From / Отвъд - Тема 2

• 38 656
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Е добре де. Нали име лекар и мед сестра.. Как пък и двете не се досетиха чу нещо не е наред и че мажу бе не е бременна. И двете така убедени. Вярно нямат техника и тестове ама... Мн убедени звучааха че е бременна
В предишен епизод я преглежда една от тях и каза, че "с бебето" всичко е ок, май гаджето ная Кристи беше, която каза, че е педиатрична сестра, т.е. е имало бебе уж, по някое време.

Е, но за пръв път се опитват на ехограф да го видят.
Аз също предполагам, че все пак е бременна, но с някакво създание....

Предполагам, че тази призрачка, която се явява на това пълното момче, вероятно е майката на Виктор. И може би ще подскаже най-сетне някакъв вариант.

Иначе всичко ми е пълна мъгла - листчетата с цифри, дървото с бутилки, тия страшните деца......

# 181
Е добре де. Нали име лекар и мед сестра.. Как пък и двете не се досетиха чу нещо не е наред и че мажу бе не е бременна. И двете така убедени. Вярно нямат техника и тестове ама... Мн убедени звучааха че е бременна
В предишен епизод я преглежда една от тях и каза, че "с бебето" всичко е ок, май гаджето ная Кристи беше, която каза, че е педиатрична сестра, т.е. е имало бебе уж, по някое време.

Е, но за пръв път се опитват на ехограф да го видят.
Аз също предполагам, че все пак е бременна, но с някакво създание....

Предполагам, че тази призрачка, която се явява на това пълното момче, вероятно е майката на Виктор. И може би ще подскаже най-сетне някакъв вариант.

Иначе всичко ми е пълна мъгла - листчетата с цифри, дървото с бутилки, тия страшните деца......

Боза стана, "пълна с течен шоколад", и да искаш да си в час, не можеш, защото и да чакаш цяла седмица, пак нищо не се разбира. Язък за готиното начало и заявка.

# 182
То няма за какво да се хване човек вече, толкова объркано стана, поне да имаше над какво да градим теории...

# 183
Аз започвам да се ядосвам,чакахме толкова време с нетърпение третия сезон,а за 6 епизода не се случи абсолютно нищо което да даде поне точица яснота. Хубаво може би не искат да разкриват мистерията ,но преполовихме сезона ,а гледаме само пълнеж без нищо съществено Rolling Eyes

# 184
  • Sofia
Аз чакам да качат 7-ми епизод, но май вървим към Сезон 4, ако липсва конкретна  развръзка и изясняване на цялата мистерия на това ужасно място. Всъщност Сезон 3 е финален за сериала?

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 17:27 от Lady Royal

# 185
O, категорично не. Бях чела за 4, но аз с това темпо не виждам и с 4 как ще се изяснят нещата....

# 186
  • Някъде там
Днес успях да наваксам и изгледах еп.5 и еп.6 Simple Smile
Харесаха ми и двата епизода.
Този дух, който вижда Елджин започва да ми прилича на майката на Виктор, шала ,с който е наметнат духа прилича малко на този, който Виктор и баща му намериха в тунелите.

# 187
При всички положения ще има и 4 сезон, само да не станат и 44 с това темпо. Те останаха 3 серии, а отговори, дори един поне, няма.

# 188
  • Sofia
Ясно, аз реших, че това е последен Сезон.

# 189
  • София
Изгледах и аз.
Май това беше втория филър епизод за сезона, изпълниха квотата, така че оттук-нататък само Акшън. Grinning
Филър, филър ама с какъв край... Пфф
А спомняте ли си какви теории развивахме относно
Скрит текст:
бабето и че била агент на създанията или нещото което ги контролира и какво ли не, а ей така си я убиха от нищото.
Тази Фатима страшно ме дразни. Дано по-скоро се превърне в чудовище и я бастисат. Grinning
Ако може и полицайката. Другото дразнило. Аман от 'драми куин'

И аз смятам, че Елджин вижда майката на Виктор, няма кой друг да е.

Аз бях чел, ама не знам дали е сигурно инфо от самите продуценти е, че планът е за 5 сезона. Така че скоро няма да свърши. Simple Smile

# 190
  • София
Скрит текст:
В една фейсбук група уж има някакви спойлери, ама много не ми изглежда реално. Smiley се бил завръщал, Фатима била бременна с него. GrinningVery Happy:D

# 191
Да,единият сценарист го беше казал миналата година в някакво интервю че имат материал за пет сезона,чакат само зелена светлина.
На мен ми хареса епизода,не знам как очаквате всичко да се разкрие от сега.Това и е хубавото на мистиката,малките подсказки и пътя до разгадаването на голямата мистерия.
Скрит текст:
Елджин намери трупа на Кристофър,четох теория че Виктор го е убил и затова не помни.
Не вярвам Фатима да е бременна със зомби,по скоро се превръща в такова.Друг е въпросът защо точно тя.Жалко за Тили,харесвах я.Нелепа смърт.
Джули и Рандъл се оказаха на мястото,където Бойд счупи музикалната кутия и ги освободи,където уби Мартин и получи червеите.Като нищо тези тримата също са недосегаеми от чудовищата,в смисъл не могат да ги убият.
На мен ми харесва полицайката,според мен с Кени ще разкрият нещо важно,пропуснато до момента.

# 192
  • Somewhere far away
Защо да са драма куин?

Скрит текст:
Полицайката си държи на своето, иска си оръжието и то напълно основателно. за един полицай оръжитео е супер важно , то е част от него. тя е обучена и знае как да го ползва все пак,  не е като да го иска само ей така от мерак и от празни претенции или от глезотия. Фатима е уплашена и усеща че нещо много лошо и неестествено се случва с нея, нормално е да откачи - също напълно основателно да се държи по начина, по който се държи, какво очаквате ... да пие една ракия и да махне с ръка ли ?
Също така само аз ли съм или Джули си пада по Рандъл ? Grinning

# 193
  • София
Е, не точно драма куин вярно, ама си ме дразнят. Фатима дразни още от сезон 2. Все някакви драми с нея и все сърдита за нещо и се сопва. Полицайката е хубаво да покаже някакво уважение към по-възрастни и опитни от нея. А и е на ново място. Не с рогата напред. Със сигурност ще направи нещо важно преди да я затрият и нея.

Да, и според мен Джули си пада по Рандъл (класическото лошо момче с добро сърце).

# 194
Мен ме кефи Дона.
Фатима ме дразни от известно време. Нещо ми е мнооого антипатична. И безполезна, нищо не върши.

А някой помни ли от къде се бяха взели тия талисмани? Че нещо ми се губи като информация.

Общи условия

Активация на акаунт