Изостави ме с детето.Как да продължа живота си?

• 19 626
  • 486
  •   1
Отговори
# 390
Аз пак ще кажа... Едно време мамути са бродили по земята и са ги ловували, за да имат какво да хапнат в пещерата. Ама... едно време.

То е хилядолетна традиция и без ток да живееш. Тоя Тесла какво си е губил времето, не знам.

# 391
Когато няма други доводи, дайте да вземем правата на жените и да ги женим за който не искат.
Повтарям пак -мъж с голяма разлика основно привлича с ресурси, т.е. реално не те кефи колкото някой млад, красив и стегнат, но можеш да направиш компромис, за да си улесниш живота.
Което аз не съдя като избор, всеки прави някакви компромиси в живота си.
Но да обяснявате как мъж на 35-40 бил в пикът си е абсурдно.
Жените масово харесват набори. И да, след 35 спермата започва да променя качеството си.
И да, жените харесват млади, красиви, знойни мъже с хубава първокачествена сперма - не защото са стари и нефетрилни, както тук се опитват да не убедят, а защото всеки хареса хубавото и никой не иска второ качество.

# 392
  • София
Ама те едно време мъжете да не мислите, че са ги женели за която искат Joy И хубави мъже, и хубави жени няма за всички, та като ти се падне некой крокодил, къде отиват високопарните приказки за млади красавици Joy

# 393
Намирам го за ужасно тъжно и пресметливо да обичаш на везни - пари срещу младост и красота. Ще те обичам, защото правиш първо, второ, трето, защото ми е време да съм с някого, защото ала-бала, а не в пълната ти цялост като личност, с хубаво и с лошо. А аз обичам просто да видя някого, дори да е далеч от красавец, и просто веднага да ми пламне всичко. The spark, дето е модерно да му казват. 😍
Е кой е казал, че трябва да е без спарк и без любов? Тоя спарк не може ли да припламне към мъж на 30, ако си на 20, или към мъж на 35, ако си на 25?
Ако при теб не може, при други може (познавам поне една такава).

Хаха, не съм вярвала, че 2024, някой ще напише подобно нещо. Омъжвали са ги рано, защото са били  бреме за семейството, или пък заради зестра/дългове и прочие. Въобще не е ставало дума и за любов, чисто сметкаджийство. Възпроизвеждали са се за да има работна ръка или да създават икономически изгодни бракове.
Тъй ами - това да си обичаш децата е дошло на мода едва преди 100 години. Допреди това хората са ги мразели.

Впрочем от женската позиция - аз и приятелките много се впечатляваме, ако някой набор има интересни хобита, преживявания, пътувания. Една приятелка наскоро ни представяше за отличаващо качество на един левент, че е пътешествал в Япония - ами, изкефихме се.
ОК - и ако вземеш един мъж на 20 и един на 30, кой от двамата е по-вероятно да те впечатли с интересни преживявания, пътувания?
Същата работа между един на 25 и един на 35.
Вече между 40 и 50 разликата не е значителна, между 5о и 60 хептен.

Крис, други времена (за радост). Защо мъжете не се жените на 18 и не гледате семейство, а си правите кефа до 40 и после искате 20 годишни?
И едно време момчето не се е женело на 18, освен ако баща му не е богат, а е трябвало първо да хване занаят, да осигури дом, да купи нива, волове или каквото там ще е нужно за да си храни семейството. Ходел е първо чирак, или на гурбет, или е работел при чорбаджията докато събере за свой имот - чак тогава може да се жени.
И сега коя жена ще те вземе гол и бос - ще гледа да имаш професия, доход, жилище, или потенциал в скоро време да ги осигурш - а не евентуално някога си, като спреш да пушиш трева и да играеш на плейстейшън, което правят момчетата на 18.
И ще е права.

# 394
Ама те едно време мъжете да не мислите, че са ги женели за която искат Joy И хубави мъже, и хубави жени няма за всички, та като ти се падне некой крокодил, къде отиват високопарните приказки за млади красавици Joy

Затварят си очите, свършват си работата и така. Ако е имало форум, гаранция са щели да напишат за каква яка мацка са ги оженили, какви цици и задник, че и под 25 години.

# 395
  • София
Крис, и това всичко на колко години? Всичките ми баби, дядовци, родители, са се женили точно на тея години, около 2 години в полза на мъжа (може би заради казармата). Майка ми и баща ми на по 20-23 някъде са били престарели Joy Децата са си обичали, нали са си техни, половинките по-рядко Wink

# 396
Ох, предавам се.
Да, ние стареем, вие мъжете сте вечно млади и опашки от 20 - годишни моделки ви се редят, за да се возят в Голфа.
Отделно ние жените супер много се възбуждаме от стари мъже и ходим тайничко да гледаме дядовците на опашката за пенсиите, а младите и стройни фитнес маниаци не ги зяпаме, защото нямат ниви, волове и Голф 4ка.
Сега вече се надявам всичко да е ясно.

# 397
gotemperor, напомни ми едно меме (Gen Z съм 😁), беше нещо от сорта на - "Да си момче е лудо, защото на 16 започваш да се конкурираш със зрели мъже за момичета на твоите години". 😀

Ако всички на 20 искаме да сме с някого на 30+, то младите мъже какво да правят (законно 😀)? Къде остана мъжката солидарност? 😀

# 398
Да, ние стареем, вие мъжете сте вечно млади и опашки от 20 - годишни моделки ви се редят, за да се возят в Голфа.
Отделно ние жените супер много се възбуждаме от стари мъже и ходим тайничко да гледаме дядовците на опашката за пенсиите, а младите и стройни фитнес маниаци не ги зяпаме, защото нямат ниви, волове и Голф 4ка.
Сега вече се надявам всичко да е ясно.
Чудесно описа всичко, което мъжете в темата искаха да кажат Sweat Smile

# 399
  • София
gotemperor, напомни ми едно меме (Gen Z съм 😁), беше нещо от сорта на - "Да си момче е лудо, защото на 16 започваш да се конкурираш със зрели мъже за момичета на твоите години". 😀

Ако всички на 20 искаме да сме с някого на 30+, то младите мъже какво да правят (законно 😀)? Къде остана мъжката солидарност? 😀

Идват при нас лелите да ни скъсат пружините на матраците Stuck Out Tongue Winking Eye

# 400
Мъж на 35 - момче, младо и наивно, целият му живот е пред него.
Жена на 35 - леля, стара мома, да купува парцел в гробищата вече Joy

# 401

Ми гадно си беше да ти кажа по това време, момичетата на твоите години си ходят с батковци и направо чичковци, а по малките са хептен деца. Ама мина де, след няколко години се оправиха нещата, после все по млади от мен са ми били гаджетата, вкл и жена ми. Беше на 21 като се гаджосахме, а аз на 26, казвала ми е, че винаги си е падала по по големи

# 402
Беше на 21 като се гаджосахме, а аз на 26, казвала ми е, че винаги си е падала по по големи

Е, по-големи, ама с 3-4-5 години, не с 15 Simple Smile Точно един 26 годишен младеж е подходящ за 21 годишна красавица, а не некой чичак на 40 ...

Те това си е хубава връзка, на сходна възраст, със страст и привличане и на сходен акъл. А не някой деди, да не говорим с деца и жена дома,  да осигурява пътуване и СПА на мутреска.

А между другото, готините мъже жените ги крадат и бракуват преди 35-40.  Тоест сингъл мъж, без минало и багаж на 40 не е топ мъж за жените, щом не са го забързали и родили от него.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 15:09 от MariyaHris

# 403
Крис, и това всичко на колко години? Всичките ми баби, дядовци, родители, са се женили точно на тея години, около 2 години в полза на мъжа (може би заради казармата). Майка ми и баща ми на по 20-23 някъде са били престарели Joy Децата са си обичали, нали са си техни, половинките по-рядко Wink
Моите майка и баща са се женили по собствена воля, 1970те години. Никой не им е избирал кога и за кого - тогава това вече не е било прието. Баба ми и дядо ми, за съжаление, няма как да ги питам сега - не мисля, че техните са им избирали, но може и да са. И двата чифта бяха с около 5-6 години разлика.
Ето ти една историческа снимка на българска сватба отпреди повече от 100 години. Момичето ми изглежда към 16-18? А мъжът поне на 25, да не е и към 30. Едва ли има откъде да разберем точни статистики, освен ориенторивъчно от литературата от онова време.

Ако всички на 20 искаме да сме с някого на 30+, то младите мъже какво да правят (законно 😀)?
Да събират пари за голф, как какво?

А сериозно: никой не е казал, че всички. Някои жени могат да са отрано семейно ориентирани - според мен те имат по-висок шанс да си хванат по-високорангов мъж, отколкото ако чакат докато станат на 35-40.
Други може да искат да си изживяват младостта - тяхна си работа.
А младите момчета ще я карат както винаги са я карали - голяма част никога са нямали гадже, и по мое време беше така, и сега е така. Някои май не искат, други не им се занимава, трети пробват ама не могат да се уредят с каквато искат.
Така е в България, от форумката Невена разбирам, че така е и в Европа, а от вестниците - че така е и в САЩ:

# 404
chris78, да, но този високорангов мъж, да кажем с 15-20 години по-голям, после, когато жената е на 40, ще е нискорангов дядо. А жена на 40 ще й се живее, аз съм на близка до тази възраст и не мога да си представя да съм дори с 50 годишен, просто ми е неприемливо физически, камо ли 60 годишен. Тоест, ясно семейно ориентирано момиче, от Беларус 20-25 г с 40 г мъжкар паралия взимат се, но какво става после? Все пак един брак трябва да е приятен и на двете страни, какво ще правят тези жени, как ще си лягат с този възрастен мъж? Не е ли по-добре щастлив брачен и сексуален живот с по-нискорангов, но привлекателен мъж на сходна възраст...

Общи условия

Активация на акаунт