From / Отвъд - Тема 2

• 36 186
  • 756
  •   1
Отговори
# 30
Има ли го някъде с бг суб.

# 31
  • Sofia
Аз го търся онлайн, но за сега не е качен и не го намирам.Angry

# 32
В з@мунда го има гледам със субс,аз го гледах онлайн.

# 33
  • Пловдив
Епизод 3 го има и в руските сайтове.
А, който чака в МАХ хубав превод....

# 34
  • Sofia
Лещичка, може ли линк, благодаря!

# 35
Изгледах първия епизод от новия сезон
Скрит текст:
Като цяло бива, не ми е уау, както 1вия сезон. Най-интересно ми е какво (и дали) ще каже предполагаемият баща на Виктор и какво ще правят с изхранването.
И някак май Бойд е в основата на всичко, сякаш отмъщението е персонално за него?
И как тази девойка (зле съм с имената) е бременна и дали ще роди здраво дете или нещо анормално... Доста въпроси, да видим следващия епизод.
П.С. А пък докато излезе новия сезон почти забравих детайлите от предните Smile

# 36
Завиждам виии. Но ще извадя воля и спирам да ви чета, докато не изгледам.
Наслаждавайте се на сезона, дано е толкова добър, колкото се надяваме всички Simple Smile

# 37
И аз мисля да изчакам да се натрупат епизоди.
Просто не ми се чака епизод по епизод.

# 38
  • София
Хареса ми епизода. Силно начало.
Имаше брутални моменти.

Скрит текст:
Жалко за мама Тиан. Един от най-свестните хора там. Кени като разбере сега... Ужас. :/
Значи тези създания се гавратя с Бойд, не желаят да го убият, а да гледа как губи един по един от останалите.

И сега как ще се изхранват? Останаха май само една крава.

Но най-интересни сега ми е с Табита. Аз съм шокиран, че е в истинския свят. Отвън. Мислех, че няма да е толкова 'лесно' И как ще се върне сега? И това ли е начина да се върнат, да паднат от кулата? То тя реално от такова падане би трябвало да е мъртва. Толкова много въпроси... И продължава да вижда момчето в бяло. Най-шокиращото за мен е, че се чу с майка си (а аз си викам, че или внезапно батерията ще падне или няма да има обхват), после се видя с бащата на Виктор.
Ами това означава, че те всички са живи. Дори и тези които са в капана на онова място. Т.е. поне финалът няма да е като в LOST.

# 39
И аз изгледах, а бях забравила кога почва и добре че го мернах. Много ми хареса серията след полузаспалия втори сезон.

# 40
Изгледах двата сезона и първи епизод от третия. Хубав сериал, заплетен, интересен сюжет, но малко ми доскуча втори сезон, че даже превъртах напред. Много са ми провлачени ситуациите между героите и драматизмите им.  Също така, сума ти неща се случват,  но нищо не се навързва и това ме напряга. Дано в трети сезон почнат някакви разкрития, че накрая ще го зарежа. И без това като го гледам късно вечер, сънувам кошмари.

# 41
  • В Космоса
Много ми хареса 1-ви епизод на 3-ти сезон, но съвсем съм забравила нещата. То и като нищо не се разплита и съвсем съм неспособна да помня разни детайли.

Скрит текст:
Виктор не беше ли с родителите си и не бяха ли измрели всички, които са били заклещени тогава на това място?

# 42
  • Пловдив
Втори сезон ми беше леко скучен и често превъртах, но трети сезон започва обещаващо!
Най-накрая някакво развитие, някакви “закачалки”, които да те държат пред екрана и с нетърпение да очакваш следващия епизод.

# 43
  • Sofia
Добър първи епизод на 3 -ти Сезон, зарибяващо начало, хареса ми. Кога ще излезе и 2 епизод....
Скрит текст:
Нови лица (баща/брат на Виктор, но той  споменаваше сестри?), както и факта, че всички са живи (Таби се чу със майка си). Бойд е ключов персонаж в сюжета или силата и вярата му, че ще се преборят със ситуацията, т.е куражът му да се опълчи на страха и безнадежността....силен характер. Рандел откачалката също е силен и непредсказуем и тук ще изкочи нещо Rolling Eyes , ще видим.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 18:48 от Lady Royal

# 44
Изгледах епизод 2 на сезон 3...

Скрит текст:
Няма толкова скучен епизод. Нито веднъж не се появиха чудовищата, освен в спомените на Бойд от предната вечер. Опитаха се да вкарат някакъв съспенс с Табита и Джим, но точно семейството ми е толкова противно от сезон 1, че сцените с тях са ми мъчение.
Със сигурност майката на Виктор е свързана много с началото на всичко.

Тъй като не съм чела темата досега, а не ми се върти от самото начало - коментирали ли сте възможни финали?

Аз лично очаквам скоро чудовищата да започнат да се появяват и денем, а финалът да е измъчен тип Lost. Дано ме опровергаят поне за финала.

Общи условия

Активация на акаунт