Изостави ме с детето.Как да продължа живота си?

• 19 653
  • 486
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Някои не само сме били на 20, ами и сме омъжени за по-млад от нас мъж Grinning 
Много сме наясно всички жени какво точно ви привлича мъжете в по-свежото “месце” Аз се омъжих на 24 и нямам намерение да го правя пак, наясно съм и че тогава съм била в най-привлекателната си форма. Но бракът далеч не е само физическо привличане. Ако беше така, изневеряващите мъже нямаше да сменят любовниците както им дойде и да стоят с жена си, докато ги търпи. Щяха да предлагат брак на всяка, която влезе в леглото им… Точно пък мъжете правят разлика между за кеф, за вдигане на самочувствието, за забавление, за тръпка и така наречения wife material.

# 361
Ох, да, не исках да казвам, че по-влюбена не съм била никога, отколкото в момента, ама в няколко години по-малък от мен. 😊 Ама така се получиха нещата, какво да направя, че ме впечатли повече от останалите.

Със сигурност обаче най-секси качеството му е, че не пише по женски форуми... 😀😀😀

Нали имаше една тема наскоро за това какви мъже харесваме - мисля, че това вече ще ми е първо изискване в списъка. 😀

# 362
Щото да не ти казва някои неприятни факти... Да и тва е нужно понякога Simple Smile

# 363
И то айде да пише някой младеж 20+ да се учи от мамите, ама 30-40 годишни пръчове да идват да обясняват на жените какво трябва да харесват, еми срамота. И моят мъж е по-млад, ама си е поне мъжки мъж, гледа спорт, прави спорт, излиза с колеги. Не седи да си хортува с лели във форуми за кърмене.

rf22, обясни статистиката -- възрастта за брак 29.8 и 32.8, три години разлика. Къде ги масовите бракове с дъртите мъже?

# 364
Щото да не ти казва някои неприятни факти... Да и тва е нужно понякога Simple Smile
Не знам това дали е било насочено към мен, обаче усещам, че сега въпросът на chris78 защо не ходя да си предлагам свежестта, наивността, романтиката и чувствата на някой 35+ съвсем издиша... 😀😊

# 365
Чакайте малко, разделът не е ли за семейни отношения или и те са само женска работа?
Иначе плетки и гримове може да си обсъждате в другите раздели, аз поне там не чета и не пиша

# 366
Да, и аз не разбирам защо семейни мъже с деца се интересуват 20-годишните жени по какви си падат. 🤡

# 367
  • София
Опитвам се да си представя как една жена на 25 би предпочела:
Мъж на 25, живеещ още с техните, каращ Голф4, без сериозна работа и пари, без опит, можещ да я заведе евентуално в Китен лятото
пред
Мъж на 35-38, със собствен апартамент и хубава кола, кариера и пари и достатъчно опит да знае как да се държи с една жена.
Sweat Smile Sweat Smile

Една жена на 25 още иска да си изживява младостта, да пробва различни неща, да се развива, да пътува. На нея този с апартамента и кариерата може да й е спонсор за тези неща, но едва ли ще тръгне да му ражда и да гнезди с него. Докато пък на нея й се приискат тези неща, той ще позастарее и вече няма да е единият, който може да ги предложи. С този на 25 ще си гледа тръпката и емоцията, и евентуално ще градят нещо заедно, вместо да се нанесе от тате на бате. Пък ако не си изживее младостта, да видиш нея като я удари кризата, а той вече е стар тепърва да търси още по-млада жена Laughing

rf22, ами добре де, но повечето жени на 40 НЕ ИСКАТ да сменят всеки ден 20-25 годишни Simple Smile. Поне за мен това направо ми звучи кошмар. Дори за мен, а аз съм свикнала на по-млада плът,  20 годишен момък е някой, с когото бих направила плейдейт за моя син, да карат заедно скейтборд пред НДК, ще умра от хилеж, ако трябва да излизам с някой пикльо на среща. 
 Но пък определено мога да излизам с 30+-45 годишни мъже без проблем. И за мен тези мъже СА атрактивни и като визия и като съдържание, а и аз за тях.
Не познавам разведена жена, останала сама, съвсем сериозно.

Приятелките ми, които се разделиха с половинките, не могат да се оплачат от липсва на внимание, включително от по-млади. Иначе всички са с набори, даже съпругът на едната е по-малък. На мъжо приятелите също са с наборки. Не знам къде толкова масово ги виждат тези двойки с големи разлики.

# 368
  • София
По-младите мъже, които са истински мъже, са някак по-необуздани и не ги мързи да цепят из живота, да се борят, да вървят напред. Всяка жена харесва такива качества и може да се остави такъв мъж да я “води” Чичакът на 40+ ако все още няма жена и деца е такова непоносимо мрънкало, че само неговите себеподобни от компанията му го изтърпяват.

# 369
Лъвица много добре го е обяснила. За добро или зло, в днешно време на 20 никой не очаква от теб да се жениш и да имаш деца, дори като характер и интереси да улегнеш рано ще е странно.

Днес си в България, утре кеф ти магистратура в чужбина, вдругиден кеф ти бригада в САЩ, през цялото време кеф ти да си сменяш хобита, интереси, гаджета, дрехи, вълнения. Ако си на 35-40 със сериозна кариера, среда, наживял си се, видял си свят, знаеш какво искаш от живота и искаш по-забавено темпо, какво правим с 25-годишната? Макар че пък някои на 40 още живеят бурно. Кой както го усети.

# 370
chris78, честно казано, коментарът ти към мен е толкова циничен, груб и пресметлив, че не знам какво да ти отговоря и май правилният въпрос е ти какво ще дириш с някоя неангажираща наивница като мен. Ти какво ще ми предложиш, освен да ми валиш върху парада?
А, на тебе нищо - аз отдавна съм си минал по реда. Навремето си съм предложил каквото е трябвало на една такава като тебе (на години де; на разбирания не знам).
И не съм чакал да стана на 40-50 години за да го направя. Наистина е нереално вече някой като Танграта дето гони 50, нищо че обяснява колко апартамента имал и в кой % по IQ бил да търси 20-годишна да му роди деца... То може, ама си е на транзакционен принцип.

10-15 години разлика си е ОК. Ако сериозен, поддържан, умен и заможен мъж между 30-40 и си търси сериозна партньорка, да няма да се хване с някоя и тя на 40? Тя я роди въобще, я не. Наистина има запазени красиви жени на 40, но колко години още ще е красива? Още 5-10. А 25-годишната ще е красива още 20-30.

Разбира се, 25-годишните са свободни индивиди със собствена воля, която могат да упражнят както желаят. Ако искат, ще си изживяват бурната младост с наборите, след това на 35 като почне да тиктака биологичния часовник може да почнат да се оплакват "няма мъже!" - като немалко от моите колежки и познати 35-40.
Или (с риск отново да ме наречете циничен и прагматичен, вместо романтик) да си осребрят биологичния капитал, докато той още се котира най-високо.

# 371
  • София
Лошото Крис е, че този с 15 години + също няма толкова хубави години останали, колкото 15 години по-младата, всъщност доста по-малко, защото е напред с остаряването Wink И тя или няма да си направи кефа на младини, щото на него му е време за други неща, или после ще прави семейство с мъж, който не е в разцвета си, щото на нея като й се прииска, на него показателите му вече ще са яко надолу. С набора хем ще се наживеят, хем ще градят заедно. Сега, ако казваш, че всеки мъж иска по-млада, то убаво, ама освен търсене, има и предлагане... та всеки намира някакъв среден вариант, според възможностите си Wink Персона даде много добър пример - вземат си по-млади, ама не красавици или топ мадами. Винаги има балансьор Wink

# 372
Винаги е имало жени със daddy issues, обикновено с липсващ/отсъстващ баща. Моят баща почина млад и майка ми направо ми го каза - да не си посмяла да се жениш за баща си. Тя беше много директен човек. Нейните родители са били с голяма разлика (15), баба ми е израснала без баща и бракът им не е бил особено щастлив, така че го е видяла на практика. Това желание да си ментор на жена си също ми бие на патология. Големият, опитен батко ще отваря очите на някаква наивна девойка - бля. Я по-добре всеки да си бяга в коридора.

# 373
Една близка пък има деди ишус, цял живот с чичаци, накрая се омъжи за по-млад мъж и живна. Simple Smile Наскоро си даде сметка, че ако на 25 се беше омъжила за 45 годишния, той сега щеше да е на 60. Много яко няма що. Вместо това е с 35 годишен.
Сещам се  за вица "Кой ги е$е 40 годишните" Simple Smile)).

# 374
За пръв път чувам, че мъж на 35 г. не е в разцвета на силите си.
Може нито в секса, нито в броя лицеви опори да не е вече е като себе си на 20, но пък откъм зрялост, опит, увереност, финанси и много други качества ще е светлинни години напред - а все пак от мъжа това се очаква да допринесе за семейството, нали?

Докато жена на 35 вече е минала разцвета. Това всеки гинеколог ще ви го каже. Разцвета в кариерата може да не е минала - сигурно не е - но за мъже като мен, които не търсят кариеристки, това няма значение. Пък и не само мен - аз от колегите-мъже тук ни един не виждам да е казал, че жена-мечта му е такава с велика кариера или пък да изкарва много пари. Нито сред личните ми познати в живота се сещам за такива.

Общи условия

Активация на акаунт