From / Отвъд - Тема 2

• 38 357
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Май само аз не съм била мъжа в жълто Joy

Аз пък по-скоро повече бих повярвала, че Итън е мъжа в жълто, отколкото Тили. То сега стана възможно всеки да се е преродил, всеки да идва от миналото или бъдещето. Въобще има мегдан за какви ли не теории и разтягания на локуми.

# 481
Рандъл си е,разконспирираха го 🤣.
Скрит текст:

# 482
Еее, щом ушите са 15 см, спор няма... Рандъл е Joy

# 483
Аз мисля, че феновете малко прекаляват вече с тези теории! Rolling Eyes

Кой е мъжа в жълто? Еми някакъв друг лош! Защо трябва да е главен? Просто сега е дошъл от някъде!!! Money В рамките на едната минута, в която го дадоха, то няма как да придобиеш каквито и да било впечатления.

Иначе беше много гадно това с Джим в края на епизода.

На мен като цяло много претупан ми се видя тоя епизод. Много набързо разказаха цялата история. Изглежда ми неестествено на  Табита така внезапно да й се изяснят толкова много неща и не изказва догадки, а е напълно убедена...

Не ми хареса този епизод.

# 484
Аз единствено се чудя що уби Джим, а не Джули
Честно казано единствено ако е Рандъл, има смисъл. Той евентуално не би я убил... веднага. Тогава значи и той пътува във времето, а щом 2 от 3 пътуват, значи и безполезната наркоманка също.

# 485
Не мисля, че е Рандъл аз...

Всъщност единственото, което ми направи впечатление в случая е, че убийството се случи в светлата част на денонощието. Което май до този момент не се е случвало. То сега, ако и през деня трябва да се пазят......

# 486
Да,точно мелодията извика децата и пробуди Джейд и Табита,така се появи и мъжът в жълто и уби през деня.
И на мен са ми в повече някой теории,но се забавлявам.
Радвам се че разкриха доста неща,но и доста останаха.

# 487
Не мисля, че е Рандъл аз...

Всъщност единственото, което ми направи впечатление в случая е, че убийството се случи в светлата част на денонощието. Което май до този момент не се е случвало. То сега, ако и през деня трябва да се пазят......

Чудовищата, които познаваме до момента, нападат само през нощта. Това чучело в жълто е съвсем нов вид. Не бих се учудила ако и чудовищата се страхуват от него - общ враг, който всява страх и в двете страни. Кукловод на цялата ситуация. Но защо се появява така? Може би хората са на път да октрият изхода, а той няма интерес това да се случи, ще сложи край на театъра му. Ще видим как ще го завъртят и измислят.

# 488
Ще четат една година теории из социалките и ще заснемат най-правдоподобната Laughing

# 489
Ще четат една година теории из социалките и ще заснемат най-правдоподобната Laughing

Доста вероятно.

Аз мисля да изгледам сезоните отново.
Може да си водя и записки!!! Laughing

# 490

Аз мисля да изгледам сезоните отново.
Може да си водя и записки!!! Laughing

Не проработи при Dark, хахаха, надали ще проработи и тук Simple Smile

# 491
Така, изгледах най-после и аз.
Голям реверанс към Стивън Кинг и поне една негова книга (дайнъра - времеви портал, пътници във времето, които се опитват да предотвратят събития, обаче въвличат нови нишки и т.н.) - поне мисията на Джули е ясна - да спаси живота на баща си.
Сега големият въпрос е дали всички, които пътуват, имат една обща мисия - примерно да спасят децата, или всеки се бори за нещо си.
Мисля, че сцената на Джули и Итън в дайнъра всъщност се случва след смъртта на Джим и тя пита брат си дали може да прескочи отново, за да спаси баща си, а той простичко ѝ казва: може да си само наблюдател. Веднъж написана, историята не може да се пренапише. Това беше толкова силно заложено и при Стивън Кинг. Ох, пак трябва да прочета книгата, но сега съм взела друга негова.
Възможно е досега да сме наблюдавали сцени от различни времеви линии, представени като една цяла линия, за заблуда на драгия зрител. Мисля, че следващият сезон ще е последен и всичко ще се "развърже" там.

Моля някой музикално грамотен (не като мен) да обясни как Джейд разгада каква нота стои зад всяка цифра.

# 492
  • София
По план са 5 сезона обаче. Интересна теория, но за 2 години доста догадки ще има.

# 493
  • Sofia
Да, има резон всъщност да гледаме епизоди за различни времеви линии. В последната сцена с появата на Жълтура, Джули беше очевидно различна, не само с по късата си коса, а като цяло. Промени се и цялата фабула около появяването през деня на мистериозните същества, визирам Жълтура, който вероятно е гуруто на тази ужасяваща секта. Музиката е вибрация, която резонира на определена честота, като активира или събужда съзнанието, нещо такова....

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 10:26 от Lady Royal

# 494
Ако съществата са започнали да излизат през деня нали се сещате, че всички ще бъдат изпонатръшкани за отрицателно време.

Общи условия

Активация на акаунт