From / Отвъд - Тема 2

• 38 431
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
  • Някъде там
Само ви чета и още не съм стигнала до 7,8 и 9 епиозод на трети сезон. Чакам да излезе 10-ти  епизод и ще седна да ги изгледам.

# 376
  • София
Пробвах да гледам Дарк, ама такава боза ми е, че... Не е моят определено.

# 377
  • В Космоса
И аз се провалих с опита си с Dark. Прекалено заплетен ми дойде, а не ми се занимава с такива завързани детайли и разплитане на нишки напоследък.
(Виж, 1899 ми хареса, който е от същите създатели.)
Надявам се From да се развие по-разбираемо.

# 378
Само че 1899 остана без продължение Sad

# 379
Недовършена работа.
Тамън го запазих. Няма да гледам тогава.

# 380
  • В Космоса
Само че 1899 остана без продължение Sad

Голяма тъпня, да.

Елора, гледай го все пак. Има някаква удовлетвореност накрая, не е съвсем в нищото да те оставят.

# 381
Не знам. Предпочитам да съм напълно удовлетворена Joy
То е като да си купуваш книги от поредица и издателството да реши да не превежда всичко.

# 382
Първия сезон го изгледах на един дъх. Супер напрегнат и интересен. От втори сезон останах малко объркана, но това, което се случва в трети... Последните няколко епизода са ми толкова мудни. Имам чувството, че гледам някаква битова квартална драма. Дори липсват нощни сцени. Финалът на 9ти епизод беше интересен, но от известно време го подозирах. Като цяло съм разочарована от сезона

# 383
  • София
Дарк е страхотен! Изключително заплетен до края, но на всеки нов възел се отплита предишен и цялото темпо е равномерно през цялото време. Всяка загадка намира обяснение, всяка линия е завършена. Всяка колелце е част от големия механизъм и няма излишни неща. Въпреки, че сюжетът е доста оплетен, всичко се случва достатъчно постепенно (но никога бавно) за да се разбере и от първия път. Отговорът е адекватен и логичен предвид тематиката. Горещо препоръчвам!

# 384
Къде мога да гледам последния епизод онлайн, че нашия нбо ще го излъчи четвъртък Cry

# 385
  • Sofia
Filmizip, онлайн платформа.

# 386
Благодаря
Още го няма там, но погледнах малко спойлери, лудница

# 387
Filmizip, онлайн платформа.

Благодаря за името. Аз от торенти гледам, така съм свикнала, но чат пат и платформи преди ползвах, но закриха много. Бяга ми дали линк към една, която сто реклами се отваряха, накрая нищо не тръгва, изпилиха ми нервичките.
Има ли други безплатни такива платформи?

# 388
  • София
Изгледах 10ти епизод.. Накрая, макар да бях чела какво става, пак е шокиращо. Поне някакви отговори има, но ми се струва недостатъчно.

# 389
Дано довечера има букви, няма да ви чета докато не гледам.

Общи условия

Активация на акаунт