From / Отвъд - Тема 2

• 38 253
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Аха, а с пътуването как сте....паднали дървета ,такива работи Joy
На мен днес ми  пратиха това понеже знаят,че следя сериала Joy

https://vm.tiktok.com/ZNeoerDuR/

Какво е това? Нищо не се отваря.

# 646
  • Бургас
Здравейте! Включвам се при вас!
Сега изгледах и последният 3 сезон ( не знаех,че няма 4 още).
За сериала четох препоръки в друга тема във форума.
Нямам търпение за 4 сезон.

В края на с.3 се изписа преди надписите ,, Този сезон е в памет на Джил Грийн,,. Та, кой/коя е?

# 647
Радвам се,че ти е харесал,и ние чакаме с нетърпение,предполагам скоро ще почнат снимките на новия сезон.
Една от продуцентките на сериала е това.

# 648
  • Бургас
Благодаря ти,Лещичка! Значи ще чакаме!

Сега съм в издирване на нов сериал, който да гледам

# 649
  • Sofia
Аз след From изгледах Dark (първите два-три епизода нещо ми бяха мудни и трудно вървяха, обаче след трети епизод не успях да се спра до финала 😆). След това изгледах Somewhere Between - версията от САЩ (а не корейския оригинал). Е, и корейският не беше лош, но определено щатския ме грабна повече.
Но няма чудовища и ужаси.

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 18:33 от Brin de muguet

# 650
Дарк е хубав сериал, но няма общо с Фром. В смисъл и тука, и в интернет двата сериала се споменават винаги в комплект, даже има и лека конкуренция. Не разбирам защо... Дарк има съвсем друга концепция, просто се развива в един град. Ама то всеки сериал се развива в някой град Joy

Подобен на Фром е Уейуърд Пайнс.

# 651
Уейуърд Пайнс е много добър, препоръчвам.

# 652
  • Sofia
Ама само първият сезон на Уейуърд Пайнс. Втория сезон не можах да го изтрая.

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 21:36 от Brin de muguet

# 653
И двата сезона ги има в зелка и в замунда.

# 654
Аз стигнах до 9 еп. на първи сезон Дарк и засега съм го замразила. Изгубиха ме като вкараха и трета линия. Хич не ми е интересен и наистина няма нищо общо с Фром-а.

# 655
evencee, браво, по-упорита си от мен.
2 пъти го почвах и два пъти заспивах по средата на първи епизод и се отказах.
Не е защото ми се е спало, някак си ми беше скучен.
После пусках друго и си гледах с интерес.

# 656
Dark го започнахме след препоръка, че бил от типа на From. Нищо общо Simple Smile Но грабна и двама ни с мъжа ни. Първи сезон - уау, втори - бива, трети - искам си пропиляното време обратно Simple Smile И записки да си бях водила на сюжетните линии и времени пространства, пак нямаше да хвана половината неща...
Ще погледна другия препоръчан по-горе Simple Smile

# 657
  • Sofia
Американската версия на Somewhere Between е супер. Там има само веднъж връщане в миналото, не е с постоянни скоци като в Дарк. Препоръчвам.
А от Уейуърд Пайнс бих гледала само първи сезон. Мен лично ме разочарова началото на втория и дори не можаш да го изгледам докрай.

Революция е готин, но не го продължиха за жалост. Не е ужаси, а пост-апокалиптичен.

# 658
И аз се нареждам в редиците на чакащите сезон 4. Предишните три ги гледахме с мм, всяка вечер поне по 2 епизода и сега ми е много тегаво, че трябва да чакам, много се зарибих по сериала. Точно моята чаша чай е. Чудех се след него какво да дръпна и си харесах "Servant", но на втори сезон ми заби, няма сийд и не мога да го изтегля, но иначе ми допадна първия сезон и там има мистерия. Нищо общо с From, де. Та така, ще търся други за пълнеж и ще чакам, дано не се изгуби тръпката докато излезе новия сезон...

# 659
FROM няма аналог,затова и е толкова интересен,рейтингите му са добри.Не като на Изгубени,но те си бяха феномен и без конкуренция за времето.Според мен ще си приключат с пет сезона,както беше първоначалната заявка на продуцентите.
Dark не е лош,но е силно надценен за мен,не ми допада.
1899 гледах последно,много ми допадна.

Общи условия

Активация на акаунт