътница, чувствам се като чергарин с безпътно и празно сърце, истината е, че много ме боли и започвам да се плаша дали това някога ще престане, защото аз си живея живота, това, което имам като задължения и отговорности ги върша, но реално не съм продължила напред и дали е възможно някога това мое сърце да бъде свободно, с две думи чувствам се ужасно и те разбирам напълно какво преживяваш.

# 94
Лъвица, ами това е нейния мъж, от съседа ли да иска? Ти си още мома, ако мъжът ти след 20 години е наддал, ще го игнорираш ли Simple Smile

# 95
"Наддал" ли е думата за 20+кг наднормено тегло?

# 96
Никой не остава същият след 20 години, ние също. Хора с нулев опит в семейния живот дават щедро съвети.

# 97
Пълно е с хора с 20+ кг. наднормено тегло. Може да го нарича кой както иска.

# 98
Преди няколко месеца видях една моя стара любов, изключително много напълняла, променила се дори в лицето, до толкова, че едва да я позная. Няма почти нищо общо с онова момиче на 20, дори е малко по млада от мен, а толкова зле и се е отразило времето. И се замислих много върху това колко е преходна физическата красота. Е аз почти не съм се променил, дори имам повече мускули от тогава, но не при всички е така. Ако се бях оженил за нея сигурно нямаше да я оставя заради това, дори в този и вид пак имаше останало нещо от онзи и чар, който толкова харесвах навремето ( не я бях виждал повече от 10 години), но обикновено това напълняване върви и с други проблеми като силно намалено сексуално желание и други здравословни проблеми, може би и депресии така че не се знае. Абсолютно тото си е какво ще се случи с времето

# 99
Тук свободни жени, такива без деца, и дами живели десетина години без брак и сега омъжващи се дават акъл на килограм. Няма рецепта и няма гаранция, сега, после или след години за съвместен живот навеки. Тук винаги и правилно се казва, имай професия, спестявания и сили да отгледаш дете/деца. Българският мъж или преди или после пак е ерген, свободен и готов за какво не ми е ясно, ама пак ерген. Докато имаме закони освобождаващи мъжете от отговорност за бившата жена и деца ще е така.

# 100

Но никой не е длъжен да бъде привлечен от хора с наднормено тегло. Сексуалните предпочитания не са нещо, което лесно се контролира.

Извинявай, закони освобождаващи мъжете от отговорност? Има закони за издръжка, възможност за дела за по-голяма издръжка, какво повече? Да ги вкарват в затвора за това, че не те обичат вече ли?
Приемате раздялата с малко повече достойнство, и това е. Никой не може да ви гарантира любов. И вие не можете.

# 101
Отделно всеотдайните съпрузи и бащи не се знае как може да се променят.

Тези заклеймявания "защо му роди дете на този мъж" са най-безсмислените не света. Понякога човек изглежда съвсем различен само за година, камо ли за няколко. Отношения, връзки - всичко е динамика и Ванга не го е предсказала.

А ако има проблеми, се решават днес или утре. Вдругиден може да е късно.

# 102

Никъде не прочетох, че е лош баща. .....
И аз не прочетох такова нещо. То за да бъде добър или лош  все пак би трябвало първо да бъде баща. Може да съм старомодна, но един баща не се разделя с децата си само защото се е разделил с човека с който ги е създал, а  коментирания точно това е направил защото,  горкичкото, без вина се е превърнало  в пречка за новия му  живот.
Не говоря за пари, а за време, грижа , чувства, отдаденост.

# 103

Но никой не е длъжен да бъде привлечен от хора с наднормено тегло. Сексуалните предпочитания не са нещо, което лесно се контролира.

Извинявай, закони освобождаващи мъжете от отговорност? Има закони за издръжка, възможност за дела за по-голяма издръжка, какво повече? Да ги вкарват в затвора за това, че не те обичат вече ли?
Приемате раздялата с малко повече достойнство, и това е. Никой не може да ви гарантира любов. И вие не можете.

Тя любовта дори не е вечна. Но щом няма уважение, разбирателство, стремежи.... Да лежиш на една гола любов не става. Брака и връзките не са само любов и секс.

# 104
Ти ще стоиш ли с някой от уважение?

Общи условия

Активация на акаунт