From / Отвъд - Тема 2

• 38 270
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
И аз живея на шести етаж, но спах една вечер на цъкната лампа Simple Smile

# 631
Ние сме в затворен комплекс от къщи, с жива охрана, но срещу спалнята ни има един парцел само с плодни дървета, дали не се озъртах и ушите ми не бяха като пилингатори цяла нощ?

# 632
Е и аз съм на шестия етаж, ама все пак говорим за зомбита. Надали височината им е проблем Joy

# 633
Аха, а с пътуването как сте....паднали дървета ,такива работи Joy

# 634
Прокълнати хора/чудовища са всъщност.Качват се по стълби,отварят врати и прозорци,в грешка сте че висок етаж ще ви опази от Смайли 🤣.

# 635
Паднали дървета не ме притесняват, ама този Фромвил вайб ме стресира. Като падне мъгла, стане мрачно и тъмно и все едно си в градчето бррр

# 636
Наскоро имаше паднало клонченце ... бая си се почудих да го прескоча ли, да го изритам ли, на другия тротоар ли да ходя?!
Иначе на Смайлито му отварям прозореца, да идва.

# 637
Иначе на Смайлито му отварям прозореца, да идва.

Ей това е.. все някой ще се влюби в зомби и ще прецака работата Joy

# 638
Онзи ден видях паднал клон и направо изтръпнах, а от както гледах Дарк отказвам да влизам в пещери, защото не знам кога ще излезна. ☺️

# 639
  • Вестерос
И аз живея на шести етаж, но спах една вечер на цъкната лампа Simple Smile
Чак толкова не ми е влиял сериала, май единствено от един филм на ужасите съм се влияла доста Аметивил нещо си беше, има записи реални уж. Grinning

За пътуването се напрягам като се кара зад камион с дърва, който знае, знае Grinning

# 640
# 641
Толкова свикваш с чудовищата, че направо ми липсваха в последния сезон! Bowtie Много за кратко се появяваха..

# 642
Докато го гледахме с моя мъж, след всеки епизод ме питаше " заключи ли вратата".

# 643
На мен днес ми  пратиха това понеже знаят,че следя сериала Joy

https://vm.tiktok.com/ZNeoerDuR/

# 644
  • Somewhere far away
Аз и без това не обичам да пътувам, та само паднали дървета ми липсват. Съвсем ще изкукам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт