From / Отвъд - Тема 2

• 38 435
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Доста наблюдателни хора има,ей сега се зачетох в поредната теория.Мазето е поредния портал за пътуване във времето.
Едната снимка е от Виктор преди да дойде Табита,а другата е когато Фатима влиза.Две различни заключалки на вратата,уж едно и също място.

# 361
Почти ме накара да почувствам сякаш авторите искат това да е Dark + чудовища, но работят без  конкретна сюжетна линия като начало и се надяват зрителите да бъдат объркани с допълнителните сюжети, за да не си спомнят наистина основната сюжетна точка, останала необяснена. До епизод 9, какво всъщност научихме?Тук става въпрос за епизоди, които са напълно пропилени в полза на евтина шокираща стойност, за да се опитат да задържат зрителя пристрастен. И накрая ми казват, че вероятно през 2026 ще науча нещо, но вероятно ще се занимават с болестта на Бойд.
Островът от Lost поне имаше приличието да ги ликува когато се окажат стъпили на него.

# 362
Аз пък не съм гледала Dark. Много мой тип ми се струва, трябва веднага да поправя грешката. Само на Netflix ли го има?

# 363
  • Sofia
Аз пък не съм гледала Dark. Много мой тип ми се струва, трябва веднага да поправя грешката. Само на Netflix ли го има?
И аз не съм го гледала Dark.
Заинтригувахте ме 😄

# 364
Оооо Dark e разкошен, и е завършен. 3 завършени сезона с развръзка. Много балансирана загадка, отговори, сюжет.
В нетфликс

# 365
  • Варна
Тутакси да наваксате ! Но гледайте внимателно, Дарк е много заплетен. Обаче накрая всичко се изяснява. За разлика от Фром.

# 366
Нищо не разбрах аз от края на Дарк. Rolling Eyes
Толкова объркан филм не бях гледала.

# 367
На мен много ми харесва, гледала съм го няколко пъти, на английски и немски Simple Smile
Финала е леко изненадващ, може би, а може би не.

# 368
  • Sofia
На мен много ми харесва, гледала съм го няколко пъти, на английски и немски Simple Smile
Финала е леко изненадващ, може би, а може би не.
Ау... къде на немски?
Аз си търся сериали на немски.

# 369
Почти ме накара да почувствам сякаш авторите искат това да е Dark + чудовища, но работят без  конкретна сюжетна линия като начало и се надяват зрителите да бъдат объркани с допълнителните сюжети, за да не си спомнят наистина основната сюжетна точка, останала необяснена.

1:1 с моето мнение. Ще е голяма простотия да превърнат From в хибрид между Lost и Dark. Не съм убедена, че те самите имат яснота какво ще се случи, по-скоро като се пусне новия сезон следят реакцията на феновете за различните сюжетни линии и на база това продължават историята. И черпят идеи от предположенията по групите. Както с Friends, когато само заради реакцията на публиката са решили да продължат историята с Моника и Чандлър.
Чакаме си неделя с последния епизод, да видим как ще ни метнат пак на абажура с поредната безсмислица....

# 370
Ми в нетфликс, той сериала си е немски, за удобство го има дублиран на английски:) иначе си е на немски

# 371
  • Sofia
Ми в нетфликс, той сериала си е немски, за удобство го има дублиран на английски:) иначе си е на немски
Супер! Много благодаря!
Значи определено ще го изгледам.

# 372
Ох този Dark
На много места чета отзиви, че бил добър, уникален.
Три пъти го започвам и не мога. Просто заспивам.
Последно  преди седмица се опитах.

# 373
Първите два сезона ги харесахме, но на третия вече тотално изплискаха легена и го догледахме колкото да не го оставяме недовършен.
Искрено се надявам From да избяга от линията Dark/Lost.

# 374
За Дарк, чистосърдечно си признавам, че нищо не разбрах накрая. Трябва пак да го изгледам.

Общи условия

Активация на акаунт