From / Отвъд - Тема 2

• 38 514
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Непорочно зачатие с младенеца, който ще строи злодеите в редица, както се вижда от промото.
Все по-глупаво става, дано наистина има накрая някакво сносно обяснение, иначе ще си стане втори Lost. Колкото и да ми беше смешен спойлера, като гледам почти се припокрива.

# 346
Ама, Лещичка, тя не "забременя" тогава. Тогава попита Кристи дали има тест за бременност, защото вече имаше съмнения. Преди това ще да е станало каквото и да е станало .

# 347
Взето от една от ФБ групите.

Мисля, че това е белегът, който Виктор току-що направи на faraway дърво. Мисля, че тези дървета могат да се превърнат в нормални дървета, защото не забравяйте, че Виктор каза, че дърветата се „движат“. Може да има предвид, че нормалните дървета могат да станат faraway дървета и обратното. ОТГОВОРИТЕ СА В НАЧАЛОТО!

# 348
  • Варна
 Е, тогава , докато чакаме еп.10, да прегледаме С1, а?  Simple Smile

# 349
Потвърдиха официално,че ще има нов сезон.

# 350
  • Sofia
Значи да не се надяваме на някакви отговори в следващия епизод.

# 351
Браво.
Ами би трябвало да има нов сезон, то нищо не се разкрива, само нови въпроси изникват. Отговори има, но маловажни, а от отговорите идват още куп въпроси.
Извращение е това, но пък ми харесва. Joy

# 352
Значи да не чакаме отговори в последния епизод...
Ще си продължи агонията явно и следващия, ама като се познавам сигурно пак ще го гледам Laughing

# 353
Ще има някоя трошичка сигурно,ама се успокоих поне че няма да е края.
Почнаха с колажите в групата 🤣.

# 354
  • София
Снимките щели да започнат 2025 и 2026 щял да излезе 4ти. Ми малко като Stranger things. Това е абсурдно време за мен. Поне се надявам да има някакви отговори, поне малко като за една година. 😃

# 355
Кофти усещането, че вървим по стъпките на Lost се засилва все повече... Отделно, че ще излезе чак 2026... ужас!!!

И малко снимки за размисъл. Това Табата като малка ли е на снимката? Въпросите са дали въобще не е погледнала стената и не се е видяла или е погледнала и как така не се е разпознала Thinking Smiley Всъщност момиченцето от снимката много ми прилича на Джули...

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 09:46 от Ели-Мели

# 356
  • Sofia
Това е момиченцето от мазето, но не и това при камъните.

# 357
За мен също са различни актриси,не знаем обаче реално и колко време са оцелели там и колко е пораснала Елоиз от снимката в Хенри,до смъртта и при камъните.
Последният епизод ще е 73 минути,нямам търпение вече.
Намерих колажа,различни деца са за мен пък ще видим как ще го извърят сценаристите.

# 358
Изгледах снощи последния наличен епизод - май 9 беше.
Хм.
Скрит текст:
Ами тези видения на Табита, когато докосна Виктор в края на епизода, наистина навеждат на мисълта, че или е била свидетел на случилото се, или.... или пък да е придобила някакво особено умение да вижда преживяни от хората неща в определени моменти. Rolling Eyes

Ех, хич не обичат такива сериали, дето трябва да чакам цяла година за сезон.
Но пък има време да изгледаме няколко пъти всички серии до тук и да си водим бележки!!!! Sweat Smile

# 359
Единственото, което ме ядосва в случая, е датата на пускане. И то, ако не мине котка път.
Иначе много се радвам, че е потвърден 4 сезон! 🙌

Общи условия

Активация на акаунт