Трудно разбирам хората

• 17 566
  • 520
  •   1
Отговори
# 375
Я сподели примерна ситуация, различна от тиксото и изследванията... За урагана де.

# 376
  • Melmak
Представям си ситуацията:

-Лили, ще ми вземеш ли обяд като слизаш надолу, защото имам среща и не мога да изляза в обедна?

Лили:

-Не! 😅

Ми да, странно ще е.

# 377
Много по-добре от да помолиш някой да направи нещо, което не му се иска и не му е приятно, да не откаже, но да ти вземе грешното нещо с ау ама аз не разбрах, абе не стига че ходя да ти нося ами, ами прати някой друг! Т.е. на инат.

# 378
Представям си ситуацията:

-Лили, ще ми вземеш ли обяд като слизаш надолу, защото имам среща и не мога да изляза в обедна?

Лили:

-Не! 😅

Ми да, странно ще е.

Само че, ако каже "Не, понеже ще ходя на изследвания/до вкъщи/да плащам сметки/ в парка отсреща и няма да ходя до магазина за сандвичи/обяд", едва ли някой ще има нещо против, еле пък "словесен ураган".....

# 379
Например за нещо в работата. Не съм отишла да помогна, когато аз самата имам работа. Гледала съм да свърша моята работа, а другите "майната им".

# 380
Например за нещо в работата. Не съм отишла да помогна, когато аз самата имам работа. Гледала съм да свърша моята работа, а другите "майната им".

Lili325 вече е очеизвадна задачата на Лили да продължава дискусията по темата на всяка цена и колкото може повече. Чиста пързалка или поръчка.

# 381
Защо ли не ми се вярва,че са го казали на авторката,а е обратното.

# 382

Lili325 вече е очеизвадна задачата на Лили да продължава дискусията по темата на всяка цена и колкото може повече. Чиста пързалка или поръчка.
Аз не броя мненията и страниците, не ме интересуват. Когато имам да кажа нещо - казвам го.

# 383
  • София

Би ли пояснила по-подробно? За съвместна работа ли става дума? За какви реакции?

# 384
Винаги има какво да кажеш Lili325,дори и когато вече си го изказала.

# 385

Аз не броя мненията и страниците, не ме интересуват. Когато имам да кажа нещо - казвам го.

хахаха и ние ядем доматите с колците

# 386
Вземи си болничен и си остани вкъщи. Из градинките с бебето със сигурност ще срещнеш и други хора, с които да не говориш за работа.

# 387
Ауу, съдбоносно било колежката на работа да ти каже какви изследвания да си направиш! Нямам думи за безподобната наглост да държиш хората отговорни за здравословното си състояние! Не лекари, просто някакви хора, които дори не са ти близки! И аз да бях, в никакъв случай нямаше да ти кажа за никакви изследвания.

# 388
Преиграва авторката, което на всекидневна база е крайно натоварващо за околните и няма как да не доведе до резултата, от който сега се оплаква.

# 389
Авторке, аз никога не бих тръгнала да си правя изследвания препоръчани ми от неква си колежка без необходимите познания и ценз. Никога.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 12:35 от Arielle

Общи условия

Активация на акаунт