From / Отвъд - Тема 2

• 38 277
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
На мен след този никакъв трети сезон и с предстоящите 2 години пауза до четвърти,напълно ми попариха ентусиазма както да гледам,така и да размишлявам върху теории.
Е ми, няма вече сериали всяка година от септември до май с по 22-23 епизода. И аз искам, ама няма. Сега принципът е "тогава - когато".
Примирих се. Ще ги забравя трите сезона и малко преди да пуснат 4-ти сезон пак ще ги изгледам отначало.

# 616
Да,страхотно беше пет сезона по 24 епизода,красота и всички сюжетни линии са разгърнати и пълни,няма пълнеж,с кеф си гледах сериалите.Сега всичко сбито в макс 10 епизода и се разтяга,по две години пауза,забравяш не ами.

# 617
А 4 сезон дали  ще е последен? Знае ли се?

Лещичка,
Скрит текст:
страхотен аватар Grinning

# 618
  • Sofia
Фром е предвиден за 5 сезона. А дали ще има 5-ти сезон, зависи от рейтинга на 4-ти.

# 619
Има си рейтинг,на второ  място е в листата на mgm+,според мен ще приключат с пет сезона каквато заявка дадоха.
Да,много як мечок,в една тема на NG го видях 🥰.

# 620
Привет ,и аз тъкмо го свърших и се разтършувах по темите някой да ми разясни, но гледам и вие не сте стигнали много далеч ,хах

Ами не знам,почти нищо ми няма смисъл,ясно е ,че се опитват да направят връзката между всичко, което са загатнали, ама накрая с това прераждане съвсем ми дойде в повече...И тази Табита нещо така ме дразни,само обикаля насам натам или си оставя децата  ,или ги и замъква с нея,не знам.Иначе доста силно начало,наистина..

ЗА момчето в бяло мисля,че може да е свързано с Виктор,според мен Виктор е основен персонаж и от него ще се разкрие всичко.Сега се замислих ,че и Изгубени беше завършил по някакъв смотан начин май..Grinning

# 621
Аз започнах пак отначало да гледам и в пети епизод (на 1-ви сезон) когато Джим и Табата почнаха да пишат с маркер на стената в къщата, по едно време Табата стои на дивана и пита Джим дали е намерил отговора (или нещо подобно) и той се усмихва и казва: "Да, 12."
И нищо повече. А нали накрая стана ясно че е свързано с 12-те ноти ли беше и музиката?

# 622
Нотите не са ли 8?

# 623
  • София
12 ca.

# 624
Цамбур при вас.
Вчера го започнахме. Изгледахме 2 епизода, в резултат, обиколих къщата да спускам щори и да проверявам вратата заключена ли е. 🙄

# 625
Като нямаш амулет все тая,могат да си отворят и да влезнат 🤣🤣🤣 (дано имаш чувство за хумор 🤗).

# 626
Честно казано и мен в началото ме стресираха чудовищата, не обичам много ужаси. Но се свиква ...

# 627
Е, и мен ме беше страх едната вечер да открехна пердето, за да видя вали ли навън Joy очаквах Смайлито да ми се усмихва насреща и не се престраших Grinning

# 628
  • Вестерос
Аз съм нямала такъв проблем, живея на шестия етаж Grinning

# 629
Аз съм нямала такъв проблем, живея на шестия етаж Grinning
Е, че какво им пречи... Smirk

Общи условия

Активация на акаунт