From / Отвъд - Тема 2

• 36 192
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
Леле какви неща помните и каква логика вадите, браво! Аз съм гледала всички сезони до сега, но меко казано ми омръзна нелогичната и разхвърляна сюжетна линия в послвдните два сезона, камо ли да схвана как Джейд и Табита се прераждат, заради собствените си пожертвани деца.

То това в най-последните епизоди стана ясно. Казаха го почти буквално, доколкото се сещам.

И на мен ми се вижда доста нелогичен сериала, но точно това ме кара да продължавам да гледам - все се надявам накрая всичко да се изясни!!!
Да видим в новия сезон, като ще трябва и през деня да се пазят...

# 736
Леле какви неща помните и каква логика вадите, браво! Аз съм гледала всички сезони до сега, но меко казано ми омръзна нелогичната и разхвърляна сюжетна линия в послвдните два сезона, камо ли да схвана как Джейд и Табита се прераждат, заради собствените си пожертвани деца.

То това в най-последните епизоди стана ясно. Казаха го почти буквално, доколкото се сещам.

И на мен ми се вижда доста нелогичен сериала, но точно това ме кара да продължавам да гледам - все се надявам накрая всичко да се изясни!!!
Да видим в новия сезон, като ще трябва и през деня да се пазят...
Кога ще започва новият сезон?

# 737
  • Berlin
Аз го гледах тази година. Малко ми дойде изненадващо с преражданията, ама това са измислили.

Интересно ми е сега дъщерята на Табита дали ще успее да спаси баща си от жълтия, защото видяхме вече, че може да влияе на миналото.🤔

# 738
Началото на 2026г. ще започне новия сезон уж.

# 739
  • Sofia
Трябва отново да изгледам последните епизоди и да си припомня. Да, мисля, че дъщерята на Табита може да променя времевите линии, или поне да влияе частично ....нещо такова и това  да доведе до нов край на сюжета.

# 740
Трябва отново да изгледам последните епизоди и да си припомня. Да, мисля, че дъщерята на Табита може да променя времевите линии, или поне да влияе частично ....нещо такова и това  да доведе до нов край на сюжета.

Ох, нямаше ли нещо в тази връзка, което обяснява момченцето - че веднъж като се е случило и не може да се промени??? Някакъв такъв спомен имам.
Това по повод дали може да се промени смъртта на бащата.

# 741
  • Sofia
За това написах, че може би само "частично", не генерално , може да променя случилото се в миналото....но и това също ще доведе до промяна на настоящото.....знам ли:rolling_eyes:

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 16:04 от Lady Royal

# 742
  • Berlin
Да, аз също запомних, че не може уж… но тя хвърли въжето на шерифа все пак, иначе беше заминал сигурно. Не знам дали разбра, че е той тогава, много набързо мина май всичко. И кой беше този във веригите?

# 743
Началото на 2026 ще е новия сезон,потвърдиха и че пети ще е последен и финален.

# 744
Оо, ама този е куклата ли? И сега Виктор като я открадна го е събудил.
Чудесно просто.

# 745
Not even in daylight…
Fearful

# 746
Значи, три сезона ги изгледахме на един дъх вкъщи. Два накуп, третият като излезе. Последният епизод срина всичко. Толкова наблъскано и нелепо беше всичко. Някакви супер нови и нелогични сюжетни линии (колкото и странно да звучи 'нелогични' в сериал с чудовища, които излизат нощем и омагьосано градче, което никой не може да напусне). Разбъркване на времеви линии, прераждания с неясна цел, някакъв жълтурко, който се появява и избива наред....Дори раждането на Смайли не ми се видя толкова абсурдно, колкото гореизброените.
Със смесени чувства съм. Не че няма да го гледам, но надали с такъв трепет като преди.

# 747
  • Berlin
Мен след бруталната развръзка буквално за 1-2 епизода на “Behind Her Eyes” нищо подобно не може да ме уплаши.😁
Иначе аз мисля, че този с жълтия костюм е основателят на това нещо. За него е било жертвоприношението. Ако той наистина е куклата, нещо е станало, за да е там (което ние тепърва ще разберем) или просто така е решил.
Аз се питам Виктор как е оцелял толкова време сам и наистина ли дърветата се мърдат? И кое е момченцето призрак? Много смешно ми стана, като казаха за него, че се бил променил. Ми то докато свърши сериалът, той няма да е вече момченце, ами мъж.😆

# 748
  • Бургас
Хммм,преди новият сезон ще трябва да прегледам пак старите, че нещо ми се загубиха спомените ...какво, що!

# 749
Хм, ами тоя с жълтото сако не е ли прекалено модерно облечен - с жълто сако?!
Другите чудовища сякаш някак по-старовремски ми изглеждат.

Общи условия

Активация на акаунт