From / Отвъд - Тема 2

• 38 354
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Според мен не могат.Само този в жълто.Иначе какво и денем ако се крият затворени със символите никаква динамика няма да има.
Добро хрумване е това че гледаме една времева линия,а всъщност някой части са от друга.Не знам дали ще успеят да го навържат обаче,хептем оплетено става.

# 496
По групите наистина е смешно вече.. изскуват си от пръстите. Но има и интересни попадения, като това за Dr. Mabuse:
Another hint that from series is about DR.MABUSE
The picture of the drawing of the man in yellow look at the left side you can see the tower shooting a light at the village it refers to the driud priest from 1977 show children of the stones when a druid priest cursed a whole village and made an illusion on themcheck it out on youtube , the writer is basically fan of dr.mabuse stories and maybe watched 1977 show children of the stones and made the show inspired by these 2 old stories if you go back and watch them you will understand everything.

И други асоциации:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 17:10 от 50 Shades of Purple

# 497
И според мен Джули дойде от друго време/място, не след разговора си с Итън. Беше с чисти, нови дрехи и друга прическа, което ме навежда на мисълта, че е възможно да е от “отвън”.
Жълтият ми прилича и на мен на Рандъл, което нищо не значи…
Малко ми е странно, че свързаха Джейд и Табита точно, имам чувство, че нещо в последните епизоди натаманиха.
В кадъра с пропадането си мисля, че е по-вероятно да са години числата.

# 498
Пропускате, че жълтия нямаше белег.

# 499
Ами не се знае колко години са минали все пак.Жълтият на рисунката на Виктор си има белег.
Ето още едно доказателство за пътуването във времето,караваната докато обикаляше преди да катастрофира.Едно и също място уж,а релсите са други и диреците с жиците ги няма при следващото минаване.

# 500

Ето, няма белег.

Каква рисунка на Виктор.

# 501
  • Sofia
Не вярвам Жълтият да е Рандал. Няма нищо, което да го доказва.
Джули определено идва от бъдещ момент, а не просто от друго място, защото каза, че явно тук ще се случи - тоест тя вече знаеше какво и кога ще се случи.

На мен сега обаче ми направи впечатление пристигането на двете коли : караваната на Джим и Табита и колата на Джейд. Те пристигнаха по едно и също време в града. Виктор каза, че подобно нещо не се е случвало от много години (май от пристигането на Кристофър) и че е нещо специално. Най-вероятно Кристофър също е пристигнал по едно и също време с Миранда. И явно тяхната среща всеки път задейства/забързва нещата. В техния случай не са успели, всички масово са били избити и започва нов цикъл. След пристигането на Джейд и Табита Виктор забеляза, че дърветата са си променили местоположението, а след това започнаха и много други неща да се променят - климата  и т.н. Все неща, които не са се случвали там за тези 40 години.

# 502
За това и Виктор почна да копае всичките онези гробове, за да е "подготвен този път".

# 503
# 504
Хм, има нещо на бузата. Но по-скоро сянка. И да е белег, не е на същото място.
А мъжът на финала нямаше белег.

Thinking

# 505
Мисля, че създателите на сериала много се забавляват с коментарите на феновете и си водят записки.
Нещо като - "Това ми хареса и ще го ползвам" или "За това не се бях сетил" и "Да, този в жълтото, наистина прилича на Рандал,но никога няма да разберат, че визията му е от Голямото пиле."

# 506
  • Вестерос
Цяла втора тема съм изтървала, изгледах сезонът, искам ощеее .. рев...

# 507
  • София
Нещо подобно за гледане?

# 508
Ако не сте ги изгледали още - двата сезона на "Касъл рок", както и "Другият". И двата са по Стивън Кинг, добри са.

# 509
Нещо подобно за гледане?

Казахме - Дарк. Няма чудовища, но е също така неразбираем и напълно заплетен!!!

Ако не сте ги изгледали още - двата сезона на "Касъл рок", както и "Другият". И двата са по Стивън Кинг, добри са.

Загледах Касъл Рок, но още не ме е грабнал.
Изгледах Историята на Лизи, пак по Стивън Кинг.
Сещам се за Под купола по Стивън Кинг.

"Другият" хубав ли е?

Общи условия

Активация на акаунт