From / Отвъд - Тема 2

• 38 448
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Тук един пич развива доста добра теория как е започнало всичко. Да гледат само приключилите с епизод 10 Simple Smile

https://vm.tiktok.com/ZNe3DbLak/

Нямам тик ток, нищо не се отваря.
Кажи накратко каква му е теорията.

# 436
  • Sofia
Тук един пич развива доста добра теория как е започнало всичко. Да гледат само приключилите с епизод 10 Simple Smile

https://vm.tiktok.com/ZNe3DbLak/

Нямам тик ток, нищо не се отваря.
Кажи накратко каква му е теорията.
И аз така. Не ползвам Тик Ток, следователно нищо не ми излиза.

# 437
Накратко разказва как историята на чудовищата и изобщо на злото, което се е случило там, е изрисувана на стена в подземията. Сцената е от първия сезон когато Табата пропада под къщата и Виктор я превежда, но и покзва скалните рисунки, които изглеждат като от древността. Ще се опитам да прикача скриншот, профилът е BingetownTV.

# 438
Ха, когато Джейд пристига в града носи гривната на Табата.

# 439
Здравейте! Може и да е коментирано вече, но не успях да намеря нищо в темите. Попаднах на информация, че е базиран по книга? Това вярно ли е? И ако да дали знаете коя или кои са тези книги, защото няма как да чакам до 2026🙄

# 440
Няма обявена официална книга от сценаристите,по скоро са заимствали от някой книги на краля-Института и Сейлъмс Лот и разни други "вдъхновения".
Доста наблюдателни хора има в групите,наистина всичко е в първи сезон.
Виктор вижда "раждането" на убито чудовище.

Виктор е нарисувал човека в жълто,който най вероятно е виждал,смята се че това е Рандал.

Преражданията на Джейд-единият от тези които видя около странните тотеми,където намериха храната,убития в окото,войника,затиснатия от камъка,Кристофър.

# 441
  • Sofia
Изгледах пак първи епизод.

Сещате ли се за тази сцена в началото на първи епизод, когато Джули разказва приказка на Итън?
Чудовища убиват Норман и Итън е разстроен. И какво му казва майка му? - че това са добри новини, защото чудовищата не съществуват, а ако те не съществуват, това означава, че Норман е още жив.

Това дали означава, че ако успеят да спасят децата, те всъщност ще предотвратят появата на чудовищата и следователно всички убити от тях ще са си живи?

Вече търся под вола теле 😆

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 10:55 от Brin de muguet

# 442
  • Русе
Сещате ли се за тази сцена в началото на първи епизод, когато Джули разказва приказка на Итън?
Чудовища убиват Норман и Итън е разстроен. И какво му разказва майка му? - че това са добри новини, защото чудовищата не съществуват, а ако те не съществуват, това означава, че Норман е още жив.

И на мен ми направи впечатление тази реплика на Табита. Вече мисля е ясно, че има преход във времето и героите в едни бъдещ етап ще се намесват и редполагам ще има резултат

# 443
От ФБ: при раждането на Смайли са се наредили 11 чудовища и Смайли е 12тият. 12 броя колкото нотите!!!

И наистина всичко е в началото. Помните ли тази сцена от пристигането на Джули? Момчето я пита "Позна ли ме?", а тя не го разпозна.

Според феновете това момче е:
- порасналия Томас
- порасналия Итън
- дядото в жълто на младини
- някой, който Джули е срещала при пътуванията напред назад

Какво мислите по въпроса? Аз не мога да реша, всичко ми се струва вероятно, но сякаш залагам, че го е срещала при пътуванията си.

# 444
Не знам в коя група си,но главната теория дето обсъждаме е че това е Рандъл/човекът в жълто в едната група във фейса.Цикадите в главата му уж са знака.
Аз друго се сетих до сега само Мариел няма никви симптоми след оковаването им,Джули чува писъци и се оказа,че пътува във времето.Рандъл чува цикадите,нападнаха го и оставиха жив чудовищата.Само при нея нищо не се случва.Вярно че предстои нов сезон и още неща ще се разкрият.

# 445
Аз съм в много групи и ми се сливат вече Joy това за Раднал, че е мъжа в жълто и че той е този младеж, го видях. Не знам вече.. колкото хора, толкова теории.

Четох и доста абсурдни неща, че Джим е мъжа в жълто, което вече не знам как се връзва..

# 446
По групите се бълват толкова безсмислици, че е трудно да се отсее. Хубаво е да се четат и коментарите, а не само заглавията, защото някои доста умело изпепеляват теориите. Това, че гривните не са еднакви и че няма как да е Рандал и т.н.
Това с момчето обаче е интересно, но нямам предположение. А колкото до Мириел, ох как се казваше другата я попита дали е добре и тя каза - не. Та, явно и с нея се случва нещо, но го прикрива.

# 447
Кристи е другата. Кристи с кошмарната прическа Joy прическата й е по-комшарна и от това да видиш Смайли да ти се усмихва Joy

# 448
И научното обяснение ще е споменатия първи закон на термодинамиката - нищо не се появява и не изчезва. Материята и енергията могат да се превръщат една в друга и няма увеличение на това, което вече съществува.
Убиха Смайли и той се роди отново, защото никога няма увеличаване или намаляване от първоначалното количество.

# 449
Егати научното обяснение?!?! Енергията не се губи, нито материята, но се променят, нали!
Има доста теории и доста дупки още. То това с цигулката няколко пъти го даваха, как Кристофър свирел и т.н. Хубаво е, че някои неща взеха да се навързват, като въжето, гривната, дървото. Имаме обаче чудовища, паяк, деца, езеро, тока, новия жълтур, балерина, джубокса и прочие. Да, в първия епизод има доооста неща, разговори, и т.н. Научна теория за мен е абсурд. Дори в Дарк не беше кой знае колко научна накрая Joy

Общи условия

Активация на акаунт