Изостави ме с детето.Как да продължа живота си?

• 19 629
  • 486
  •   1
Отговори
# 330
Ааа значи ти на 38 може да ти казват, че изглеждаш на 28 пък що приемате, че на жените не може .. Rolling Eyes :
Може. Личната ми лекарка е на 58, а изглежда като на 40. И е хубава.

По отношение на дискусията за младостта, връзката ми с най-голяма разлика в годините  е била 6 години (и то за кратко и отдавна). Така че нямам много личен опит в това отношение...

# 331
  • Out of the Mix
Супер, Персона. Simple Smile Me too.
Изненада ме, не очаквах, че си около и под 25.
Ако живееш в чужбина (аз съм в БГ в момента) не се връщай.
Мое мнение, гради си живота и бъдещето там.

# 332
Revoker, в БГ съм засега. Simple Smile Сега ми стана любопитно колко си ми давал. 😊

Аз, впрочем, съм потискащо младолика, пълен babyface. Наскоро един кандидат-студент реши, че сме набори и че на мен също ми предстои кандидатстване. Нищо чудно чак на 30-35 да заприличам на човек. 😂 Предполагам, че може на подсъзнателно ниво да се заглеждам само по връстници, за да не изглеждам смешна. 😂

# 333
Пак ли стигнахме до там, където мъжете обясняват, че искат млади и хубави жени - знаем, ние също сме били млади и хубави, нас също са ни сваляли чичковци.
Въпросът е защо не можете да приемете, че ние не искаме чичковци, когато сме млади и хубави.
Мъжът на 40 за нас е като жена на 35 за вас - безинтересен.
Не че не бихме го взели, ако няма друга по-добра оферта и когато ние сме на 35+, ама на 20, когато имаме избор не го щем.
Толкова е просто.
И стига с това ласкаене колко млади и готини изглеждате - то и мен ме лъжат, че изглеждам с 10 години по-млада, но съм достатъчно интелигентна да не им вярвам. Повечето си изглеждате баш на възрастта, на която сте, ако не и по-възрастни.

# 334
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Нямах си работа, та прочетох последните две страници Grinning
Чудя се с коя ръка да се прекръстя... Как се събрахте все фит-нати и младолики, нямам идея.
Нищо де, важното е да сме живи и здрави, и да си вярваме!

# 335
Повечето си изглеждате баш на възрастта, на която сте, ако не и по-възрастни.

Бам-бам, право в целта.
Като на среща за 15-20 години на класа, както ти изглеждат съучениците, така и ти на тях.

# 336
Добре де, Ревоукър, защо кесиш в женски форум да ни просвещаваш, а не си ходиш с всякаквите жени?

Ти ако си мислиш, че една 40 годишна жена има по-малко опции от един 40 годишен мъж чисто сексуално и за дейтинг и за любов, ако е поддържана, много жестоко си се объркал. Тя може да е с всякакви мъже от 30 до 55 спокойно. Това се доказва и от практиката. Вече на 50 е друго и за нея, но 40 години са си момичешка възраст. Проблемът е само ако не си се омъжила и не си родила деца, защото биологичният часовник си има закони. Но познавам и омъжени на 40 за първи път жени, най-често за по-млади мъже.
 Моят мъж е  сравнително по-млад от мен и наистина никой не подозира, а хората, на които съм споделяла, се изненадват.  Вярно, че той носи брада, но все пак. И това без да съм мегаподдържана топ мацка. Мъжът ми е доста спортен тип, не е затлъстял чичак. Смея да кажа, че си имам желаещи от - 10 години до + 10 години спрямо моята възраст. Да, надали някой от тях би се оженил за мен, ама аз вече съм се пласирала, размножила, имам супер деца. От там насетне, ако мъж ми ме зареже за младо или старо гадже, ще си излизам с готин мъж без да търся непременно нещо сериозно, и ще си гледам кефа.  Много трудно ще ме смути това.
За разведената жена има страшно много опции, много повече от почти всеки мъж, стига да е сравнително финансово независима.
Това, което не вярвам е, че бих могла да намеря мъж, който финансово да ме гледа мен и децата,  но пък в крайна сметка, заради това мойте деца си имат баща, а и аз работя. Та според мен ожени ли се жена, роди ли си децата, дори да не й провърви нещо в брака, хоризонтите са пред нея са широки. Трудното го е извършила, от там насетне трябва да е добра и грижовна майка, да си гледа децата, пък мъже за любов ще се намерят.
 За мен единственото съжаление е, че не родих веднага след второто, трето детенце, защото надали ще се осмеля сега след като и вторият ми син попорасна, а аз напреднах с годините. Много бих искала да имам три дечица за (семейно) щастие. Мъжът ми си ме кефи, но ако не е той, ще е друг чисто като мъж. Докато като баща е перфектен -- здрав, хубав, много умен, много грижовен. Та за мен важното е да има хубава връзка с децата цял живот. Вече тях ако зареже, ще съм съкрушена. За мен са важни чисто прагматичните неща. То и в тази тема жената страда най-вече заради отношението към детето...При това говорим за 6 годишен син, шокирана съм, че бащата може така да го остави след като 6 години го е гледал. Много е кофти най-вече за момченцето...Дано му дойде акълът и поддържа връзка с детето, което като момче има огромна нужда от мъжки модел. Те това е гадното -- чувството на децата, че са пренебрегнати от любимия си татко. Но толкова му е и акълът на този лузър.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 11:28 от MariyaHris

# 337
Тихо сега, каймакът на генетичния материал се е събрал тука.

# 338
И тук май кризата чука на вратата. Да, има хора, които изглеждат по-млади от годините си, особено, ако се грижат за кожата си, спортуват, хранят се здравословно. И то може и да е вярно... докато не застанат до някой, който наистина е на 28. Тогава разликите си личат доста Wink

# 339
Мъжът на 40 за нас е като жена на 35 за вас - безинтересен.
Хм, всъщност познавам, дълбоко уважавам и харесвам мъже 40+, но за мен са в роля на ментори; това са хора, които ще ме впечатлят със знания и успехи. Обаче романтичната искра, да си влюбен, хлътването дори, просто не ми се получава. Ако ще да са най-секси мъжете на света, не съм им на житейския опит и обиграността, и то се усеща всякак. Все едно аз сега да се сравнявам с някоя, която още пише домашни по тригонометрия и бърза да хване автобуса за училище. 😂

Човешкият живот е на етапи и в това няма нищо лошо. Лошо е, ако не успееш да ги изживееш или нещо те дърпа и ти пречи да преминеш нататък. Simple Smile

Като се сетя колко много хора си отиват без време ей така, се замислям, че е привилегия и радост да "остарееш". Simple Smile

# 340
Познавам само един мъж, който изглежда по-млад, отколкото е и поне 20, които си мислят, че изглеждат млади.
Този, който наистина изглежда по-млад, освен , че е атлет, е и уцелил 10ката от генетичното тото.
Така че, ако не сте топ мъж, който работи в областта на спорта, най-вероятно само си мислите, че изглеждате по-млади.

# 341
Не знам защо се правите на ударени, не са съвсем малко младите жени, които си падат по мъже с 10-15 години по големи. Дори изключвам тези, които си падат по 3-4-5 години в плюс, понеже когато си на 20 и тези няколко години също имат значение.
Не веднъж съм писал наборките ми масово приличат на лели, въпреки че се срещат изключения, това е факт, на 40 жените вече много им личи времето.
Другото, колкото и да го отричате, така ни е заложено от природата, жените си падат по малко по големи мъже заради опита и сигурността, мъжете си падат по по млади жени заради фертилността. То ясно че в днешно време никой не е**"ва тия работи и биологията като цяло, всеки тлъст траверс може да се има за каквото си поиска, но историята е показала нееднократно, че нещата рано или късно си идват на мястото, така че да се има предвид.

# 342
Ти ако си мислиш, че една 40 годишна жена има по-малко опции от един 40 годишен мъж чисто сексуално и за дейтинг и за любов, ако е поддържана, много жестоко си се объркал.
Чисто сексуално има много повече опции от мъж на същата възраст. Точно за 10 мин при желание би получила предложения от поне 10ма навитаци.Sweat Smile

И пак стигаме до грижата за себе си, за това колко е важна тя и колко в същото време се подценява. У нас, в днешно време, масово мъжете и жените над 40 са чичковци и лелки. Няма какво да се лъжем.

# 343
Както и да изглежда един мъж, след 35-40 качеството на спермата му е съмнително и се повишават рисковете за бъдещото му дете.

# 344
Боже, хора, наистина се надявам като стана на 40 да имам по-важни и смислени неща на главата да мисля от това дали още "ставам" и дали ми се кефят младите мъже. 😂

А тогава, ако съм щастливо семейна, няма да ме интересува грам. Simple Smile

Да, впрочем, тук нали пишат предимно хора с брак, с деца (да са ви живи и здрави! ❤️), не е ли късно да търсим фертилни млади моми вече? 😀

Общи условия

Активация на акаунт