Трудно разбирам хората

• 17 685
  • 520
  •   1
Отговори
# 210
Дори да не беше иронично, пак не бих го приела като голо твърдение. Независимо в чия полза.
Мисля че беше редно да си изкажа мислите, било то и първоначално такива, иначе се губи смисъла на темата. Ако нямах съмнения, че съм права, нямаше да я пускам.

# 211
Темата и да я докараме до към 20-та страница няма да има полза,съветвам авторката да я заключи.
Лекувай си нервните изблици,а също така и мирогледа за околните,ще ти е от голяма полза за бъдещето дете.

# 212
"Не след дълго" ще си се изпокарала с всички, а може и сериозно да си навредиш с тия нерви. Не разбирам на кого и защо искаш да се доказваш или ролята на професионална жертва страшно ти харесва?

# 213
  • София
Аз от темата научиш, че с авторката излизане на глава няма Joy Съответно, също като колегите й, избирам да държа дистанция, за да не се хабя от натоварващата комуникацията с нея Wink

# 214
"Не след дълго" ще си се изпокарала с всички, а може и сериозно да си навредиш с тия нерви. Не разбирам на кого и защо искаш да се доказваш или ролята на професионална жертва страшно ти харесва?
С никого не съм скарана. Защото никого за нищо не съм обвинила. Нито преди, нито "напоследък". Това го написах вече 100 пъти, но никой не го отрази.

# 215
И понеже не си скарана с никой всички ходят на пръсти край теб и видно странят от теб. Докато не разбереш, че ти си проблема все ще се въртиш в омагьосан кръг.

# 216
Лили, както ти трудно разбираш хората, така и те трудно разбират теб. И аз не те разбирам, признавам си Simple Smile
Приеми го и не се измъчвай повече. То не е и нужно всеки да разбира всеки. Общувай с тези, с които ти е приятно, все има някой, с който сте със сходни разбирания. С другите - добър ден, днес времето е хубаво и т.н.

# 217
Lili325 първо много чудно защо ще опаковаш лични подаръци в офиса , а не си си ги опаковала в къщи? Второ защо ще ползваш офис материалите за целта? Трето като се захващаш да опаковаш и имаш хартия защо не си си взела тиксото, ами занимаваш колежките си в раб. време ? И шефа ти знае ли с какво се занимавате в този офис вместо да работите ?
Те и много съфорумки не би трябвало да пишат във форума в работно време, ама го правят по цял ден.
Само където не се опитват да ангажират всевъзможни колежки със заниманията си и не се оплакват ако не успеят да вдигнат офиса на главата си и не им се обърне желаното внимание. Доколкото разбирам за това е дискусията.

# 218
Lili325 първо много чудно защо ще опаковаш лични подаръци в офиса , а не си си ги опаковала в къщи? Второ защо ще ползваш офис материалите за целта? Трето като се захващаш да опаковаш и имаш хартия защо не си си взела тиксото, ами занимаваш колежките си в раб. време ? И шефа ти знае ли с какво се занимавате в този офис вместо да работите ?
Те и много съфорумки не би трябвало да пишат във форума в работно време, ама го правят по цял ден.
Само където не се опитват да ангажират всевъзможни колежки със заниманията си и не се оплакват ако не успеят да вдигнат офиса на главата си и не им се обърне желаното внимание. Доколкото разбирам за това е дискусията.
Само дето в"работно време" дискутират 20 страници безсмислици с жена, която в момента най-малко трябва да бъде нападана от петдесет човека. Да, има си особености в характера, но кой няма? Друга работа нямат ли си пишещите тук и шефът им знае ли какво правят в работно време? Аз и на нея почвам да й се чудя защо се занимава да им отговаря и да им дава отчет.

# 219
Дори да не беше иронично, пак не бих го приела като голо твърдение. Независимо в чия полза.
Мисля че беше редно да си изкажа мислите, било то и първоначално такива, иначе се губи смисъла на темата. Ако нямах съмнения, че съм права, нямаше да я пускам.

Ти разбра иронията? Не може да бъде....

Само дето в"работно време" дискутират 20 страници безсмислици с жена, която в момента най-малко трябва да бъде нападана от петдесет човека. Да, има си особености в характера, но кой няма? Друга работа нямат ли си пишещите тук и шефът им знае ли какво правят в работно време?

А на теб какъв точно ти е проблемът, че някой пише в работно време?!?

Ти да не пишеш през нощта?

# 220

Ти разбра иронията? Не може да бъде....

Само дето в"работно време" дискутират 20 страници безсмислици с жена, която в момента най-малко трябва да бъде нападана от петдесет човека. Да, има си особености в характера, но кой няма? Друга работа нямат ли си пишещите тук и шефът им знае ли какво правят в работно време?

А на теб какъв точно ти е проблемът, че някой пише в работно време?!?

Ти да не пишеш през нощта?
Отговорих на особата в цитата с тиксото и офисните материали, ако не забелязваш защо и какъв ми е проблемът.

# 221
  • София
Само дето в"работно време" дискутират 20 страници безсмислици с жена, която в момента най-малко трябва да бъде нападана от петдесет човека. Да, има си особености в характера, но кой няма? Друга работа нямат ли си пишещите тук и шефът им знае ли какво правят в работно време? Аз и на нея почвам да й се чудя защо се занимава да им отговаря и да им дава отчет.

Шефа ми спи на два метра от мен за около 40 мин, преди да дойде време да си изяде обедното пюре...та и аз влизам да си почеша пръстите малко.

# 222

Очеизвадно не Simple Smile
A 20 те страници си ги дирижира упорито авторката с едно и също. Ако искаше конструктивна дискусия трябваше да е приключила темата на 3-тата страница. Ако иска и във форума както във офиса - ето и го на . 20 страници.
А ако си чела наскоро Гришам и се упражняваш в идеалистично адвоканстване и защита на нещастните - добре се справяш. В какво време все ми е тая и чии материали и кога го ползваш също. Само ако всигнеш критична тема във форума как не ти тича цял офис по гъза да ти носи офисните материали да си повиваш в раб. време личните подаръци ... малко ще си отнесеш и ти критиката Simple Smile

# 223
Отговорих на особата в цитата с тиксото и офисните материали, ако не забелязваш защо и какъв ми е проблемът.

Да видях на кого отговаряш и не мисля, че е ок това ти включване. Особено що се касае до кой, кога и какво пише - не си човекът, който да дава наклон на тези неща.

# 224

Да видях на кого отговаряш и не мисля, че е ок това ти включване. Особено що се касае до кой, кога и какво пише - не си човекът, който да дава наклон на тези неща.
Ок, продължавай да симулираш трудова дейност. В това се справяш прекрасно.

Общи условия

Активация на акаунт