From / Отвъд - Тема 2

• 38 599
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
Изгледах сичко.
Един познат каза, че 8-ми бил последен. Пък се оказва, че имало още два.
Скрит текст:
За Фатима - сега таз с кимоното дали е майката на Виктор или Фатима. И какво по-ягодите расте в нея.
Явно видеозона не може да го види.
Ами тя и Сара изкрейзи. Да не би една и съща сила да ги подлудява.
Ето кой е пуснал въжето на Бойд.
Значи там се пътува във времето.
Мъжът на Табита много ми е досаден.
Мислех, че някаква по-важна роля ще има. Може би щото е сладур, ама не Joy
Рандъл и с белезите пак е сладур.

# 226
А не с лошо,има си още два официално обявени епизода,чакам си ги като "наследство " 🤣.
Скрит текст:
Джим играе ролята на бащата закрилник,осъзнал се след трагедията сполетяла семейството му.Не случайно Хенри,бащата на Виктор няколко пъти вече му казва ти си като мен,не прави моите грешки и го съветва.Много ми хареса последния им разговор,дето му каза Табита е като Миранда,не прави грешката да опитваш да я промениш,защото ще я загубиш.Един вид бъдещето те съветва,ама той е толкова смотан че едва ли го осъзнава.Скандала с Джейд беше много зле измислен,посмях им се,хич не изглеждаха реално ядосани и двамата.
Рандъл вярно е най-симпатичния,харесват ми с Джули като двойка.

# 227
Тая с кимоното според мен НЕ Е Фатима. Фатима е с къдрава коса, а тая с кимоното е с права. Rolling Eyes
Аз все пак залагам на майката на Виктор, която иска да им помогне.

Скрит текст:
Джим ми е голям смотаняк и на мен - не само по характер, но и на външен вид ми е някакъв инфантилен. Изобщо не си подхождат с Табита.
Раднъл, разбира се, като лошо момче   си е готин.
Харесвам най-много Джейд, защото е много умен и добре го знае и го използва.

# 228
Силно се надявам да спре да пие и да ги измъкне от градчето.

# 229
И на мен Джейд ми е любимец.
Според вас кой е главния герой ? АЗ все се връщам към началото, историите с чудовището, езерото на сълзите, изобщо - Итън и семейството му. Обаче ролята на Бойд, който също е много централен персонаж, ме обърква. Той не е в катастрофата, няма общо с тях.

# 230
Уж е семейството, ама фокусът постоянно се сменя. За мен Виктор е много ключов персонаж. Всички влизат с някаква роля, бурмичка, която се намества, за да може действието да се развива по определен начин, нищо там не е случайно.
И аз почнах да гледам отново старите епизоди. Че те в началото, преди да дойде семейството, направо идилично са си живяли - бях забравила табелката с 96 дни без инциденти Joy
Направи ми впечатление, че Виктор рисуваше катастрофата с кемпера, без да я беше виждал.

# 231
За мен най-главен герой е Бойд, следван от Табъта и Виктор.

И на мен най-симпатичен  ми е Джейд. Винаги тръпна в очакване да видя ще успее ли да разгадае нещо. Най-неприятен ми е Джим, като някакво мрънкащо мекотело, което се опитва да го играе мъж.

# 232
Струва ми се, че има много главни герои.
Защо е нужно да е само един?!

Мен Елис и Фатима ме дразнят - едни такива саможиви, все странят от другите, нищо не помагат и не правят в общи линии. Да видим сега - може да се променят нещата.

# 233
И мен ме дразнят. Бойд обаче ми е симпатичен.
Да, няма само един главен.
Сякаш са част от някаква сложна схема и някой си прави големия труд да им турва по едно дръвце на пътя.

И те все заобикалят дървото.
Какво ще стане ако просто повдигнат, преместят и или го нарежат Joy

# 234
Точно като в Изгубени са взаимствали няколко главни героя,няколко сюжета,да може да държат интереса.

# 235
  • В Космоса
На мен най-симпатични са ми Бойд и Рандъл. После Джейд. От жените Дона най ме кефи. Табитаа ми е малко дразнеща. А Фатима много.

# 236
И на мен Джейд ми е любимец, заради сарказма.
Анти-герой нямам, леко ме дразни Кени (актьорът повече от героя).
От известно време си мисля някакви неща. Нищо не спойлвам, дори не съм гледала 8ми още, но ще сложа в скрит текст.
Скрит текст:
- Няма сънища на мястото. Всички, които са го сънували, всъщност са били вече преди, след това са излезли, след това отново са се озовали там, без да помнят предишните си престои. Все още не си обяснявам защо/как;
- Цялата история накрая ще се окаже за жертви и спасители. Тъй като трябва да има социално послание, струва ми се, че ще бъде за насилието и трафика на деца. Мисля, че жителите на Фромвил са разделени на жертви и техните спасители. Към вторите ми се струва, че са Табита и Елджин;
- Табита е била дете anghkooey, но се е спасила. Затова сега вижда останалите деца - ти се спаси, помогни и на нас;
- все се чудя какво е това From. Имам чувството, че първоначално заглавието е било замислено от две думи, после втората е премахната. Може ли втората дума да е "навсякъде". Защото няма значение откъде си (от навсякъде), винаги може да ти се изпречи дървото, което е една от многото алегории във филма. Буквалният смисъл според мен е да се сблъскаш с проблема, който ще се окаже акцента на сериала, в крайна сметка.
- спирам, че понякога дори аз не знам какво си мисля 😂

Не съм чела вашите скрити текстове, може би ще изгледам 8 и 9 наведнъж и после ще се връщам да чета. Ако някой има същите усещания или може да добави или отрече, ще ми е интересно да прочета.

# 237
  • Варна
  Уж си бях обещала да почакам 10-ти епизод и тогава да гледам, но сърце  фенско не трае, за два-три  дена ,,опуках'' осем серии. Да, мудно почна, три до четири по-силни сцени, куп въпроси, едва в последния еп. ни обясниха някои неща. Дано има подходящ финал, че не ми се чака С4.
 Впрочем, на руски е  ,,Извне"=,,Отвън".

# 238
Ох, аз на български все го забравям как беше
За съжаление повече ми харесваше как се развива историята в Dark. Имаше усложняване и пътуване във времето и наслояване на герои и сюжетни линии и дори митология, но накрая всичко се навърза, а и периодично имаше отговори.
А тук, до тук имаме 1 отговор. Един. Остава опасението за сюжет тип Изгубени...на парче.

# 239
  • София
Не е на парче. В интервю създателят казва, че всичко си е замислено и преценено.

Общи условия

Активация на акаунт